ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BLACSTAR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Ekim 2011 11:28
Son Ziyaret:
03 Şubat 2012 23:22
Toplam Mesaj:
17 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
recep DURGUN
Doğum Tarihi:
05 Ağustos 1976
Yaş:
47
İl:
Samsun
Meslek:
MEMUR
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

recep DURGUN

SON 10 MESAJI

ADA Dış Filtreler Hakkında
BEN SAHSEN ADANIN 800 VE YENİ ALDIGIM 2200  LÜGÜNÜ KULLANIYORUM  COK MEMNUNUM. SES OLARAK GAYET GUZEL İC HACİM  BUYUK OLDUGU ICIN MALZEME BOLCA KOYMA ŞANSIN OLUYOR BENIM AKVARYUMUM 160-60-60  EBATLARINDA VE SU KRISTAL GIBI  YANİ MEMNUNUM.
160-60-60 ebatında sp ve ıceman akvaryumum
[VID]http://www.izlesene.com/video/dscn4661-mov-aiceman-ve-sari-prenses/5298649[/VID]Fotoğraf:

Boyut (cm):160-60-60
Kapasite (litre):
Canlılar:sp ve  ıceman

Malzemeler:jebo828 ve ada 800  dış filtre dolphin ic filtre

Akvaryum Bakımı:hafta bir %30 su degişimi

Kullanılan Yemler:seranın ürünleri

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:

sp durgunluk ve sürtünme
Verdigin bilgi icin tesekkür ederim. Yanlız merak ettıgım bır husus 160-60-60  sanırım 600lt yapıyor bu ebattakı akvaryuma ne miktarda kaya tuzu atılmalı .
sp durgunluk ve sürtünme
Fotoğraf:

Canlıdaki Belirtiler:oldugu yere  yatay durmak tepki vermeme ve  bir balıgımda orta sevıyede  emiş borularının oldugu yerde dıkıne sabıt duruyor.ve  küplere sürtünme  olayı var.

Akvaryum Kapasitesi (litre):160-60-60

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:iceman ve sp

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):

Filitrasyon:jbl sermaik-ehim karbon ve elyaf 2 gun oluyor  ic filtre komple yeniledim

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:kaya tuzu ama bu ebata ne kadar oranda kullanmam gerek bilmiyorum  az miktar attım

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :gecen persembe günü akvaryumum  buhar camı olmadıgından  mobilya ıle cam arasına su bırıkmıs suntadan sızma yapınca bende panıkle halı ıle akvaryumu  yedek tankıma aldım balıklarımı ve yenıden yapmam gerekenleri buhar camı gibi işlerimi yaptım  kurdum 3 gun yedek tankımda bekledıler suyun dınlenmesı ve  su duzenleyıcı olarak sera marka kullandım  ve son 3 gunde  3 sp balıgım öldü ve 2 tanesi daha  cok halsız  sakın  bir kenarda sankı olumlerını beklıyorlarmıs gıbı duruyorlar . icemanlarımda bu sorun yok sadece sp lerde var  transfer olayında  bıraz ugrastırdılar benı stresten dıyecem ama surtunme neden oluyor ve ne yapmam gerekır lutfen yardımlarınızı bekliyorum.

yeni akvaryumum iceman ve sp ler

Şuan elimdeki  dıs filtreler  jebo marka 1200  ve onceden var olan ada marka 800   lük  aynı anda kullanıyorum .şuan  o mavi florasanı kullanmıyorum  onun yerıne beyaz led yaptırdım  evet haklısınız  arka fona sade duz fon yaptırmayı dusunuyorum sızce ne renk yaptırmalıyım .

yeni akvaryumum iceman ve sp ler
Fotoğraf:

Boyut (cm):160 .60.60
Kapasite (litre):624
Canlılar:iceman ve sp

Malzemeler:

Akvaryum Bakımı:

Kullanılan Yemler:

Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:

YENİ AKVARYUMUM İCİN BİLGİ VE TAVSİYELERİNİZİ RİCA EDİYORUM
Degerli abiler  ve arkadaşlar  evet ben acemiyim ve denk geldigi icin bu ebatlardaki bir akvaryum almayı heves ettim  ilk yazımdaki jebo marka 4 cekmeceli dış filtre bu akvaryuma yeterli gelirmi  gelmez derseniz şayet  benim 100-30-50  ebatında kullandıgım  akvaryumumdaki  2 cekmeceli  ada marka  dış filtreyi  aynı anda kullanmamda bir sakınca olurmu  bu konudada aydınlatırsanız sevınırım bana verdiginiz tüm bilgiler icin cok teşekkür ediyorum  iyiki  bilgisayar ve internet icat olmusda bunları sizlerle paylasabiyorum .
YENİ AKVARYUMUM İCİN BİLGİ VE TAVSİYELERİNİZİ RİCA EDİYORUM
Cumartesi gunu Allah nasip ederse   evıme gırecek onun hazırlıklarını yapıyorum .bugun 4*4 profılden sehpa  altını yaptırdım cumartesi gunude mobilyacıyı cagıracam  evımdeki  mobilya rengi beyaz  hali ile  yaptıracagım mobilyada beyaz olması gerekiyor ve sızlere sormak istedigim  bu mobilyanın  malı ne olması gerekir  sunta- mdf gibi. Kapagı  alemiyumdan komple kapalı burayada gıydırme yapmam gerekırmi sizce cünkü gördügüm kadarı ile  baya bir buharlasma oluyorda bu konudada aydınlatırsanız sevınırım .
YENİ AKVARYUMUM İCİN BİLGİ VE TAVSİYELERİNİZİ RİCA EDİYORUM
Şuan elimde  2 e.4d iceman var  ve 5 adet  cinsiyeti belli olmayan  sarı prense var   bu ebatlardaki akvaryuma kac adet balık atabılırım sizce
YENİ AKVARYUMUM İCİN BİLGİ VE TAVSİYELERİNİZİ RİCA EDİYORUM

Elime 2 el  bir akvaryum gecti  ölçüleri boy:160 -en:60-yükseklik:65 bana satan kişi   işlerinden dolayı elinden cıkarmayı  gerek duydugunu ve tüm teşkilatı ile vermeyi düşündügünü söyledi icindeki malzemeler : 50 cm  batık gemi  .güvec gibi tencere  otu kücük saksıları 300w ısıtıcı 1mt. hava tası cam silecegi ve jebo marka 4 cekmeceli dıs filtre  ile 400 tl anlastık sayılır .

Sizlerden ricam önecelikle   bu akvaryuma nasıl bir ışıklandırma  yapabılırım suan mevcut olan 4 adet kısa normal beyaz florasan var  ve bu dıs filtre yeterlimi bu ölcüdeki akvaryuma ve bu ebatlardaki akvaryumda ne tür balık beslememi tavsiye edersiniz .şimdiden hersey icin teşekkür ederim .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.