ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
koray226
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
08 Ocak 2008 00:36
Son Ziyaret:
01 Kasım 2008 00:18
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
koray sancar
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

koray sancar
eski acemi ;)

SON 4 MESAJI

yeni akvaryum kuracağım önerilerinizi bek
MilesDavis Arkadaşım size bahsettiğim filtre aşağıdaki resimde görünen akvaryumdaki gibi. Akvaryumun orjinali bu şekilde. Satıcı bu filtre ile haricen dış filtre kullanmana gerek kalmaz dedi. Tabi bu arada ekledi 20-25 balık yerine 50-60 tane beslersen ona bişey diyemem dedi. Eğer öyleyse bana bu model mantıklı geldi.  qusik arkadaşım bombeli akvaryumu tavsiye etmemişsin bence haklısın.  Bende o türleri sevmiyorum gerek akvaryumun gerekse balıkların görselliğini bozuyor. Bu bahsettiğim akvaryumun camı düz  zaten bombeli olsa  bende düşünmezdim.  Ama soruma cevap bulamadım bu işin erbapları olarak sizlere soruyorum dış filtresiz  bu akvaryumla yapabilirmiyim?
Bu arada ilgilerinize teşekkür ederim.





yeni akvaryum kuracağım önerilerinizi bek

Arkadaşlar uzun süredir size cevap yazamadım. Şuan araştırma halindeyim AKSAN markalı sehpalı 120 cm lik bir akvaryum var hoşuma da gitti fakat sizlere danışmak istediğim şey bu akvaryumun içerisinde kendine ait bir filtresinin olması. Satıcının dediğine göre bu filtre sayesinde 2. bir dış filtreye gerek yokmuş Eğer böyleyse fiyat olarak bana makul geldi. Zira dış motor olarak ayırdığım bütçe 200 YTL kadar. Birde masayı eklersek +150 YTL + Akvaryum.  Neredeyse  benim hoşuma giden 120 lik akvaryumun fiyatına denk gelecek. Sizlerin tavsiyesi nedir bu akvaryumun içerisinde gelen motor benim işimi görürmü?

yeni akvaryum kuracağım önerilerinizi bek
Sevgili Barış maddi açıdan kaçınmayacağım bir akvaryum kurmak istiyorum tek sorunum yer ve akvaryum altına bir sehpa onuda en kısa zamanda çözeceğimi sanıyorum. Atkı ve kuşak dan bahsetmişsin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum fakat o bahsettiğim akvaryumun alt ve üst köşelerindeki plastik kaplamaları kastediyorsan evet onlardan var hatta tabandaki camda da camdan kesilmiş olan kuşak gibi desteklemeler mevcut. Akvaryumun türü konusuna gelince uzun süre bu işten uzak kaldığım için ilk etapta alabildiğim kadar balık ve bitki almayı düşünüyorum. Şuan en büyük sorun akvaryumun kendisi nasıl bir akvaryum almalıyım onun kararını veremedim. Özel yaptırsam kapak sorunu olacağından onada sıcak bakmıyorum. Standart olanlarında en ve derinlikleri bana çok küçük geliyor. Hayırlısı bakalım nasıl bir akvaryumum olacak bende çok merak ediyorum Smile
Yardımların için teşekkür ederim.
yeni akvaryum kuracağım önerilerinizi bek
Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Bundan 5 yıl kadar önce 7 yıllık akvaryumumu dağıtmıştım. Sizlerde biliyorsunuzki akvaryum insanda bir hastalıktır ve sevinerek söylüyorum bende bu hastalık yeniden depreşmeye başladı :) O zamanlar piyasada japon ve lepistes türünde balıklar vardı. Şimdilerde ise ciklet adında bir balığın çoğunlukta olduğunu gördüm. Ben bu sefer daha büyük bir akvaryumla bu işe başlamak istiyorum. Önceki akvaryumum 65 lik ti. Şimdi ise 100 veya 120 lik bir akvaryum alacağım. Piyasada 100*40*50 lik plastik kapaklı akvaryumlar mevcut balık üretebilmem için bunlardanmı almalıyım yoksa derinliği ve eni daha fazla olan özel yapımlarımı tercih etmeliyim. Ayrıca benim zamanımda Gap2 ler meşhurdu şimdi ise dış motor almak istiyorum. Motor konusunda sizlerin tavsiyesi nedir? Hangi markayı önerirsiniz? Balık konusunda ise cikletler ve japonlar arasında hala kararsızım. Japonlar benim eski göz ağrılarım. Ama biliyorsunuzki hassas balıklar bu konuda da tavsiyelerinize ihtiyacım var. Başınızı ağrıttım ama son olarak sizlere danışmak istediğim konu ise 2. el bir akvaryum hakkında ebatları 120 x 50 x  60 ebatlarında 8mm camlı özel yapım plastik kapaklı temiz bir akvaryum fiyatı ise 150 YTL bu fiyata sizce uygunmu? Dediğim gibi uzun yıllar bu konulardan uzak kaldım. Şimdi sizlerin yardımlarını bekliyorum. Beni aydınlatırsanız çok memnun olacağım. Yardımlarınız için ve bu mesajı okuma zahmetinde bulunan bütün üyeler için şimdiden teşekkür ederim. Ayrıca bütün akvaryumseverlere ve akvaryum.com culara selamlar saygılar.
Unutmadan artık bende aranızdayım Wink

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.