ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ftmkdm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Ekim 2010 23:05
Son Ziyaret:
01 Şubat 2011 23:37
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Fatma ÖKDEM
Doğum Tarihi:
02 Mart 1987
Yaş:
37
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Fatma ÖKDEM

SON 5 MESAJI

Su ve ortam ısısı sorunsalı
Bende sertleştirici kullanmıyorum sertleştiri kabuğun hacmini arttırıyor hayvan büyümeden kabuğu devasa boyutlara getiriyor :S deil bir ay on günde bile fark ediyor iki tane kaplumbağanız varsa deneyebilirsiniz ben tesadüfen gördüm farklı zamanlarda almıştım kaplumbağalarımı küçük olan hasta gibiydi kullandım büyüğüne kullanmadım küçüğün boyutları büyük olanınkinden farkedilir derecede büyüdü ( nasıl ayırt ediyorum ? -renklerinin tonları birbirinden farklı). Şaşırdım ve annelik içgüdüsüyle =P bıraktım kullanmadım arkadaşımın kaplumbağalarının birinde kabuk yumuşaması başlamıştı ona verdim belki işine yarar diye ve o düzenli olarak kullandı şu anda bnmkileri ikiye katlar boyuttalar onun kaplumbağaları.. o yüzden açıkcası bana pek sağlıklı gibi gelmedi..
Su ve ortam ısısı sorunsalı
Çin malı bir ısıtıcıya 20 tl para bayıldım sabah kalktığımda kırılmıştım iade etmek için ertesi gün götürdüm ama almadılar :S ona dikkat etmelisiniz.. işin garibi daha iyi kalitede birşey istedim beni saf sandılar galiba (gerçi çin malına 20 tl verince doğaldır saf sanmaları ama ) türkiyede daha kaliteli ısıtıcı olmadığına ikna etmeye çalıştılar..
Su ve ortam ısısı sorunsalı
Isıtıcı ve akvaryum (75x40x30) aldım.. ama bu boyutta bir akvaryumun suyunu nasıl deiştireceğim hergün o konuda bir sıkıntım var filtre alınca en azından haftada bir deiştirmemin sakıncası olur mu?
Kaplumbağa Hastalıkları Teşhisi
Bilmiyorum ki hiç birşey yemiyor hayvan =( sabah ilk işim veterineri aradım "tropikal hayvan beslemesi kolay gibi görünüyor çok zor ona optimum şartları sağlamalısın bir de antibiyotik uygula" dedi hani getireyim bakın falan dedim "yapılacak birşey yok antibiyotik uygula" dedi :s gittim doksisiklin içerikli ilaç aldım forumda yazanlara göre uyguladım gerçi kapsüllü toz halindeydi dozajından emin deilim ama akşam geldiğimde daha az inleyip daha sık nefes alıyor şu an. Gelirken gözleri için terramycin aldım onu da sürdüm antibiyotik içeriden iileştirirken belki o da gözlerine ii gelir bilmemiyorum işte =(
En çokta iki aydır bu hayvan acı çekiyor yanıbaşımda farkedemedim ne kadar körüm ona üzülüyorum..
Kaplumbağa Hastalıkları Teşhisi
Şu anda o kadar üzgünüm ki anlatamam.. Ben kaplumbağalarımı ellerimle beslerdim onlar bnm için çok önemli birbuçuk iki ay kadar önce diğerine göre daha hareketli olan kaplumbağamın gözleri şişmeye başladı eliyle ovuyor ama açamıyordu yemek yememeye başladı araştırayım dedim tabi burayı görmedim =( eylül ayında su kaplumbağaları uyuyabilir iştahı azalır zorla yemek yedirmeyin diyordu arkadaşımın kaplumbağası da aynı şekilde davranınca kış uykusu yüzünden gözleri şişti sandım fakat şiimdi kaplumbağamdan ses geliyor ağzını açıyor ama gözleri kapalı endişelendim yeniden araştırırken burayı buldum lütfen yardımcı olun veterinere mi götüreyim nesi olabilir kaplumbağalarımın Aglama

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 25 Online Kullanıcı, 14 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.