ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hobimakvaryum
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Şubat 2009 18:20
Son Ziyaret:
27 Mart 2023 15:48
Toplam Mesaj:
48 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sadık BAŞTUĞ
Doğum Tarihi:
12 Mart 1968
Yaş:
56
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/69338.jpg[/img]Gerçeklerin üstünü kaplamış kalın perde, herkes suçsuzum diyor.O halde suçlu nerde?

SON 10 MESAJI

İşini Yapamayan Aras Kargo
Arkadaşalar herkese iyi akşamlar.Yazan arkadaşlar ın hepsine teşekkür ederim.Burdaki mevzu insanın umut edip hevesle beklentisinin gelmemesi insanın moralinin altüst olması.Ben 50 yaşındayım inanın hobi adına bişey yapacagım zaman liseli genç arkadaşlar kadar heyecan duyarım.Sonuç olarak kargom dün akşam getirilmiş ben evde yoktum getiren arkadaşa geçikme nedenini soramadım.Gecikmeyle iligili sorularımı soramadım malesef.İyi akşamlar diler herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
İşini Yapamayan Aras Kargo
Arkadaşlar denizliden biolife monera iç filitre aldım .Gönderen firma aras kargo ile gönderim yaptı.Denizliden 1 günde sakarya sapancaya geldi.Sapancadan arifiye ye üç gündür gelemedi teslim edilemedi.aras kargo da aramadığım yer kalmadı.Yer kalmadı ama muhatap ve sorunu çözecek kişi bulamadım.Aras kargoyu araştırdım her tarafı müdür lük dolu sorun çözecek merci orta da yok.Telefonun başına koymuşlar birini oyalama taktiği bu gün kargo firmasına gittim iç motoru almaya şuan koli teslimata gitti sizin mahallede yanıtı verildi eve geldim şu an itibari ile saat 20 54 koli teslim edilmedi. malum mesai saati 18 de bitiyor. Yarından umut kesilmez yarını bekliyorum bu arada akvaryumun içini düşünün iç filitre yok sadece hava motoru çalışıyor akvaryum 500lt. Benim gibi aras kargo ile muhatap olan arkadaş oldumu sorununu çözebildimi.
Pratik Bilgiler
Eline saglık güzel paylaşım.
Bitki Kataloğu
Tebrik ederim Ümit bey,çoğu ticarethanelerde bu bitkilerin hepsine rastlamak zor. Ticarethanelerde görmeyince de ülkemizde bulunmadığı düşüncesi uyandırıyor. Daha çok çeşitlere sahip olmanızı ve yetiştirmenizi dilerim...
Bitki Kataloğu
Ümit bey  emeğiniz için teşekkür ederim. Yanlarına küçük bilgilendirme ışık, co2 güçlü taban istermi vs şeklinde açıklamalı çok daha güzel olur. Ülkemizde hepsi mevcut değil sanırım.Resimlerde çok güzel.Kolay gelsin.
SAKARYA YENİDEN DOĞUYOR
İnşallah müsait olursam gelip arkadaşlarla tanışırız. Faydalı bir buluşma olacağına inanıyorum.
Fosfat için alternatif- Fleet Enema
Arkadaşlar 1 senedir bende kullanıyorum çok faydasını gördüm. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.
kum (Adapazarı) için destek
Arkadaşlar herkese mrb. Konuya hemen geçeyim  Adapazarı'na taşındım, bitkili akvaryumda kullanmak için dere kumu arıyorum.Bitkilerim leğende duruyor biran önce akvaryuma koymalıyım  Sakarya  Nehri'nin neresinden kum alacağımı bilmiyorum. Doğrusu nehre nereden gidilir onuda bilmiyorum. Adapazarlı hobici arkadaşlardan yardım istiyorum.Benim arabamla gidip geliriz. Yardım için telefon ile de ulaşabilirsiniz şu an senelik izindeyim gün boyu müsaitim. İrt.Tel: 0535 507 41 64
Ebay dan makas, maşa ve cımbız alınır mı?
Ayhan kardeş naylona sarılı sarı bir zarf içinde geldi. Üzerinde sadece benim adresim ve gönderenin posta kodu ve ülke yazısı mevcut.Kargoya dair hiç bir işaret yoktu.
Ebay dan makas, maşa ve cımbız alınır mı?
Ayhan kardeşim bana 3 gün önce geldi.Kim getirdi hangi kargo firması bilemiyorum adamlar posta kutusuna atıp gitmiş.Oğlum okuldan gelince tesadüfen fark etmiş posta kutusunda  olduğunu.Birileri getirdi ama biz göremedik.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 9 Online Kullanıcı, 5 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.