ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Yigitbey
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
25 Ocak 2016 22:22
Son Ziyaret:
05 Şubat 2018 21:35
Toplam Mesaj:
16 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Yiğit Aslaner
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Yiğit Aslaner

SON 10 MESAJI

Sera Nitrivec Suyu Bulandirmadi
Eğer yeterince çalkalamadıydanız çok beyazlaşmamış olabilir 10 saniye kuvvetlice çalkayalıp uygulayın yazıyor çalkalamayınca daha az bulandığını tecrübe ettim ayrıca zaten maksimum beyazlığın kalma süresi 24 saat yazıyor ama hiç 24 saat kaldığını görmedim.Yani bir problem yok içiniz rahat olabilir .[EDIT]Yigitbey,2016-04-01 18:16:06[/EDIT]
Dış Filtre Önerileriniz
Ömer bey sizin öneriniz diğer filtrelere göre biraz daha pahalı ama tabi fiyat-performans olarak incelenip alınabilir size de teşekkür ederim araştırmadan sonra yakın zamanda kararımı sebebiyle birlikte yazarım bundan sonra alacak arkadaşlara da yol göstermiş oluruz.
Dış Filtre Önerileriniz
Önerileriniz için teşekkür ederim 3 üne de bakıp değerlendirip birinde kanaat kılacağım tekrar iyi akşamlar.[EDIT]Yigitbey,2016-03-20 23:45:33[/EDIT]
Torf Önerileriniz
Hindistan cevizi torfu hakkında birkaç kişiden kötü geri bildirimler duydum tabi deneyim daha önemli ama riske atmayım dedim JBL in torfunu kullanacağım öneri için tekrar teşekkür ederim .
Dış Filtre Önerileriniz
Herkese iyi akşamlar 80 cm bombeli 100 litre bitkili bir akvaryumum var küçük iç filtre temizlik yapmıyor büyük iç filtre suda çok akıntı yapıyor özellikle bitkileri etkiliyor bu sebepten küçük bir dış filtre almaya karar verdim bu litredeki bir akvaryum için dış filtre deneyim ve önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Torf Önerileriniz
Herkese iyi akşamlar.Ph düşürmek için yaptığım araştırmalar sonucunda ters osmos gibi sistemler kurmadan basit ,stabil ve masrafı asgari yöntemlerden birisi dış veya iç filtrede torf kullanmak .Bu sebepten torf almayi dusunuyorum bu konuda bilgilerinizi ve tecrübelerinizi kullandiginiz markalari paylasirsaniz sevinirim.Şimdiden tesekkurler .
İç Filtre Önerileriniz
Hocam bu arada sobo wp-1301f i ne kadara almıştınız internette 33 ila 80 TL arasında çok uçuk farklarla satılıyor sitelerde
İç Filtre Önerileriniz
Hocam eheimi biliyorum çok kaliteli ve sağlam ama açıkçası bir iç filtre için yüksek fiyatı da .Onur bey dediginiz soboya baktım eheimin direk çakmasını yapmışlar ama problem yok diyorsanız denenebilir bir bakayım ona .Başka çeşitler de söylenirse hepsini değerlendireyim bir tesekkur ederim önerileriniz için.
İç Filtre Önerileriniz
Öncelikle herkese iyi akşamlar 80 santim bombeli 100 litre bir akvaryumum var.Akvaryumu kurarken aceleyle aldığım çin mali xilong markasının xl-f170a modeli iç filtre kullanıyorum .Teknik bir problem yaratmadı ama saatte 1300 litre çevirir yazıyor genelde bunun yarısını çevirse bile saatte 650 litre 100 litre akvaryumu çok çalkalamasa da balıkları pek de rahat ettirmeyecek bir akıntı yaratıyor.Bu litrede bir akvaryum için iç filtre önerileriniz varsa ve paylasirsaniz sevinirim .[EDIT]Yigitbey,2016-03-16 23:39:14[/EDIT]
Hindistan Cevizini Nasil Düzgün Kirarim
Dün akşam işlemleri tamamlayıp kabukları suya koydum arkadaslar.Önce tornavida yadimi ile ust kismindaki 3 delikten birini delip suyunu bosalttim kalemle kesilecek yerleri belirleyip testereyle ince bir iz açtım ve bu izlerin üstünden yaklaşık 3 er cm arayla ince matkap ucuyla delik açtım zaten son deliği actigimda kendi kendine ikiye ayrıldı.içini bıçak yardımı ile parça parça keserek çıkarttım. Yuva ağızlarını da ikiye ayrılıp beyaz kısmını çıkardıktan sonra pense ile kırarak açtım. . Son olarak birkaç kez bolca su ile yıkayıp temizledim son kalıntıları ve akvaryuma yerlestirdim. Balıklar testiye pek girmiyorlardi ama kabukların içine girmeye başladılar hemen umarım kısa surede yavru alıp sizinle de paylaşırım. Herkese yardımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim .

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.