ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
dm_kaya
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
16 Ağustos 2012 11:12
Son Ziyaret:
19 Şubat 2013 09:44
Toplam Mesaj:
91 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
derya kaya
Doğum Tarihi:
24 Temmuz 1985
Yaş:
38
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

D/M KAYA

SON 10 MESAJI

sarılar ıceman yumurtalarını yiyor
Bunu kabul ediyorum ,ama hesaplayici 80 lt nin yeterli olacagini soyluyor, buyumeleride gayet iyi, birbir lerinin yumurtalarini yemesinin bununla ilgisi olacagini dusunmuyorum.
Balıklarımın cinsiyetini öğrenmek istiyorum.
O enine siyah çizgileri olan sarı balığın türü ne ? Çok hoş görünüyor..Ayrıca çinsiyetlerini anüs ,vent kontrolü yaparak öğrenebilirsin.
Özkoçak2013-01-26 18:31:07
sarılar ıceman yumurtalarını yiyor
Herkese selamlar;
Arkadaşlar türlü türlü sorunlar bitmek bilmiyor 100 lt akvaryumda 6 ıceman 4 sp beslemekteyim 8 ay oldu splardan yavru alamadım tam erkek balıkta sorun olduğunu düşünüyordumki çifleştiğini ve dişininin yumurta aldığını gördüm,fakat yumurtaları o kadar büyüktüki 15-20 gün tutması çok zordu vede yumurta aldıktan yarım saat sonra baktım ağzı boş..ve sonra o gözlerime inanamadığım olayı gördüm..tam ıcemanlarden düzenli yavru almaya başladım derken..bir baktım sp lar ıcemanlar çifleşirken resmen etrafı sarıp ıcemanın döktüğü yumurtaları yiyor..sp ları kediye atmak vardı ama..ne varki kıyamam okadar hukukumuz var..şimdi ben bu sarıları verip yerine ıcemanlarle daha barışık hangi türü koymalıyım tek tür bana sıkıcı geliyor biraz renk isterim akvaryumda.
Iceman yavrularını yemiş
Hayret edilecek şey 1-2 cm lik yavrularımı ana tankı sineklikle bölüp oraya koydum nasıl yaptılarsa kumu eşeleyim açtıkları boşluktan 2 balık kaçmış ve malesef büyüklerin olduğu bölümde yarım halde görünce farkettim..yani 3 camde olsalar cesaret edip yanyana koyamam üstelik yavru tanında 2 haftalık yavrular var şimdi sp de ağzını doldurdu bakalım onu nereye kusturacaz :P
Isıtıcı hakkında..
Aslından benim için daha önemli olan elektrik tüketimi mümkün oldğunca ekonomik olan markalar tercihim..ıceman ve sp besliyorum ayrıca üretmeye çalışıyorum yavru tankımın dışında ikinci bir akvaryumu kurmam gerekiyor  ee malum 3 ısıtıcının elektrik tüketimide epey fazla oluyor..
Isıtıcı hakkında..
80*50*40 ebatlarındaki akvaryuma ısıtıcı almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz marka nedir acaba

Iceman yavrularını yemiş
Önceki aksam yavrulayan iceman dun aksama dogru bir baktim sadece bir yavru var ,ve diskilamasindan anladimki kendi yavrularini yemisnasil oldu anlamadm ,kendi yavrusunu yemez diye biliyorum ?
Bunuda tecrube ettik
Önceki aksam yavrulayan iceman dun aksama dogru bir baktim sadece bir yavru var ,ve diskilamasindan anladimki kendi yavrularini yemisnasil oldu anlamadm ,kendi yavrusunu yemez diye biliyorum ?
Yavruluk olurmu?
Dun aksam sineklikle akvaryumun bir kismìni boldum ve icemani ayìrdm,ve bu gece kusmus yavrularini, 10 tane saglikli yavrum daha var :) gerci daha fazla bekliyordum ama ,keseleri yok acaba yavru akvaryumuna alsam 1 cmlik yaurular yenilerini yiyebilirmiki?
Yavruluk olurmu?
Zaten bir tane daha akvaryumum olmadigndan burdan konu actim, ana tankim ve yavru tankim var,ve yavru tankim dolu..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.