ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Şen Akvaryum
Kullanıcı Grubu:
Kurumsal Üye
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
01 Eylül 2006 21:58
Son Ziyaret:
12 Temmuz 2016 03:50
Toplam Mesaj:
137 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Şuayip ŞEN
Doğum Tarihi:
01 Nisan 1973
Yaş:
50
İl:
Kayseri
Meslek:
itfaiyeci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Şuayip ŞEN...

ŞEN AKVARYUM    Belsin MELİKGAZİ /KAYSERİ TEL:0 352 326 2676 GSM:0535 935 1355

   

SON 10 MESAJI

Adana da yeni mini üretimhanem yenifotolar 3.sayfa
Tamer bey allah emeğinizi zayi etmesin çok çok süper olmuş bin kere maşallah  hayalin gerçekleşti işte !! inşallah emeğinin karşılığını alırsın.
JBL Artemia set
Ramazan abi Niyazi bey artemia setini gönderdi en kısa sürede bekliyoruz yanlış anlaşılma var artemia setin şu anda alimize ulaştı.
Kayseri şen akvaryum dost insanlar ve güvenilir alışveriş.
Merhaba Cengiz bey istemiş olduğunuz 120x50x60 akvaryumunuzu en kısa sürede yolluyoruz ' Hoscakalin. Şen Akvaryum2013-02-03 02:56:36
Kayseri-TROPHEUS Evi-Güncel balık res.sayf.40-42vi
MAŞALLAH! MAŞALLAH
İşiniz gücünüz rast gitsin. Rabbim emeğinizi zayi etmesin bol bol yavru alasınız abilerim
 
Saygılarımla:SULTAN ŞEN
Hobihane maceramız bitti...
Burhan bey.
 
Konunuzu yeni gördüm.Kusura bakmayın geçte olsa hayırlı olsun.İnşallah sağlıklı bol yavrular alırsınız.
 
Saygılar.
Şen Akvaryum-Kayseri
Ramazan bey üzülecek bir şey yok.Herkez sizi ve bizi çok iyi biliyor.Ahmet hocamın dediği gibi aslında yazacak birşey yok.Ama cevapsız kalmasın diye yazdık.Saygılar.
Şen Akvaryum-Kayseri
Sayın cihat avcıoğlu zorumuza giden birşey yok, istedigin kadar karalamak için yazabilirsin.( Dilim sivridir biraz...amaç karalamak değil,) (bu budur işte kardeşim, yapmasa neden karalamak için yazayım? ben karalayınca millet protestomu edecek)Bu ne tutarsızlık cihat bey, amacının ne olduğunu zaten anladık,da yinede yazdıklarına cevapsız bırakmayalım.Sultan hanımı uyardıgın için teşekkürler,O müşterilerinin konuşmasından, bakmasından ne  istediğini anlar ,eğer gerek duyarsa benim ilğilenmemi ister..ÇÜNKÜ ŞEN AKVARYUM HER HOBİCİNİN  AİLESİYLE GÖNÜL RAHATLIĞİYLE GELİP ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİ BİR AİLE YERİDİR...BUNU BİZİ TANIYAN HERKEZ BİLİR!!!ŞEN AKVARYUM,un kişi kurum veya kuruluşlara verdiği hediye hizmetler,tamamen kendi inisiyatifindedir.....sultan  hanım müşterileri tanısın veya tanımasın 3 tl olan  canlıya 15 tl demez.Tanısın tanımasın bütün müşterilerine indirim yapar veya hediye verir,pazarlık yapmayan yada hediye istemeyen kayserili görmedim!!!Hak verirsinizki ben dahil hanği esnaf olursa olsun toptancısı gelince veya ordayken gelen müşterinin isteğini sorup bekletmemesi gayet normaldir,ki anlayışla karşılamanız lazım !!!Kaldıki toptancı ile görüşmek için sultan hanım müsait yerimiz olsa dahi ben olmadığım için oraya toptancı yada başkasını almaz,bunuda anlamanız gerekir.Ama biz defalarca toptancı arabasından mal indirirken yada pazarlık yaparken müşterilerin gelipte toptancıdan ürün fiyatı sorma veya ürün almak istemesi gibi durumlarla karşılaştık, Bizim ticaret yaptığımızı ve müsade etmelerini istedik,tabiki kimi anlayış gösteriyor, kimiside göstermiyor... İstediğiniz ayrıntıya veya detaya girebilirsiniz. ŞEN AKVARYUM YAZDIKLARINIZDAN DOLAYI SİZİ YÖNETİME ŞİKAYET ETMEDİ ETMEZDE,AMA HUKUKİ ve YASAL HAKLARI SAKLIDIR.
BEST MODEL OF THE WORLD 2012-DEFİLE SYF 21-22 GÜZELLER PODYUMA CIKIYO
TANER Kardeşim , hayalini hep kurduğun üretimhanene sonunda kavuştunya! bundan sonrası senin.İstediğin her imkana sahipsin, LÜTFULLAH Kardeşimde var ki arkanda .Bundan sonra yerim dar oynayamıyorumda diyemessin.ALLAH kalbine göre versin ,ŞEN AKVARYUM olarak da şuayip abin olarakda her zaman yanındayız.!!!
Kayseri şen akvaryum dost insanlar ve güvenilir alışveriş.
Cihat bey. 3cm demosoninin fiyatı 3 tl dir. Siz yanlış duymuş olmayın ,
Şen Akvaryum-Kayseri
2 cm.lik bir adet demasoniye 15 lira denince bende şoka girmiştim malesef Şen Akvaryumda ... 
CİHAT Bey... 3 cm frontoza burundi 10 tl . İken nasıl olurda 2 cm demosoni 15 tl olur !!!!!!!! 3 cm DEMOSONİ satiş fiyatımız 3 tl dir.Ben İyi niyetli olarak yanlış anladığınızı düşünüyorum !!!!!! omardaing2013-01-18 12:41:55

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.