ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
cichlidizm
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
3
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Aralık 2016 12:00
Son Ziyaret:
23 Nisan 2017 20:34
Toplam Mesaj:
24 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sinan Güngör
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Hava Motoru Düzeltilebilir Mi?
Hava motoruna zaten ihtiyacım yoktu belki hava taşıyla kullanır görsellik katarım diye istiyordum o yüzden sıfır almama zaten gerek yok. Dediğiniz gibi hiç uğraşmayayım çok teşekkür ediyorum [:)]
Hava Motoru Düzeltilebilir Mi?
İyi akşamlar. Bugün okulun kullanılmayan akvaryumunda bulunan Regent marka hava motorunu idare izniyle aldım. Ama ne yazık ki cihaz çalışırken adeta yürüyor ve bir çıkışından hava gelmiyor. Diğerinden de çok düşük miktarda geliyor. Düzeltilebilir mi? Teşekkür ederim.

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191794/030320172239311.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/191794/030320172240161.jpg[/IMG]
Dış Filtreden Sus Sesi Geliyor
Iyi akşamlar Eheim 2036 Ecco Pro 300 dış filtremi temizledikten sonra akan su sesi gelmeye başladı. Önceden böyle bir sorun yoktu. Ne olabilir sorun ve nasıl düzeltilir? Teşekkür ederim.
Akvaryumu Astronot İçin Nasıl Hazırlamalıyım?
[QUOTE=ilhannnn01]Musluk suyuyla iyice yıkasan yeterli olacağını düşünüyorum, camlarda kireç vs. varsa bir bezi ya da süngeri sirkeli suya batırıp silersen daya sonra da iyice durularsan geçer. [/QUOTE]

Çok teşekkür ederim bugün uğraşacağım
Akvaryumu Astronot İçin Nasıl Hazırlamalıyım?
[QUOTE=ilhannnn01]

Alacağınız balığın max 5-6 cm olacağını varsayarsak, 5 6 ay sonra tankı büyütme imkanınız varsa tek 1 astronot bakmanızın çok sakıncası yok ama yine de sık su değişimi ve iyi filtrasyon gerekli.
Akvaryumu hazırlarken önce hastalıklardan arındırmak için kumu ve akvaryumu tuzlu suyla yıkarsanız yeterli olur ama kumu çok iyi durulayın içinde tuz kalmasın. Kumunuz mercan kırığı, midye kırığı gibi suyu sertleştiren bir kumsa hiç zahmet etmeyin gidin dere kumu,silis veya ince lav kırığı alın hangisiniz isterseniz.
Akvaryuma küçük bir mangrow kökü ya da birkaç tane catappa,meşe gibi yapraklar atın suyu yumuşatır.
Bitki, süs vs şeyler varsa çıkarın.
Suyu doldurup ısıyı 26-27 dereceye getirip birkaç gün çalıştırın, bakteri kültürü olsa iyi olur ama su tankta birkaç gün döndükten sonra da hazır olabilir. Ben şahsen hiç bakteri kültürü kullanmadım, astronot gibi dayanıklı balıklarda sorun yaratacağını zannetmiyorum.


[/QUOTE]

Hacim problem değil o işi hallettim. Şu an tek sıkıntı akvaryumu, ısıtıcıyı ve motorları nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum. Tam olarak nasıl bir yol izlemem gerektiğini açıklayabilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
Akvaryumu Astronot İçin Nasıl Hazırlamalıyım?
Malawi cikletlerim hastalandı sanırsam büyük çoğunluğunu kaybettim. Ben de her zaman istediğim astronot türüne geçiş yapacağım. Suyu yarın dinlendirmeye koyacağım fakat malum hasta balıklar o akvaryumda öldü. Akvaryumu, ısıtıcıyı, iç ve dış filtreyi, kepçeyi, kumu ve dekorları nasıl dezenfekte ederim? Dezenfekte ettikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Bakteri kültürü vs. konulardan anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Balıklarım Ölüyor
Zaten balıkları alan küçük olduğu için tam satıyordum ki ölmeye başladılar
Balıklarım Ölüyor
Su değişimi yapalı çok oldu sıkıntı çıkmadı. Deri losyonu ve su düzenleyici kullanıyorum. Onlar da şimdiye kadar sıkıntı çıkarmadı. 135 litre akvaryumda. 13-15 civarı balık var.
Balıklarım Ölüyor
Günaydın. Acilen tavsiyelerinizi bekliyorum. Malawi cikletlerim her yarım saatte bir ölmeye başladı. Günde 5 tane ölüyor. Ne yapmam gerekir geriye kalanları kurtarabilmek için?
Iceman'im İyileşebilir Mi?
Dün akşam yüzebiliyorken derisindeki beyazlıkları görür görmez başladım tedaviye lakin sonuç böyle:(

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.