ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
djknight
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ocak 2011 20:22
Son Ziyaret:
24 Eylül 2012 22:27
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ahmet Remzi Coşkunsu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

125x60x90(h)

SON 10 MESAJI

Kumları temizleyemiyorum!
Kayalar için bir araba yıkamacısına gidip tanzikli suyla yıkattıktan sonra. Bir kez kaya tuzu ile kaynatmanızı tavsiye ederim.
Doğal Taşlarla Fon
Emeginize saglik cok guzel bur calisma olmus bende bunun arka fon yapiskan olarak var. benim merak ettigim dekor olarak koydugunuz kayalari nereden temin ettiniz paylasirsaniz sevinirim.
Astronota çiğ et?
Yorumlarınızı merakla okudum benimde 4 tiger 4 albino astronotum var 350 litre tankta yaşıyorlar. Dip yemiyle besliyordum buradan okuyunca tavuk yüreği vermeye karar verdim. Fakat dün ilk verdiğimde sadece tiger astronotlar saldırdı albinolar hiç yemedi ve tigerlarımın rengi aniden yeşile döndü resmen tüm bedenleri hemde çok şaşırdım ve bir daha vermedim. Renkleri hala yerine gelmedi sorun ne olabilir acaba?
110*60(h)*50 akvaryum için tavsiyeleriniz
Arkadaslar akvaryumu kurdugumu soylemistim. Son anda bi karar degisikligi ile amerikan yapmaya karar verdim ve 4 albino ve 4 tiger astronot aldim. Dekorasyonu ve sartlari degistirdim. Simdi amerikan astnorot ile ilgili ustun bilgilerinize ihtiyacim var. Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
110*60(h)*50 akvaryum için tavsiyeleriniz
Sonunda akvaryumu kurdum. 20kg ince mercam kırığı. Bol kayalık ve taş. 300 W ısıtıcı ve dolphin c1600 dış filtre var. İki floresan beya ve mavi. 2 adet japon balığımı akvaryuma bıraktım 1 hafta kadar bu şekilde çalıştıracağım. Bu arada ısıtıcıyı dik olarak sabitlememde bir sakınca varmı sormak istiyorum. Genelde görsellere baktığımda hep 45 derece açıyla sabitleniyor özel bir amacı varmı acaba?

Resimleride ekleyeyim ama maşallah demeyi unutmayın :)





110*60(h)*50 akvaryum için tavsiyeleriniz
Balıkları seçtim zaten malawi yada tanganyika ama büyük ihtimal malawi olacak yunusda eklemek istiyorum. kayalık ve yuva yapabilecekleri özel ortamları olan dekor sevdiklerini öğrendim. buna hazırlık yapıyorum şimdiden. Şimdi porçöz kaya temizliğinde kullanılabilirmi onu merak ediyorum
110*60(h)*50 akvaryum için tavsiyeleriniz
Porçözle temizlemem gerektiğini söyleyenler var bu doğru olurmu sizce?
110*60(h)*50 akvaryum için tavsiyeleriniz
Bugün dekorasyon için kaya ve taş topladım yıkadım ve suyun iyince bekletiyorum. Kaya ve taşları temizlemek için herhangi bir madde kullanmalımıyım yoksa sadece su yeterli olurmu? ayrıca malawi cikletleri için en uygun beyaz kum hangisidir? Lütfen bana yardımcı olun gelecek haftasonuna kadar tamamlayıp keyifle izlemek istiyorum.
110*60(h)*50 akvaryum için tavsiyeleriniz
Akvaryuma su koydum ama suyun üst katmanında bulutumsu bir kireç tabakası oluştu hoşuma gitmedi boşalttım bu sorunu nasıl aşabilirim.
110*60(h)*50 akvaryum için tavsiyeleriniz
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek istediğim bu hobiye yeni başlayacak olduğum. yaklaşık 1 aydır forumları siteleri taradım. onlarca pet shop dolaştım. Bilgilenmek amacındayım. Siz değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. İkinci el mobilyalı 110*60(h)*50 boyutlarında bir akvaryum satın aldım boş halde beklemedeyim. Dolphin C-1600 dış filtre sıfır olarak aldım. yavaş yavaş akvaryum gereçlerini tamamlayarak balıklarıma karar vermek ve dekorasyonuda onlara uygun olarak tamamlamak istiyorum. Aklımda Malawi var tasarımlara baktım hoş şeyler ortaya çıkaranlar var. Bazı arkadaşlar Tanganyika önerdiler. Ben yeni başlayan biri olarak belki ileri derecede bişeler istiyor hissediyorum kendimi. Herşeyi baştan düzgün yapıp, bir seferde istediğim türden bir koloni oluşturmak yada karışık türlerin kolonilerini bir araya getirmek istiyorum. Aslında biraz iri balıklar istiyorum. Red Terror çok hoşuma gidiyor. Astronot da olabilir. Bu akvaryum için başka ne gerekiyor ve yeni başlayan biri için hangi türleri tercih etmeliyim. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Çok teşekkürler şimdiden. djknight2011-01-07 20:46:06

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.