ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Cagdas07
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
5
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
12 Ekim 2011 18:38
Son Ziyaret:
22 Şubat 2022 12:29
Toplam Mesaj:
30 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Çağdaş Öztürk
Doğum Tarihi:
01 Haziran 1996
Yaş:
27
İl:
Antalya
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

200lt Afra white top 60lt bitkili-kiraz karides Çağdaş Öztürk

SON 10 MESAJI

Akvaryumumdaki Salyangozların Cinsi Nedir?
Adi salyangoz olarak bilinir.Herhangi bir zararı yok faydası çok akvaryumda artık yem alg vs tüketerek suyun bozulmasını engeller.Tek sorun hızlı ürediklerinden bir süre sonra görüntü kirliliği yaratabiliyor.
Karides Ve Salyangozlar İçin Kornflex
Merhaba kiraz karides ve ramshorn salyangozlarımı epey bir süredir tam tahıllı nestle fit ile besliyorum şu ana kadar da bir zararını görmedim hatta çok da güzel sonuçlarını gördüm sanırım artık tavsiye edebilirim.Bir çok farklı tahıl içerdiği için kaliteli bir besin olduğumu düşünüyorum yem ve diğer besinlerle de takviye ediyorum.Tabi ben yaptım olduyada getirmek istemem bir zararını bilen kullanmamalısın diyen varsa saygı duyarım.

Tankım 60litre sadece karides ve ramshorn var ben bir taneyi ikiye bölüp farklı noktalara atıyorum biraz suyun yüzeyinde kaldıktan sonra elinizle sıktığınızda dibe batacaktır .
Karides Yem
Yem için nestle special k yı yani şu mısır gevreğimsi şeylerden parçalayarak verebilirisiniz bayağdır kullanıyorum kendi karideslerime çok atmadığın sürece bir problem çıkmaz.
Hamile Lepistes
İçine rafya saldım karides tankı olduğundan bitkide var.Ama dünden itibaren balık durgun haldeyken birden hızlanıyor irkilmiş gibi hareket yapıyor ama korkacağı bir şey yok her şey aynıyken irkiliyor doğumla alakalı bir şey mi bide yapraklara karnını sürmesi ? 
Çok şaşırdım
Anlamadığım şey neden böyle birşey yaptınız ve yese ne olacaktı boşuna yavru kaybı ?
Hamile Lepistes
Yorumun için teşekkürler karides akvaryumunda doğurtmayı planlıyorum
Hamile Lepistes
Mmerhaba.Hamile lepistesimi doğumunun yaklaştığını düşünerek karides akvaryumuna aldım ancak erken mi davrandım bilmiyorum.Acaba tahmini ne zamana doğurur ? 




Plati cinsiyet değiştirir mi?
Genç bir balık değil olması gerekenden büyük .hormon kullanılmış olabilir.Hormonun böylle sonuçlar doğurduğunu öğrendim cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
Plati cinsiyet değiştirir mi?
Öncelikle merhaba.Akvaryumcudan 1.5 hafta önce 2 dişi  plati aldım.İkisininde dişi olduğuna emin olarak aldım.Ancak 1-2 gündür farkettim sanki ganapodu oluşmaya başladı.Akvaryumda  1 erkek önceden vardı.
Kılıçlarda bu durumun olduğunu duymuştum ama platilerde böyle bir şey olabilir mi?



Elma salyangozu ve Kiraz karidesi
Ben plati ve molly ile bakıyorum iki canlıdanda var. Elma salyangozları ilk geldiğinde platiler antenlerini merakla tırtıklıyolardı.2 3 gün sonra bu huylarından vazgeçtiler ve elma salyangozu antenlerini  açarak gezmeye başladı.Karideslerde yaşar ancak yavru kurtaracağınızı sanmıyorum.

Elma salyangozlarını  çoğu akvaryumcuda bulursun ama kiraz karidesi forumdan  canlı ilanlar kısmından bak istersen bulursun Bursadan.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.