ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cihat35
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Ağustos 2007 22:20
Son Ziyaret:
13 Haziran 2022 18:14
Toplam Mesaj:
22 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Cihat ÇALIK
Doğum Tarihi:
14 Temmuz 1981
Yaş:
42
İl:
Izmir
Meslek:
Satış-Pazarlama
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Cihat ÇALIK
İzmir-Buca
05059531568

SON 10 MESAJI

Marin fish yem hakkında
[QUOTE=aliselim66] . Ön yargılı olmak yerine ambalajında yazan bu firmalar kimdir diye internete bakmak ,vatan evladına daha çok yakışan bir davranış olacaktır.


[/QUOTE]
 
 
Ali Selim bey amacım yerli üretim diye kötülemek değil. Ben işin içeriğini çok ama çok iyi biliyorum. Marin fish yemler Bodrum'da bulunan Kılıç Holding'e ait yem fabrikası ve İzmir Pınarbaşı'nda faaliyet gösteren Çağatay yem fabrikasında üretilmektedir. Daha önceki mesajımdada belirttim ben bu yemleri piyasaya çıkmadan önce denedim ve kaanatim olumsuz yöndedir.  Yukarıda yazdığınız gibi ön yargılı davranmıyorum. Bu iki firmada gerçekten dediğiniz gibi öz sermayesi Türk olan firmalar ve kültür balıkçığında Özellikle Kılıç Holding dünya'ya kafa tutmaktadır.  Ayrıca  yazdığınız yazıda bir TÜRK evladı olarak neyin yakışıp yakışmayacağı gibi bir söylemde bulunmuşsunuz. Bu yazınız biraz kırıcı olmuş.
Marin fish yem hakkında
Melih bey yemi ben daha piyasaya çıkmadan önce ilk numuleri hazırlandığı zaman denedim ve hiç ama hiç memnun kalmadım. Piyasada yem üreten çok fazla firma var ve bu firmalar sadece çipura, levrek gibi deniz balıklarına yönelik yem yapıyorlar. Aradaki en büyük fark bizlerin beslediği balıklarla kültür balıkları arasında çok büyük fark var.  Bırakın beslemeyi balık yerken bile ilk önce denizde avlanarak yakalanan balığı yemeği tercih ederiz kültür olarak yetiştirilen balıklar hazır yem yediği için o balığı yemek her zaman ikinci plandadır. Olaya burdan çıkarak yorum yapabilirsiniz.
Tüm Gemma Marka Yemler
Arkadaşalar GEMMA  yem'in yeni çıkarmış olduğu artemia mükemmel bir ürün. Ben yıllardır discus besleyip üretimini yapıyorum ve bu yem sayesinde artemia açıp zenginleştirme derdinde kurtuldum. İnanın çok büyük rahatlık. Aynı zamanda artemia'dan kaynaklanan yavru kayıplarıda yaşamıyorum.
 
Marin fish yem hakkında
Marin Fish yemlerin herbiri farklı farklı yerlerde fason olarak üretiliyor. Kendine ait bir üretim tesisi olmayan firmadan ne kadar kaliteli yem çıkabilir acaba ?  Benim düşüncelerim bunlar eğer daha net bilgiye sahip arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşmasını rica edeceğim. cihat352011-10-31 16:13:45
Davetiye
1 Ağustos 2010 Tarihinde yapılacak olan düğünüme tüm hobici arkadaşlarım davetlidir.
 
ÜRETİM İÇİN STANDART 50 LİK
50'lik dediğiniz akvaryumun tam ölçüleri nedir ?
BİYO Ph Test İle Ölçüm
[QUOTE=Turker]Arkadaşlar 25 litrelik ve içerisinde 35 adet yavru canlı doğuran bulunan kumsuz, pipo ve şelale filtreli, ısının 26 derecede sabit olduğu bir akvaryumum var. Daha önce nedense hiç merak etmemiş olduğum PH ölçümünü yapmak için Biyo PH test aldım ve sonuç beni hayrete düşürdü. Kumsuz ve düzenli su değişimleri yapılan bir tankta PHın bu kadar yüksek çıkması çok şaşırtıcı. Acaba ben mi yanlış okuyorum diye bir fotoğraf çekip sizlerin yorumlarına sunacağım.
 
[/QUOTE]
 
Türker bey ne kadar sık su değişimi yaparsanız yapın PH kullandığınız suya bağlı yani İzmir'den örnek vereyim İzmir'in diğer ucunda oturan arkadaşım var onun çeşme suyu ile benim çeşme suyum arasında çok büyük ph farkı var.  
2008 Pet Show Discus Şampiyonası İzmir(video ekl.)

Bu yarışmayı Türkiye ve İzmir açısından büyük gelişmelerin başlangıcı olarak kabul ediyorum. İnşallah ilerleyen yıllarda daha büyük ve kapsamlı yarışmalar düzenleyip daha büyük işlere imza atacağız. Emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum. Katılacak arkadaşlarada başarılar diliyorum.

neler var, neler yok
300 Lt.
4 adet alenquar

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.