ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BATUHAN06
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Eylül 2014 14:41
Son Ziyaret:
29 Eylül 2014 21:39
Toplam Mesaj:
12 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
batuhan savaş
Doğum Tarihi:
26 Haziran 1994
Yaş:
29
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

batuhan savaş

SON 10 MESAJI

Ciklette Uyum
Arkadaşlar bana en uyumlu ciklet türlerini yazarmısınız. Görselliği bol karma ve yavru alabilceğim hoş balıkları akvaryum hacmi 540 litre.
Malawi Sarı prenses ve Beyaz prenses sorunsalı
Öncelikle beyaz prenses tam karma bir akvaryum balığıdır. Söylenenlerin aksine okadarda uyumsuz agrasif bi balık değildir karma akvaryumlarda göze ençok çarpan ve en eglenceli balıktır bence. Çoğu kişi bu balığı çok uyumsuz saldırgan olarak bilir ama yanlış balığın özelliği gereği bölgecilik hissiyatı ağır bastığından dolayı diğer balıkları kovalar ama bu olayı çok kolay bi yöntemle çözebilirsiniz. Balığın saklanacağı bölge edineceği yeri birden fazla yaparsanız ve akvaryumunuzda erkek sayısı fazla olursa hangisiyle baş ediyim hesabı dikkati dağılacaktır ve bi süre sonra uyum sağlayacaktır. Dişilere ise fazla bi saldırganlığı yoktur ve benim en beğendiğim balıktır akvaryum hacminden sonra ciklette en önemli rol oynayan faktör akvaryum dekorasyonudur çünkü koyacağınız her parçanın bir sahibi olacak ve bir katkısı olacaktır dekorasyona önem verip balığın istediği bir ortam yarattığınız takdirde hiçbir sorun çıkmayacaktır ben Red terror green terror sp bp mp yunus papağan balığı besliyorum aynı akvaryumda ve gayet uyumlular fakat birisine sorsanız green terror hepsini öldürür der am ayaşıyorlar dekorasyon derim sağlıklı balıklar...
en fazla kaç tür karışırsa yavru alınmaz
peki 540 litrelik bir akvaryumda en fazla kaç ciklet olmalıdır büyüklü küçüklü ortalama ?
en fazla kaç tür karışırsa yavru alınmaz
Merhaba arkadaşlar 540 litre bir tankta ciklet beslemek istiyorum ve karma akvaryumları çok seviyorum yaklaşır 1 erkek 5-8 dişi arasında 8-10 tür karıştırmak istiyorum yavru alabilirmiyim ? veya en fazla kaç tür balık olursa yavru alınmaz ? bu balığa bağlıysa genellemesi nedir ? şimdiden teşekkürler..
Birlikte Uyumlu Yaşarlar mı ?
Teşekkürler yorumunuz için. Fakat green terror küçükken alışırsa o balıklara ilerdede sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum çıkarsada ufak çaplı kovalamacalar olur balığa bi zarar vereceğini sanmıyorum ( yanlışsa düzeltin ). peki terror haric diğerleri uyumlu yaşar mı ?
Birlikte Uyumlu Yaşarlar mı ?
Arkadaşlar 150x60x60 540 litre bir akvaryumum var.

ciklet türü beslemek istiyorum balıklarımı henüz almadım çünkü fazla bilgim yok uyum ve sayı konusunda. Beslemek istediğim tüleri aşşağıya yazdım birlikte uyumlu yaşarlar mı ?

Iceman

Demonisi

Sarı prenses
Beyaz prenses
Mavi prenses

İmparator 

Red kadango

Yunus

Portakal prenses

kırmızı prenses ( paslı )

Kavun içi prenses.

Green terror ( küçük- orta boy 1 adet görüntü amaçlı )

Bu balıklar bu akvaryumda bu hacimde iyi dekore edersem ( dekor nasıl olacak ? ) birlikte sağlıklı huzurlu yaşarlarmı ve yavru alabilirmiyim ?
Karma Ciklet Uyumlu Türler
Merhaba 

150x60x60 540 litre akvaryumum var. Karmabir ciklet akvaryumu yapmak istiyorum fakat hangi türler uyumlu uyumsuz pek bilgim yok. Akvaryumum bol çeşitli cıvıl cıvıl gösterişli balıklar olsun istiyorum ve yavru alabilmek. Green terror Kafalı yunus sp mp bp vs vs gibi türler çok ilgimi çekiyor fakat çok agrasifler görüşlerinizi tecrübelerinizi ne yapmam grektiğini söylerseniz çok memnun olurum. saygılar
Hangi tür balık beslemeliyim ?
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 150x60x60 ölçülerinde mobilyalı boş bir akvaryumum var. 540 litre.

Bu akvaryumu sizin yorum ve görüşlerinize göre dolduracağım lütfen görüşlerinizi fikirlerinizi belirtiniz.

Hangi balığı beslemem gerektiği konusunda kararsızım. Karma bol çeşitli akvaryum istiyorum huzurlu.

3 tür balık arasında gidip geliyorum lütfen yardımcı olun.

Malawi cikletleri= Yavru alabilmek görsellik açısından oldukça güzel fakat fazla agrasifler ve çöpçü salyangoz cüce vatozlar ile yaşamıyorlar. ( hem yavru almak hem görselliği güzel hemde karma barışçıl bir akvaryum istiyorum )

Canlı doğuranlar= lepistes moli melek balığı vs çok güzel çeşitli balıklar barışçıllar fakat boyutları fazla küçük birazdaha gösterişi büyük balıklar istiyorum.

Japon balıkları= Barışçıllar renkleri ve boyutları oldukça iyi fakat fazla tür ekleyemiyosun ve yavru alamıyorsunn.

bu 3 tür arasında kaldım arkadaşlar lütfen yardımcı olun balıklarım huzurlu ve karma cıvıl cıvıl olsun aynı zamanda huzurlu olsun istiyorum yavru almak istiyorum. görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum ve söylüceğiniz balığa göre ( kum filtre sistemi fon ısıklandırma ısı yem istediği ortam vsvs ) söylerseniz çok memnun olurum yorumlarınızı bekliyorum saygılar..
balıklarım uyumlu mu
Sağ olun arkadaşlar fikirleriniz görüşleriniz için fakat şu an kafam karıştı ben balıklardan yavru almak istiyorum ve aylardır malawi cikletlerini araştırıyorum diğer balıklar hakkında fazla bilgim yok ben karma bir akvaryum istiyorum böyle cıvıl cıvıl renkli birçok tür olsun istiyorum vatoz çöpçü salyangoz bu 3 canlı zaten en sevdiklerim bu 3 üyle uyumlu yaşayacak görselliği güzel ve yavru alabileceğim balıklar var mı ? Onur Nergiz2014-09-23 21:40:43
balıklarım uyumlu mu
Arkadaşlar 150x60x60 ölçüşerinde 500/1000 litrelik bir akvaryum aldım mobilyalı. Malawi cikletleri beslemek istiyorum karma bir akvaryum yapacağım. 
2 erkek 8 dişi sarı prenses. 7-8 cm boylarında.
2 erkek 8 dişi beyaz prenses   ''                  ''
2 erkek 8 dişi mavi prenses   ''                  ''
2 erkek 8 dişi safkan kafalı yunus 10-12 cm boylarında
3 adet cüce vatoz 
2 adet leopar vatoz.
alacağım balıklar bunlar hepsi hazır fakat akvaryum suan boş ve balıkların hepsini aynı anda alıp birdaha balık eklememeyi düşünüyorum. Akvaryumum boş olduğu için bana kum filitre sump ısıtıcı hava motorları dekor arkafon vs vs gibi konularda yardımcı olursanız çok memnun olurum. görüşlerinizi eleştirilerinizi bekliyorum ben sadece akvaryum ve balıkları hazırladım. kalan malzemeleri yorumlarınıza göre alacağım lütfen görüşlerinizi yazın... saygılar.
Onur Nergiz2014-09-23 13:07:58

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.