ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kanas
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Nisan 2006 11:02
Son Ziyaret:
14 Eylül 2006 18:41
Toplam Mesaj:
4 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
savas
Doğum Tarihi:
13 Şubat 1978
Yaş:
46
İl:
Istanbul
Meslek:
kücük ev aletleri teknik servisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

savas yesilbas

SON 4 MESAJI

En Hızlı Büyüyen Cichlid
en onemlisi balıkların yasam alanlarında en cok tükettikleri besin kaynaklarıdır tür ve tüketimlerine göre yapılan yemleme balığın büyeme sürecini normal değerlerde olmasını sağlar yani doğal gelişim gösteririr ( ancak akvaryumun boyutu ve içerisinde barınan balık sayısıda öenmli bir etkendir.) ama hem etcil hem otcul bir türe sadece bitkisel ağırlıklı bir yemleme uygularsan o balığın gelişimi az olur ve balığın asimetrik yapısı bile bozulur veya sadece etcil yemlerle beslersen cok cok fazla gelişip ölebilirde ama sakın : - ya bir ay proteinle şişirir sonra perhiz uygularım sorunu gideririm. deme balığın  sindirim sistemini cökertirsin. Balığı alıp akvaryuma koymak zor bir iş değil,iş o canlıyı doğal ortamının en azından su değerlerine ve beslenmesine yakın değerleri yakalamak gerekir. bunlar en azından sana ön bir bilgi olsun beslemek istediğin türün gereksinimlerini karşıla o seni mutlaka sevindirir.  herkeze sağlıklı balıklar
[QUOTE=nnssbbrr]ya benim balyklarym ayda 1 cm bile zor büyüyo siz neyle besliyorsunuz bunlary ya banada söyleyin lütfenn..
[/QUOTE]
MAVİ ZEBRA ÜRETİMİ

Arkadaşlar akvaryumumda bulunan 4 mavi zebra adında malavi gölü cichlidi balığım var ve bu türün nasıl yumarta yaptıklarını,yavrularını nasıl büyüttüklerini görmek ve incelemek istedim ancak balıklarda tık yok.

Erkek olduğuna kesin kanaat getirdiğim yaklaşık 12 cm uzunluğunda cok hırcın bir erkek mavi zebram ve yine yaklaşık aynı boyda olan ve erkekmi dişimi olduğuna kesinlik getiremediğim biraz soluk renkte ama kanat altındaki sarı noktaları erkek olan balığıma göre daha az olan büyük dişi ve iki tane yaklaşık 7 cm olan (onlardada aynı durum gecerli ama renkler cok koyu) 2 dişi daha var  akvaryum ebatları 95 x 55 x 45 şelale tipi askı filitre 3335 dış filitre ve hava desekli iç sünger filitre ile  bakımını yapıyorum yem olarak bilinen t.. a marka yem kullanıyorum akvaryum içi dekorasyonu kayalık olarak ve mağralarla destekledim.

sorun ne olabilir ve acaba diyorum balıklarımın hepsi erkekmi cinsiyet ayrımında bilmediğim bir püf noktasımı var veya akvaryum suyunun kimyasındamı bir yanlışlık var (buna pek ihtimal vermiyorum daha önce beslediğim yunuslardan iki defa yavru aldım)  bu konuda bana yardımcı olacak arkadaslara şimdiden teşekkürederim.

herkeze sağlıklı balıklar diliyorum.

n.savaş YEŞİLBAŞ        &nbs p;   istanbul / ümraniye

 

Discus’da Beyaz Benek
rafet bey ilgilendi?iniz için tesekkürler sanyrym discusum normale dönüyor
Discus’da Beyaz Benek
bir hafta önce di?i discucumda beyaz benek oldugunu farkettim akvaryum suyuna beyaz benek icin akvaryumcumun tavsiyesi olan ilacy kullandym.beyaz benekleri üzerinden döktü ama sanki sackyran girmi? cocuk kafasy gibi sagynda solunda beyaz beyaz buyuk leker olusdu bilgisi olan arkadaslardan yardym istiyorum tesekkurler

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.