ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
gözderkan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Mart 2012 10:40
Son Ziyaret:
21 Mart 2012 09:56
Toplam Mesaj:
5 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
gözde ışıktaş
Doğum Tarihi:
04 Haziran 1988
Yaş:
35
İl:
Bursa
Meslek:
öğretmen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

gözde ışıktaş

SON 5 MESAJI

Akvaryum kirliliğinin nedeni?
Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.O halde kumumu daha iyi bir şekilde yıkayıp tekrar deneyeyim.Dipteki pislikleri hortumla çekmeye başladım.Temizlenmesi daha kolay oluyor.Sanıyorum gün geçtikçe hergün yeni birşey öğreneceğim.Daha yolun başındayım..Beni bilgilendiren herkese teşekkürler.
Akvaryum kirliliğinin nedeni?
Öncelikle kumu çıkarmamın nedeni inanın suyu çok bulandırıyordu.Çok fazla yıkamış olmama rağmen..Filtremi de düzenli yıkadım, her parçasını...İnanılmaz pislik çıktı her defasında..Şimdi yemlemeyi azalttım.Kumu çıkarınca su berraklaştı.Balıklarım çok güzel görünüyor.Şimdi ayriyetten bakteri kültürü almayayım mı?Sadece dış filtreye mi ihtiyacım var?Pangasus ile japonlar aynı yerde bakılabilineceği için aldım.
Akvaryum kirliliğinin nedeni?
Sanırım dış filtre de almam gerekecek..Akvaryumum öyle çok fazla güneş gören yerde değil.Bilgileriniz için teşekkürler.
Akvaryum kirliliğinin nedeni?

Arkadaşlar merhaba.

Burada yeniyim,farkediliyordur..Yeni akvaryum aldım.Boy (uzunlamasına) 1 metre.İçinde 2 adet pangasus (köpekbalığı), 2 adet japon, 3 adet vatoz, 2 adet çöpçü balığı var. Isıtıcımı 24 dereceye ayarladım.İç filtrem var.Markasını bilemiyorum şimdi.Bakımında zorlandım desem yeri var. Su 2 günde acayip kirleniyor.Balıklar bile neredeyse görünmüyor..O kadar kirleniyor yani :( kum da vardı içinde onu çıkardım tamamen.Onun dışında herhangi bir süs eşyası yok.Camlar iğrenç oluyor :(. 2 farklı dip yemi kullanıyorum ve japonlar için de ayrı bir yem.Yalnız bakteri kültürü diye birşey varmış ondan haberim yoktu..Suyun kirlenmesi dip yemi ve bakteri kültürünün olmayışından mı kaynaklanıyor?Bunun dışında sebep ne olabilir? Bakteri kültürü almam lazım sanırım..Ayriyetten yapmam gereken şeyler var mı? Beni en kısa zamanda bilgilendirirseniz çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim.
Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin

Arkadaşlar merhaba.

Burada yeniyim,farkediliyordur..Yeni akvaryum aldım.Boy (uzunlamasına) 1 metre.İçinde 2 adet pangasus (köpekbalığı), 2 adet japon, 3 adet vatoz, 2 adet çöpçü balığı var. Isıtıcımı 24 dereceye ayarladım.İç filtrem var.Markasını bilemiyorum şimdi.Bakımında zorlandım desem yeri var. Su 2 günde acayip kirleniyor.Balıklar bile neredeyse görünmüyor..O kadar kirleniyor yani :( kum da vardı içinde onu çıkardım tamamen.Onun dışında herhangi bir süs eşyası yok.Camlar iğrenç oluyor :(. 2 farklı dip yemi kullanıyorum ve japonlar için de ayrı bir yem.Yalnız bakteri kültürü diye birşey varmış ondan haberim yoktu..Suyun kirlenmesi dip yemi ve bakteri kültürünün olmayışından mı kaynaklanıyor?Bunun dışında sebep ne olabilir? Bakteri kültürü almam lazım sanırım..Ayriyetten yapmam gereken şeyler var mı? Beni en kısa zamanda bilgilendirirseniz çok sevinirim.. Şimdiden teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.