ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
byconan
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Haziran 2013 16:49
Son Ziyaret:
18 Haziran 2016 19:07
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
yasin karaman
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1992
Yaş:
32
İl:
Istanbul
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA


Yasin Karaman.

SON 10 MESAJI

Üretimhanesi olanlar bir bakabilir mi ?
Evet dogru diyorsunuz. Benim projem pipo filtreye dayali bir akvaryum aydin malum sicak bir şehir. 4 ay isitici kullanilir. Şuan 27 adetlik demasoni kolonim var. Bi 10 tane daha ilave yapip kolonileri oluşturabilirim. En olmadi baliklari stok yapip stoklari eritene kadar satsam elime birikmis para gecebilir.
Üretimhanesi olanlar bir bakabilir mi ?
Teşekkür ederim düşüncelerin için. Malum demasoni her zaman pazarı olan bir balık. Her şey ticaret değil burda. Arkadaşımda zooloji okuyor ve hobi olarak yapıcaz. 3 e 12 d lik koloniler halinde 4 ayrı akvaryumda demasoni beslesem ve her ay 300 yavru alsam oldukça rahat çevirir gibi geliyor :) 48 dişi ayda 300 yavru verir sanırım. Haftada 1 günümüz ve ayrıca hergün 1 saatimiz onlarla geçicek. Gözüm kesiyo yapabileceğimize ama tecrübeli abilerimizin fikirlerini alalım dedik :)
Üretimhanesi olanlar bir bakabilir mi ?
Öncelikle herkese sağlıklı hobiler. Üniversite öğrencisiyim ve öğrenciliğimi Aydın şehrinde devam ettirmek istiyorum ve burada arkadaşımla bir mini-üretimhane kurmayı planlıyoruz 8-10 akvaryumlu, demasoni, iceman ve l144 shortfın. Tabi balık çeşitimizi arz ve talep çerçevesi içerisinde arttırabilirz. Sizce öğrenciyken böyle bir üretimhane yapsak, balıklar masraflarını kurtarır birazda üstüne koyar mı ? Tek düşüncem budur. Pazar için izmir harika bir şehir. Pazarlamasını orada yapabilirim :) Teşekkür ederim 
istanbul avrupa yakansında olan gezilecek akvaryum
Davutpaşa metro durağının orada var baya büyük bir yer ve gayet uygun fiyatlı. İsmini tam hatırlamıyorum ama akvaryum marketti sanırım biraz araştırırsanız harika bir yer :)
öğrenci işi bitkili akvaryum
Cevaplar için teşekkür ederim. Bugün itibariyle Prodac Fondo Vivo 8 kg lik paketlerden almış bulundum.
En alt katmana bunu serip üzerine file çekicem ve filenin üzerine de hagen kum koymayı düşünüyorum. Bitkiliyi kuruyorsak bir sefer kuralım ilerde başımız ağrımasın dedim :) 
taş market
Kemerburgaz-göktürk yolu üzerinde bir kaç tane taş market bulunmakta ve kayalar oldukça uygun fiyatta :) topkapı'dan 48A otobüsleri gidiyor olması lazım en son 2 sene önce falan gitmiştim yine bir araştırın. Oraya gidince bir çok farklı taş alma isteğinde olabilirsiniz size önerim tek tür almanız yönünde :)
öğrenci işi bitkili akvaryum
Konu hakkinda deneyimli olan abilerimiz ve arkadaslarimizdan tecrubelerini paylasmalarini istiyorum. Sadece siyah hagen yaparsam l144 ler icin dez avantaj olabilir mi? Filtrasyon ic filtre ile olacak ve pipo filtre
öğrenci işi bitkili akvaryum
Herkese merhabalar.3 yildir 200 litrede malawi cichlid tecrubem var. Fakat bitkiliye gecmek istiyorum. Sizlerden bu konuda yardim ve onerilerinizi bekliyorum.
Yeni aldigim 90x50x40h olculerindeki akvaryumun zeminine ogrenci isi hangi kumlari yerlestirebilirim. En alta 3 cm olacak sekilde insaat kumu onun uzerine de lav kirigi veya siyah hagen kum mu onerirsiniz. Asil amacim insaat kumu kullanabilir miyim(iyice yikadiktan sonra ) akvaryumda anubias, java moss, parvula, subulata, saz bitkilerinden dikmek istiyorum. L144 vatoz,elma salyangozu ve katil salyangoz ve 8 adet melek beslemeyi dusunuyorum. Daha farkli onerilere acigim. Simdiden herkese teşekkür ederimbyconan2014-05-13 20:45:40
70-80 litre de L144 blue eye shortfin
Geçen sene haziranda 3,5 cm iken almış olduğum l144 shortfin cüce vatozlarım şuan7-8 cm kadar oldular. Akvaryumda 50 ye yakın 1-2 aylık demasoni ve iceman yavrularım var. Cüce vatozların cinsiyetleri 2 erkek 1 dişi olarak çıktı. Yavru almak istiyorum. Sorum şu yönde olacak. Yavruları başka bir akvaryuma alsam cüce vatozlar için akvaryumun hacmi yeterli midir ? Ayrıca cüce vatozlar ile helena cinsi salyangozu aynı akvaryumda beslesem ilerde cüce vatozlar için sıkıntı olur mu ? Bir sorum daha olacak mevcut olan 2 erkek 1 dişi vatozların yanına 1 tane daha dişi alsam toplamda 2e2d olacak. Aynı akvaryumda olması sakıncalı mıdır ? Soruları biraz fazla kaçırmış olabilirim hakkınızı helal edin 

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.