ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
marsss
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
2
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Nisan 2016 17:01
Son Ziyaret:
04 Mayıs 2016 23:16
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sevda Karaaslan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sevda Karaaslan

SON 10 MESAJI

Beta Balığı Hareketsiz
Beta balığımın 2 gün önce öldü arkadaşlar.İlginiz için teşekkür ederim.
Beta Balığı Hareketsiz
Balık minicik bir kavanozun içindeydi hareket etmeye yeri yoktu.Ben ilk aldığımda fanusa koymuştum orada biraz hareketlendi sonra yine duruldu o duruşlada hareket yok daha.Fanustayken beyaz benek olmuştu ben beyaz benek oldu diye hareketsiz olduğunu düşündüm.Benekler geçti yine hareketsiz.Bugün benekler yine başlar gibi görünüyor sanki.
Beta Balığı Hareketsiz
Akvaryumun ışığını fotoğrafın net çıkması için açtım kapalı duruyor.
Beta Balığı Hareketsiz
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/185573/300420162023101.jpg[/IMG] balığım tam köşeye saklanmış bu kadar çekebildim. Cama tıklamakla hareket etmiyor.İlk aldığım günden beri cama tıklamamla hiç hareket etmedi.
Beta Balığı Hareketsiz
Elimdeki beta ne olacak peki ölmesini mi bekleyeceğim.Ben beta balığı hakkında bir fikir sahibi olmadan aldım onu ve yaptığım bu bilinçsizlik yüzünden şimdi kendimi çok suçluyorum.Belkide başta iyi bir akvaryum kursaydım böyle olmayacaktı.Şimdi bu bilinçsizliğimi onu iyileştirerek telafi etmek istiyorum.Ben beklemeyi seçiyorum.Şimdi yarın akvaryuma kum koysam bitki koysam filtre koysam yine ortam değişecek balık yine strese girer mi yoksa bunları yapmak için birkaç gün bekleyeyim mi?
Beta Balığı Hareketsiz
Teşekkür ederim.Önerileriniz doğrultusunda akvaryumumu düzelteceğim.Ve balığım yeme de ilgisiz olmaya başladı.Bugün çok uğraştım yem yesin diye ama yediremedim.Bir de balığımda beyaz benek yeniden başladı.Gerçekten ne yapmam gerektiğini şaşırdım.
Beta Balığı Hareketsiz
Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim.Söylediklerinizim hepsini uygulyacağım.Akvaryuma kum koymalı mıyım ve bitki nasıl olmalı?Benim küçük bir akvaryumum var.Hava motoru ve pipo filtre nasıl olmalı?
Beta Balığı Hareketsiz
Ben ilk defa balık besliyorum. Balık beslemek hakkında başta fazla bilgim yoktu.Bu forum sayesinde oldu.Balığım böyle hareketsiz yatınca ölmesinden korktum.Sürekli yaşadı mı öldü mü diye kontrol ediyorum.Cevaplarınız için teşekkür ederim.Bütün gelişmeleri buraya aktaracağım.
Beta Balığı Hareketsiz
Betamı aldığımda rengi böyleydi. Renginin olgun hale gelmesi zamanla mı olur bunun için ayrıyetten bir şey yapmalı mıyım?Akvaryumumda sadece bu balık var.Akvaryumdan çıkarmam gerekir mi?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.