ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
aquascorpion
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
11 Ocak 2011 18:10
Son Ziyaret:
04 Mayıs 2016 22:12
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Murat DURHAN
Doğum Tarihi:
01 Kasım 1987
Yaş:
36
İl:
Ankara
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


..aquascorpion..

SON 10 MESAJI

22 adet sump modeli ilham almanız için
Burada kullandıkları plastik malzemenin adı nedir acaba ? benzeri bu yıl seçim sandığındada kullanılmıştı :)
Antik Roma Akvaryum ( 2.Projem )
Çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim, akvaryumun el taraftaki kısmına köpek balığı çok yakışır bence,özellikle şu siyah challenger'lar bir tanede kristal köpek balığı tabloyu tamamlar bence
Tropheus duboisime ne oluyor
Aynı dertten bende de var, 7 adetlik ikola kolonimden baskın erkek yüzünden sanırım 3.cü balığımı kaybettim,şu an 2 ikolam daha köşede aynı şekilde duruyor arada sırada yeme cesaretleniyor ama ne yazıkki genellikle ısıtıcının köşede duruyor. Bence sorun erkek yüzünden,sizinki de öyle olsa gerek. Çözüm elden çıkarmak o balığı :))
6-8 Mayıs 2011 Pet Fish Balık Fuarı Fotoğraflar

Gerçekten çok güzel tasarımlar varmış,paylaşım için teşekkürler.. :)
Tropheus hasta ne olabilir ?
Bugün sera Omnipur aldım. Hastalık tüm balıklara bulaşmış gibi görünüyordu. 20ml döktüm ana akvaryumun içine. sadece kafa motoru ve hava motoru çalışıyor, inşallah iyileşirler :)
Tropheus hasta ne olabilir ?
Yardımlarınız için cevap yazan herkese teşekkür ederim, sanırm erkekleri tespit edip elden çıkarmam gerekecek,birde demasoniler için başka bir akvaryum hazırlamak gerekecek anladığım kadarıyla. İnşallah resimdeki balığımı kaybetmem,ayrı bir tanka alıp (20lt) mikofish ilacıyla sağlığına kavuşmasını bekleyeceğim artık :)
Tropheus hasta ne olabilir ?
Evet balıkların hepsi birlikte büyüdü yaklaşık 4-5 aydır bendeler.Şimdiye kdar hiçbir sorun çıkmamıştı, erkek dişi oranını tam olarak bilmiyorum ama gözlemlediğim bişey var balıklar boy ayırt etmeden birbirlerine saldırıyolar. Şöyle söyleyim 3 cm'lik demasonii 10cm'lik erkek demasoniye kafa tutuyor,sonra bakıyorum hepsi birbirine girmiş,tropheuslarda aynı şekilde birbirlerine sürekli titriyorlar.
Tropheus hasta ne olabilir ?
Sanırım hemen gidip mikofish alıcam, balığın durumu 1 haftada nasıl bu kadar ilerledi anlamadım. Yem'e geliyor halen arada diğer balıkların arasınada katılıyor. Umarım Durmuş Bey'in dediği ilaç sorunumu çözer. Teşekkür ederim sorunumu benimle paylaştığınız için :) 
Tropheus hasta ne olabilir ?
Tropheuslarda erkek çoğunlukta evet,ama demasonileri bilemedim kaç erkek kaç dişi var,balıklar ortalama 5-6-7 cm civarı, ilaç konusunda tavsiyeleriniz yani isim olarak buradan verebilirmisiniz bilmiyorum ama forumdan okuduğum genel kanıya göre "clout" tabletin yararı olacağını söyleyenler var.. 
Tropheus hasta ne olabilir ?
Balıklar kavga ediyo ama bu zamana kadar bi kayıp yaşamadık birkaç demasoni dışında. 1 haftadır bu halde, ilaç kullanımı konusunda ne tavsiye edersiniz? ne yapmalıyım?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.