ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
mavi_dus
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Nisan 2013 14:50
Son Ziyaret:
26 Ağustos 2013 00:27
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ergun BOZ
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ergun BOZ

SON 6 MESAJI

Sarı Prensesim Yavrulayacak ve Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum
Merhaba Dostlar Balığım yavruladı. muhteşem bir duygu ancak şöyle bir sorun oldu balığım yavruları bıraktıktan sonra tekrar ağzına aldı ve bir gün sonra tekrar bıraktı sonrasında da tüm balıklarım öldü suanda sadece ikitanesini yaşatmayı başarabildim. şuanda yavruluktalar. sormak istediğim ne kadar süre sonra ben onları diğer balıkların yanına alabilirim. ve bu balıklarımı nasıl beslerim.

Yardımlarınız için teşekkürler. Sağlıklı balıklar.
Sarı Prensesim Yavrulayacak ve Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum
Yardımlarınız ve görüşleriniz için teşekkürler. Gelişmeleri buradan bildireceğim. Sağlıklı Balıklar.
Sarı Prensesim Yavrulayacak ve Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum
Yardımların için teşekkür ederim. bu akşam ayrı bir akvaryuma aldım dişi balığımı. Aklıma takılan birkaç şey daha var dişi balığımın bulunduğu akvaryumda iç motor çalıştırayım mı yavruladığı anda farkedemezsem ic motor yavruları çekme ihtimali varmı ve yavruladıktan sonra dişi balığımı hemen ana akvaryuma alayım mı? ve yavrular için nasıl bir yem uygulamalıyım. yavrulamadan sonrası hakkında bilgi verirmisiniz.

Teşekkür ederim.
Sarı Prensesim Yavrulayacak ve Ben Ne Yapacağımı Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce akvaryumumu büyüttüm ve yeni sarı prensesler aldım önceden iki tane vardı 6 tane daha aldım şimdi ise öceki sarı prensesimin kesesinin şiştiğini gördüm. öürenmek istediğim yavrulayacak olan balığımı eski kücük akvaryuma alsam orada tek bırakıp kendiliğinden yavrulamasını beklesem doğru yapmış olurmuyum. ve kendiliğinden yavrulaması yaklaşık olarak kaç gün sürer.
Sarı Prensesim daier çizerek yüzüyor. ve ölüyorlar
Arkadaşlar teşekkür ederim sorunu buldum sorun sudaymış geç kalınmış bir çözüm oldu bu ama paylaşmak isterim deep fix diye bir ilac var çözelti dezenfektan bu ilacı aldım ve 10 litre suya 1 damla damlattım geriye kalan iki balıgım eski gunlerdeki gibi cap canlı oldular. ..
Sarı Prensesim daier çizerek yüzüyor. ve ölüyorlar
Merhabalar;

Kücük bir akvaryumda 4 tane sarı prenses aldım arkadaşımdan. Bu konularda cok yeniyim. bir hafta kadardır balıklarım yem yememeye başladılar, arkadasıma sordugumda dip temizliğini yapıp yapmadığımı sordu. dip temizliğini yapmamıştım ve suyun rengi sararmış bir haldeydi. bunun üzerine hemen acele etmeliyim diye düşünüp akvaryumun suyunu tamamen boşaltım güzelce sıcak suyla yıkayıp hazır damacana suyundan koydum ve beklemeye başladım. daha bu sabah iki balığım ölmüş ve şuanda bir balıgımda suyun dibinde daireler çizerek yüzüyor ve kendisini akvaryumun dışına atmaya calışıyor. Lütfen yardım edin balıklarıma ne olmuş olabilir ve nasıl kurtarabilirim. 

Bunlarda ölürse bir daha balık beslemeyeceğim ölünce çok kotu oluyorum sabah kalktım resmen dünyam yıkıldı iki balığımı ölmüş görünce.
mavi_dus2013-04-03 15:00:02

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.