ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
fevzi1428
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Eylül 2011 17:56
Son Ziyaret:
05 Şubat 2012 20:11
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
fevzi savaş
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

fevzi savaş

SON 10 MESAJI

Akvaryumun Suyu Bulanık
Çıkarmadan olur ama çok tuz koyma az at balık varken sadece su düzenleyici kullan
Akvaryumun Suyu Bulanık
Arka fonla ne gibi ilgisi olabilirki bulanıklığın biraz açıklarmısın ??
Akvaryumun Suyu Bulanık
Ne demek her zaman. :) genelde su içinde kum olunca bulanır. doldururken çok az akıtarak doldurunca bulanmıyor. ama 1 saati geçiyo dolması ısıtıcı yoksa soğuktanda ölebilir balıklar suyu değiştirdikten sonra içine kaya tuzu at balık lar yokken 2 avuç falan at ama dış filtre çalışsın sürekli balık ekleyince yine azar azar tuz ekleyebilirsin ama çok atma balık varken. ben böyle yapıyorum hiç bi sorun çıkmadı şimdiye kadar suyuda hiç değiştirmedim.2 aydır tertemiz sadece azalan suyu tamamladıktan sonra ilaçları ve kaya tuzunu ekliyorum bu kadar. suyun sıcaklığını sabitleyip öyle koy garanti olsun :)
fevzi14282011-10-11 22:36:15
Akvaryumun Suyu Bulanık
Balıkları çıkar. bi kova dinlenmiş suya doldur hava motorunu ısıtıcı falan hepsini koVanın içine koy suyu değiştir. ve oturmasını bekle. aynı anda 1 den fazla balık ölüyosa suda bişey var demektir. bu arada suyu dinlendir. 3-5 milyona su düzenleyici ilaçlar falan var. onlardan al bir kaç damla damlat. suyu bekletmeden koyma balıkları. bulanıklık onemli değil bi kaç günde düzeliyo  fevzi14282011-10-11 18:30:12
ben geldim
Cam kalınlığı 6 mmm ewet ama akvaryumcu hiç bi sıkıntı olmayacağına dair garantii verdi bende yaptırdım. 80-40-50 y bi akvaryum yaptırdım camdan kayıtlı kuşaklı 60 tl şuanda bi sorun yok kullanıyorum ama filtreden falan kazık yemişim baya çünkü bi yerde 70 tlye gördüm.:(
challenger beslenme
Teşekkürler ama dün gece bıraktım az kalmış onlarıda yesinler bi daha kine az atarım. şuanda onları çıkarmam zor. ama çoğunu yemişler az kalmış muhtemelen akşama bitirirler :)
challenger beslenme
Arkadaşlar ben 200 litrelik akvaryumda chalenger köpek balıkları besliyorum. 3 tane 2-3 cm boyundalar ne versem yerler acaba. Dana yüreği ver diyorlar biraz aldım. akvaryuma attım BEKLEDİM yemediler. ışıkları kapattım gittim tv izlemeye geldim bi baktım hepsinin karnı şişmiş aç gibi yemişler.Ama suda biraz kaldı dana yüreği. Acaba suya bi zararı olurmu. Yoksa çıkarmalımıyım çıkarmam çok zor çünkü. Hem balıkları korkuturum hemde çakılların arasındalar akvaryumun dibi dağılır iş çıkar başıma. yarına kadar bitirmelerini beklesemmi çoksa çıkarsammı. ne yapmamı önerirsiniz ayrıca başka ne yem verebilirim. şmdiden tşk.
80 40 45 olur mu?
Fiyat fazla bende biraz yükseğini 60 tl yaptırmıştım.
Akvaryum Sağlamlığı
60 tlye aldım kapak yok kayıtlar kuşaklar var şu anda ağızına kadar su dolu hiç sorun olmadı metreyle 3 gündür ölçüyorum. en ufak esnemede yok.üstten ortada kayıt var camdan. 6 mm cam yeterli diyor aslında cama bişey olmaz ama yapılışında hata varsa hiç affetmez anında patlar.silikon yerlerinden atar anca iyi yapıştıramassa cam eesner esneyince çatlar sonra patlar. iyi yapıştırması lazmım yani mobilyalı akvaryumları beğenmiyorum çünkü içini rahat izleyemiyorum diye cam yaptırdım.şimdilik sorun yok bakalım hayırlısı resimleri akşama koymaya çalışıcam.
Akvaryum Sağlamlığı
Teşekkürler cvp yazanlara içimi rahatlattınız.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.