ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
onurcangürbüz
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
14 Şubat 2013 21:16
Son Ziyaret:
05 Nisan 2013 17:27
Toplam Mesaj:
21 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Onurcan Gürbüz
Doğum Tarihi:
04 Kasım 1990
Yaş:
33
İl:
Istanbul
Meslek:
Yüksek Lisans
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Onurcan Gürbüz

SON 10 MESAJI

Önemli soru
Arkadaşlar merhaba sorum şu 260 litrelik bir akvaryum beğendim ve çok ucuz sarı prenseslerim ve papağanlarım için yavruluk olarak düşünüyorum. Sorum şu 260 litrelik akvaryuma saate 300 litre temizleyen eheim marka iç filtre yeter mi (şelale şeklinde de olabiliyor)BeZGiN2013-03-11 23:19:35
Köpek Balığı ile ilgili bilgi istiyorum
Eheım motorum var en küçük akvaryumdan en büyüğüne kadar boy boy diyebilirm. bu arada bi arkadaşımda 100 litrede 4 adet köpek balığı var boyları gayet iyi avuc büyüklüğünde 3 senedir sorunsuz bakıyor bence biraz bilgi eksikliğimiz var bu konuda hepimizin çünkü pengasius dediğimiz köpek balığı hem etcil hem otçuldur ve asla saldırmaz sırf etçil olsaydı benim japonlarım meleklerim çöpçülerim vatozlarım su anda ölü olurdu ve verdiğim bitkisel yemleri zıplaya zıplaya yemezdi çok farklı yorumlar aldım ve gerçekten kararsızım.
Köpek Balığı ile ilgili bilgi istiyorum
Yorumlarınız için teşekkür ederim 1200 litre akvaryum yaptırıyorum ona düşünüyorum aslınd ailk fikrim şu anki 120 litrelik akvaryumumu 1200 e koyup 120 ye köpek balığı koymaktı ama söylediklerinize göre imkansız :) o halde başka yorumlarıda bekleyelim bakalım başka nasıl yorumlar gelicek. büyüene kadar 120 litrede 8 adet yavru köpek balığı idare etmezlermi 6 ay boyunca? 
Köpek Balığı ile ilgili bilgi istiyorum
Arkadaşlar tam bir japon ve vatoz hayranıyım evimde 5 yıldır kullandığım 3 adet akvaryumum var fakat yenisini alicam cünkü yakın zamanda köpek balığı beslemeye çalıştım fakat uyum sağlayamadı ve öldü yeni bir akvaryum almak istiyorum sırf köpek balığı ve vatoz yavrularım olucak içinde hangi türü önerirsiniz akvaryumun özellikleri ne olmalı en kaliteli şeyleri önerin lütfen. (flitre ehım var )
yem ilaç dekor ve bitkilerndirme konusunda tavsiyelerinizide bekliyorum (uv işiğim var)
onurcangürbüz2013-02-20 20:59:49
Bitkili akvaryum için aydınlatma önerileriniz? JBL?
Uw ışıkları var 100 tlden başlıyor fiyatlar orta ayarlı bişey alabilirsin
Arkadaşlar önemli bir sorum var
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat ölen japon balığımın hastalığı yoktu. Fazla yemleme yüzünden öldü. sabah kalkamadığım için kardeşim yemledi ve biraz fazla kaçırdı midesinde hssedebiliyodum yemleri o yüzden hasta olmadığına eminim. kerevitlere gelince ıstakozlar ölü balık yemeyi çok severler ve bu onların büyümesine yardımcı olur. benim sorumun dışında bir yorum yapmışsınız yinede teşekkür ederim. sorum şu çöpçüleri ıstakoz tankının içinie koyarsam ıstakozları çıakrtıp bu çöpçülerimn diğer akvaryuma geri gittiğinde yeme biçimlerini değiştirirmi yani dier balıklarıma saldırırrmı?
Arkadaşlar önemli bir sorum var
Arkadaşlar bana yardım ederseniz çok sevinirim. 5 yıldır akvaryum meraklısıyım ve büyük bir akvaryumum var fakat kerevit beslemeye başladım 1 hafta önce farklı bir akvaryumda bir balığım öldü ve kerevitlere attım doğal olarak bir güzel yediler fakat dibine baktığımda baya artık bıraktılar ve yemiyolar. ben kerevitleri çıkartıp başka bi yere koyduğumda içine çöpçü balıklarımı atarsam ve onlarda yerse (içinde etde varsa) ilk sorum çöpçülerime birşey olurmu? 2. sorum çöpçülerin sonra normal akvaryumda balıklara saldırma ihtimali varmı?
Su kaplumbağası balıklarla birlikte yaşayabilir mi?
Kaplumbağlarıyla balık beslicekseniz hızlı ve uyuşuk olmayan balıklar almanız lazım. fakat bu bile tehlikedir. kısacası kaplumbağa yakaladığı balığı yer :)
25lt - 30lt Arası Akvaryum
Merhaba. 20 25 litre akvaryum dediğiniz çok küçük bir akvaryum ölçülerini verirseniz ne tarz balıklar alabiliceğinizi söleyebilirim. size simdiden bir tavsiyede bulunabilirim içine boydan boya bir kaya ve bol miktarda kum koyarsanız 3 adet ıstakoz kerevit alabilirsiniz beslemesi en zevkli ve sorunsuz hayvanlardır. he ben balık istiyorum diyosanız max 6 tane balık koymanızı tavsiye ederim. bunalrda 4 japon 2 çöpcü olabilir veya 6 tane melek alabilrsinz direk veya akvaryumu bitkilendirmeyi düşünürseniz ilk 3 ay akvaryumunzda bitklierinizi büyütün çoğaltın sonra akvaryumunuzu büyütüp güzel karışık bir gurup oluşturabilrsiniz ama dediğim gibi bunlar tahmin görmemiz lazım akvaryumu 
Hangi tür önerirsiniz
Ben ciklet almanızı tavsiye ederim yanlız 1 erkek 4 dişi şeklinde alırsanız ve katları şeklinde güzel olur:)

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.