ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
phatign
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Mart 2008 22:53
Son Ziyaret:
01 Kasım 2015 11:36
Toplam Mesaj:
33 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
onur karaduman
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Izmir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Onur Karaduman

SON 10 MESAJI

12v-220v'a yükseltme (invertör)
[QUOTE=erengoktas7070]

Arkadaşlar elektronik devre ile 12v'u 220v'a çevirmek elimizde,elektrik kesintilerinde devreye girerek tüm akvaryum elemanlarını çalıştırabilecek (dış filtre,ısıtıcı,aydınlatma vs.) sizin fikrinizi almak istedim gerekli birşeymidir?Yapmalımıyım?Bana üretimhaneler de işe yarar gibime geliyor.

Saygılar...
[/QUOTE]
Okulda yaptığımız proje ödevlerinde bu tür bir proje teslim den bir arkadaşım vardı.Oldukça başarılı olmuştu toplam olarak kaç watt ürettiğini bilmiyorum (zaten malzeme kalitesine ve tasarımına bağlı olarak değişecektir.) ama arkadaşımın yaptığı güçlü birşeydi üç adet televizyonu aynı anda çalıştırabilecek güçte oldğunu hatırlıyorum. Yanlızca bir adet akü ile çalışıyordu. Ki zaten bütün invertörler o şekilde. Çalışmama gibi lüksü yok arkadaşlar hatırlıyorum da köylerde eskiden bu tür devrelerle lamba falan çalıştırılırdı. Ama dediğim gibi gücü size kalmış.
Sarı prensesin hastalıktan kurtuluşu
Hangi ilacı kullanıyordunuz acaba ?
SAC' DAN AKVARYUM KAPAĞI
Oldukça emek harcamışsınız. Tebrikler.

Yanlız, akvaryumunuzun alt tarafında ahşap görünümlü kısımlar görüntüyü fena halde bozuyor. Bence o kısımlarada bu şekilde birşeyler yaparsanız dahada güzel olucaktır.
sırt yüzgeci yok kılçıkları meydanda :)
Merhaba arkadaşlar,

Sarı prenses besliyorum. Dişilerim ölmüştü bi kaç ay önce iki adet erkek kaldı çok fazla kavga ettiklerinden akvaryumu ikiye böldüm.Yani akvaryumun yarısında başka balık yok ona zarar verebilecek vs.

Balığın sırt yüzgecinde kafa kısmından başlıyarak bi kaç cm olmadığını farkettim. Balık 8-9 cm civarında ve oldukça güzel bir erkek. Ben şehir dışındaydım yemleri falan kardeşim veriyordu. Çok şaşırdım. Şu anda resim ekleyemiyorum bluetooht da sorun olduğundan dolayı ama sırtındaki yüzgecin yarısı yok ve kılçıkları meydanda :( gerçekten çok üzüldüm acaba bi hastalık mı balığı ayırmam mı gerekiyor. İlaç vs. kullanmalımıyım yorumlarınızı bekliyorum saygılar.
phatign2008-06-28 14:24:44
sarı prenses
Ben yaklaşık 40 lt de bakıyorum arkadaşım şu anda yavru alamadım dişi sayısı az olduğundan ama 45 lt de yavru alan arkadaşlarım var şu an üçüncü batım yavrularını bekliyor. Üstelik yavru akvaryumu olmadığı için erkek ve dişileri ayırıyor üremesini engellemek için. Sanırım anlatabilmişimdir.
solventsiz slikon.
Merhaba arkadaşlar,

Bu gün arka fon yapıcam. Taşları yapıştırmam için akvaryum silikonu bulamadım. Fakat bulduğum silikon genel amaçlı olarak kullanılıyormuş özelliklerine baktım solventsiz ve antibakteriyel miş. acaba kullanabilirmiyim.
Hava motorunun Sesi
Ben 6 ytl ye almıştım. Markası champion  arkadaşın dediği gibi su sesinden başka ses yok. Çalıştığını su sesinden anlıyorum yani okadar ses yapan hava motorunu ilk defa duyuyorum..
Sarı prenses yaz aylarında
Balıkları ayırablirsiniz.
Bilgisayar Fanı Hakkında ?
Büyük ihtimal 5 V ile çalışıyordur arkadaşların dediği gibi telefon adaptörü ile kullanabilrsiniz yada elektronikten anlıyan birinden küçük bir adaptör istiyebilirsiniz. Yapımı kolay maliyeti az olur yüksek amper istemediğinden dolayı.  Hazırlarıda var tabi ...
Arkafon budur !!!
Hoş olmuş elinize sağlık.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.