ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
selmenoğlu
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Aralık 2010 13:46
Son Ziyaret:
14 Aralık 2012 00:04
Toplam Mesaj:
11 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mustafa teneke
Doğum Tarihi:
05 Haziran 1980
Yaş:
43
İl:
Kütahya
Meslek:
otomotiv
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


mustafa teneke

SON 10 MESAJI

Chiclidlerim sürekli yukarı çıkmaya çalışıyor.

Semihciğim, o denli küçük bir hacme sahip akvaryumda bahsettiğin balık adedi tartışılmayacak kadar yüksek. Lütfen canım biran evvel uygun ölçülerde bir akvaryum temin et. Su değerleri, hava değeri kendisini yenileyecek bir profilin çok dışında. Yavruların gelişim sürecine olumsuz yönde etki edecek istediğin ölçülerde gelişim katedemeyecekler. müjdeli haberini takip edeceğim.

F0 Yavruları İlangi Yellow
Merhabalar, böylesine kaliteli bir sitede yer almana çok sevindim. Bu hobi dünyasında öyle çok şey öğrendimki, hala işin başındaymışım gibi zannediyorum kendimi. Malesef Kütahyadan çok fazla paylaşım alamıyoruz, bu platform dolayısı ile bizde bütünleşelim. Balıkların gerçekten türünün güzel örneklerinden olacağı kanısındayım, sağlıklı balıklar diliyorum.
Oda sıcaklıgı

Burak bey akvaryum iç ısısı kaç dereceyi gösteriyor? Akvaryumun bulunduğu konumlada biraz alakadar bir sorun olabilir. akvaryum altına ve duvara temas eden yüzeyi varsa bu iki kısma strafor ile ısı yalıtımı sağlayabilirsiniz, akvaryumunuz ebatı sahip oluğunuz ısıtıcı içi oldukça uygun ısınmaması için bir neden yok.

Yeni akvaryum tasarımım.

İyi akşamlar Mehmet bey; tasarımınız hususunda bende biraz tecrübeli sayılırım. benimkiler ölçüleri birlikte sizinkinin aynısı artı bir fazlası ile 70*30*30 ölçülerinde bir katı daha var ve 3 set halinde . çok memnunum ve damızlıklarımın altında yavrularımıda büyütebiliyorum. Acizane önerim şu olacak; ana tankınızın üst ve altında kayıt ve kuşak muhakkak olmalıdır ve cam kalınlığı en az 10mm ince yaptırmayınız. ana tank litre hacminiz azımsanmayacak nitelikte..

Malawi Cichlid Tavsiyesi
İyi akşamlar Ahmet bey; akvaryumcunun ifadeleri değil, arkadaşların ifadeleri gerçeği yansıtıyor. belki bu aşamada bir sıkıntı yok gibi görünsede zamanla daha iyi anayacaksınız ifadelerin doğruluğunu. Gerek hobinize gerekse bakacağınız canlılara eziyet etmeyiniz, akvaryum hacminin büyütülmesi kaçınılmaz bir hakikattir. sağlıklı balıklar.
110x45x55(h) - Malawi - Yeniden ( Yeni resimler: Syf - 8 )

Merhabalar Ufuk bey, titiz çalışmalarınızı başından beri ilgiyle takip ediyor ve hassasiyetinizi kutluyorum. 19 MAYIS 2011 tarihinde ilçemde yaşadığımız deprem esnasında hobi odamda korkunç tecrübeler edindim şöyleki; 600 lt 3 akvaryumumdan 1 tanesi taşların dizaynı dolayısıyla patlayarak kaybettim. İçersinde singapur menşeeli 18 adet ilangi yellow umu, akvaryumumu kaybettim. evin içerisne boşalan 600 lt su işin diğer cabası. Şunu ifade etmek istiyorum siz ve sizin gibi değerli bu işe gönül vermiş dost ve arkadaşlarıma; akvaryumlarımız ve içerisindeki nadide canlılarımız adına yapılacak programlarımızı uzun vadeli uygulamalara yönelik hazırlamalıyız. Kayıplar yaşandıktan sonra acısı çok büyük oluyor. Maddi kısmı da elbette önemli ama verieln emek, canlılar insanı kahrediyor. Sağlıklı balıklar temenni ediyorum, esen kalın.

TRopheus'a geçiş

Merhabalar. Gerek tankınızın stilize edilişi, gerek balık sayınız ve türünüz mükemmel. Yerinizde olsam aynı felsefe ile hareket ederdim,dilerim sağlıklı bi şekilde  büyütürsünüz afacanlarınızı..

Silis kumla ilgili ;

Merhabalar, bende 0 numara silis kum kullanıyorum, hobi odamdaki tüm akvaryumlarımın içerisinde aynı kum var, bahsettiğiniz sorunla hiç karşılaşmadım. Kumu akvaryum içerisine koymadan evvel iyice yıkanıp dalgalandırmadıysanız olabilir. Silis kum hem biyolojik alt yapı hemde görüntü değerleri için çok ideal. Sağlıklı balıklar.

aysmen akvaryumu

Merhabalar, 600 litre akvaryumumda karma malawi populasyonuyla huzurluyum. Icemanlerim beyaz sıfır numara silis kumda oynamayı, karıştırmayı, mağara oluşturmaya bayılıyorlar. kaya tercihimi kaşınma esnasında zazar görmemeleri için yuvarlak hatlardan oluşturdum, arka fon olarak derin sular silueti mükemmel oluyor, tercih senin..

AKVARYUMDA DÜZENLEME YAPTIM İYİ VE KÖTÜ YORUMLARINIZ RİCA EDİYORUM

Merhabalar, akvaryum dizaynı oldukça şık ve uygun. Üstadların ifade ettiği gibi popülasyon üzerinde tasarrufa gidilmeli diye düşünüyorum, zamanla üzücü kayıplar yaşanma olasılığı yüksek. saygılar

 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.