ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
melike123-4
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
03 Ocak 2015 22:00
Son Ziyaret:
18 Şubat 2015 11:14
Toplam Mesaj:
9 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mira tuğcu
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

mira tuğcuhj

SON 7 MESAJI

balığım niye öldü
Japon balığı ve akvaryum bir resim defteri boyutunda
balığım niye öldü
Arkadaşlar balığıma bir baktm suyun dibinde yan dönmüş ağızı açık şekilde duruyor ölmüş! sizce neden olabilir ufak bir detay kafasında hafif kızarıklık vardı sizce ne olmuştur?
Bezelye takviyesi
Arkadaşlar benim 3 balığım var. kuru yem dılında bezelye vermeye başladm bu gun haftada 1 kere kabuğunu soydum ve 4-6 ya böldm 3 bezelyeyi ama bezelyeler dibe çöktü az yiyolar ne yapabilirim?
Balığıma ne oldu ?
Arkadaşlar 3 hafta ömce balık aldm 4 tane. 3 ü sağlıklı 1 i de öyleydi ama bu gün hiç yüzmüyor akvaryumun dibine çöküp duruyor yanına gidip akvaryuma hafifçe vurunca hareketleniyor normal normal yüzüyor ama sonra yine suya çöküyor tamamen değiyor sizce ne olmuştur?Nasıl geçer? bu arada balığım aslanbaş japon.
Yem dışında extra yemekler
Arkadaşlar japon balıklarına hazımsızlık için bezelye vermek doğru mu? Onlara iyi bakmak istiyorum,ama bu riski şuana kadar göze alamadm sizce ne yapmalıyım? 4 Blaığım var eğer vereceksem kaç belezye vermeliyim?
Balık Sağlığı
Arkadaşlar,dün ilk akvaryumumu ve ilk balığımı aldm akvaryumun boyu 50 ve yüksekliği 35 cm ve içinde 1 adet hava motorum,bitkim,aksesuar(mağara),ve 4 adet yavru japonum var. Yemi ve su hazırlayıcı ilacı da var. Ve akvaryum 20 l su alıyor...Akvaryumu daha iyi tanıtacak olursam resim defteri boyutunda (büyük boy). Sizce balıklarımsağlıklı bir ortamdamı? Yaşarlar mı?melike123-42015-01-04 13:21:24
Aldıktan Sonrası...
Merhaba arkadaşlar,
size kesinliği olan bilgiler vermek istiyorum.Öncelikle balığı aldk eve geldik balığı koyarken;önce akvaryum dolduruluyor sonra ise pet shopcunun verdiği poşeti suya koyuyoruz.15 dk boyunca(arzuya göre yarım saat) beklettikten sonra poşeti yırtıp balıkların çıkmasını bekliyoruz... Ve biz ne kadar içme suyu koysak ta suda balıklara zararlı maddeler bulunmaktadır işte bu yüzden ilaç alonmalıdır (bütün pet shoplarda var).Ve yemleme de tartışılan konulardan biri kaç defa verileceğidir.Bu yeme göre değişir... benim yemim günde 1 defa veriliyor mesela...    bunun dışında filtre ve ısıtıcıda tartışılıyor eğer japon balığı ise gerek yok.(diğer türleri çok bilmiyorum) Ama hava motoru olmassa olmaz mutlaka motor olmalı ve yine japon balığı için gece kapatılmalıdır.Kum için de şunu söylemeliyim kum japonlar için olmassa olmazdır.Süsler ise bitki kesinlikle olmalıdır ama bence mağara tarzı şeyler hem görsellik hem de balıklar için iyi olur. Bu kadar......

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.