ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
edutr
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Ekim 2010 17:21
Son Ziyaret:
09 Nisan 2019 17:25
Toplam Mesaj:
257 [0.05 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdem Özen
Doğum Tarihi:
17 Şubat 1997
Yaş:
27
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA



52 litre Japon. 22.11.2010

SON 10 MESAJI

Japon 25 Derecede Yaşar Mı?
Yaşar. Zaten japonlar soğuk sudada yaşıyorlar  . Fark etmez bunun için. Ama ısıyı sabitlemek her zaman daha iyidir . Beyaz beneği önlemiş olursunuz
Bitki tavsiyesi
 Benimde akvaryum 50 litre. Ben 4 çeşit bitki besliyorum. Teki elodea  15 watlık tasarruflu ampul var. Fondo vivo fertilizzato ve 6 cm kalınlığında siyah bitki kumu var. Haftada 7-8 cm büyüyolar her hafta sonu kesip yanlara dikiyorum. Diktiklerimde 1 haftaya  suyun mesafesine geliyor.  Eğer çok uğraşmak istemiyorsanız zor büyüyen bir bitki türü tavsiye ederim. Yok uğraşırım çok bitki olsun akvaryumda diyorsanız. 5 tane elodea alın zaten 1 aya kalmaz akvaryum dolar. Çok hızlı büyüyolar yanlardan filiz veriyolar , büyümeye yer arıyolar :D .
Bitkili Japon
 Şuanda bitkili japon kurdum. 4 farklı çeşit bitki toplamda 20 kök felan . Bir sorun yok 1 haftaya yakındır böyle bir sorun yok . İnşallah böyle devam eder.
japon ve ısıtıcı
 
 Bende japon besliyorum ısıtıcısız japonlar yaşar . Japonlar ne bulursa yer , ben arada mandalina , portakal , bezelye , ıspanak veriyorum  , yani verdiğiniz yemi yerler .  Yemi 2-3 dakika içinde tüketebilecekleri kadar atarsanız ideal olucaktır ayrıca kendi gözünün büyüklüğü kadar atın .
Maalesef hacim yetersiz 37 litrede sadece 1japon bakılır . Ya da 2 tanecik yavru alıp bakabilirsiniz . 5 tane japon çok fazla .
Resimler Eklendi ( Sayfa 2 de )
  Arkadaşlar cuma günü bitkiler geldi . Diktim bitkileri şuan bir sorun yok . Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum .
 
 Daha fazla fotoğraf var fakat  bir hata veriyor en kısa zamanda onlarıda yükleyeceğim . Bu arada bitkileri aldığım www.yerlibitki.com ' a teşekkür ediyorum.
 
Pengasus mu ? Cichlid mi?

 Pengasus için hacim yetersiz. Tabiki cichled öneririm .

52 lt japon akvaryumum (Resimli)
[QUOTE=danger_ous]Kumun üzerinde ince beyaz noktalar var onlar nedir?[/QUOTE]
 
 Kumun üzerindeki beyaz noktalar fondo vivo fertilizzato  o aslında alt tabaka. Alta serdim fakat su koyarken 3-5 tane yukarı çıktı .
52 lt japon akvaryumum (Resimli)
 Akvaryum çok kirlenmiyor temiz fakat  50 lt. akv. içinde dış filtreler mevcut sonuçta dış filtre alırsak balık sağlığını olumlu yönde etkilemiş olucaz. İmkanı olan alsın yani bence gayet mantıklı . Teşekkürler.
52 lt japon akvaryumum (Resimli)
 Işığı kapatamam bitki gelicek akvaryuma . Su yarıda değil  9/10 dolu. Isıtıcı olduğu için buharlaşma olabiliyor ondan azalmıştır . Haftasonu su eklemesi yaparım . Isıtıcı ve filtreyi en kısa zamanda alıcam köşeye . Arka fon çift taraflı kullanılıyor . Arka tarafını kullanıcam orası daha sade. Teşekkürler. Farkındaysanız pengasus 1 hafta sonra gidicek yazıyor . Dış filtre almakla bitmiyor derken ne kastediyorsunuz ? Filtre bakımından başka yapıcak birşey var mı dış filtreden ?
Elimde Metre Evde Geziyorum
 Aynısı bendede var boş bulduğum her köşeyi ölçüyorum. Mobilyaları ölçüyorum bunun üstüne olabilir mi acaba diye elimde metre geziyorum evde :D .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.