ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ebrara
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ocak 2012 13:22
Son Ziyaret:
17 Mart 2012 10:24
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hüseyin Toprak
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Bilgisayar / Donanım
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hüseyin Toprak
Kılıç,Plati,Molly,Velifera,Lepistes,Cüce Vatoz

SON 10 MESAJI

İtalyan Semender
Arkadaşlar merhaba. Bir çift italyan semender aldım. Akvaryumumda adi salyangoz var. Semenderler salyangozları yermi acaba? Semenderlerin boyları 6-7 cm civarı.
akın akvaryuma mutlaka uğrayın
Konu biraz eski ama yinede yazayım. Akın akvaryum altındağ'ın ve Keçiörenin bir bölümünün en kapsamlı ve kaliteli mağazasıdır. Ben balıklarımı oradan aldım hiç birinde herhangi bir sağlık sorunu yok. Eleştiriye elbette açıktır. Yaptığınız eleştirilerin bir kısmında da doğruluk payı vardır lakin eleştiri üslubu çok önemlidir. Buna dikkat etmeliyiz biraz. Çünkü Akın bey yıllardır aynı yerde bu işi yapıyor..
Önce hangisini yavruluğa almalıyım ? (RESİMLİ)
Buğra bey yavruluğa almasanız çok iyi olur. Strese girip ölebilirler. Şu an benim akvaryumumda 100 e yakın lepistes molly plati kılıç yavrusu var. 3 kök yosun almıştım 10 kök cabomba var. Onlarda yetmedi rafya koydum. Şu an çok güzel saklanabiliyorlar. :) Sağlıklı yavrular dilerim.
Canlı doğuran akvaryumumda salyangoz üredi !
Bugün yavru salyangozlara rastladım. :) Hadi bakalım hayırlısı. Baş edemezsem söylediğiniz yöntemlere başvururum artık. Akvaryumda 10 kök cabomba dan ve 1 miktar yosundan başka bitkim yok. Pek sorun çıkarmazlar sanırım.
Canlı doğuran akvaryumumda salyangoz üredi !
Arkadaşlar merhaba. Akvaryumumda iki tane salyangoza rastladım. Yaklaşık 1 cm. boyutlarında. Büyük bir ihtimal aldığım 3 kök macar yosunu ile birlikte girdi akvaryuma. Salyangozların çok üreyip başa bela olduğunu duydum ve boyutları ufak olduğu için çıkarmak istemedim. Ama bugün yosunların içinde yumurtalara benzeyen bir şey gördüm. Ufak ufak beyaz yumurtalar. Şimdi salyangozlar bu boyutlarda üreyebilirlermi? Akvaryumda yumutlama yapacak başka bir canlı da yok. Yosuna da ellemek istemiyorum içinde 50-60 civarı yavru balığım var. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Saygılar..



ebrara2012-02-04 14:01:03
Balığım hamilemi?

Arkadaşlar merhaba. Balığımın arka tarafı kararmış gibi duruyor. Ama karnı fazla şiş değil. Hamilemidir?  
Lepisteslerde cinsiyet değişimi mümkün mü?
Kovalayan ve kovalanan lepisteslerin boyları aynı. Daha önce dişilerin peşinden yaptıkları hareketleri şimdi bir erkeğin peşinden yapıyorlar. Anlayamadım. Canlı doğuranlarda cinsiyet değişimleri sanırım var ama lepisteslerde bende hiç duymadım.
Lepisteslerde cinsiyet değişimi mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar. Canlı doğurgan tankımda dişi lepisteslerimin bir kısmı öldükten sonra 2 dişi 6 erkek lepistesim var. Dişinin biriside doğurmak üzere. 2 gündür erkek lepistesin birinin arkasında diğer erkek lepistesler dolaşıyor. Acaba cinsiyet değişimi olmuş olabilirmi? Teşekkürler..
100 lt'lik bir akvaryuma ne kadar tuz koymalıyım?
Teşekkürler arkadaşlar. Bir miktar tuz attım bakalım. Akşam da ilacı alıp ilave ederim.
100 lt'lik bir akvaryuma ne kadar tuz koymalıyım?
Arkadaşlar merhaba. 100 litrelik bol bitkili bir canlı doğurgan tankı kurdum. Muhtemelen beyaz benek hastalığı başlamış. Belli belirsiz lekeler mevcut. Akvaryumun içine kaya tuzu koymam balıklarım için yararlı olur mu? Koymam gerekirse ne kadar koymalıyım 100 litre için? Teşekkür ederim..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.