ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
eagle0606
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Şubat 2017 00:20
Son Ziyaret:
26 Mart 2017 00:39
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
ahmet
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

ahmet

SON 10 MESAJI

Mücevher Balığı
[QUOTE=Kınayu]Selamlar Ahmet bey bu türlerin hepsine aynı akvaryumdamı bakıyorsunuz ? Bütün malawileri saydınız o akvaryumda bitkimi kalır kumları iki günde bir o taraftan bu tarafa bu taraftan o tarafa taşır oyarlar [:?] [/QUOTE]

Aleyküm selam.Aynen öyle aslında akvaryum içinde sahra çölünde kum tepelerinin yer değiştirdiği gibi benim akvaryumda da her gün tepeler oluşuyor :) ama bitki ile biraz renk katmak istemiştim akvaryuma [:cool:]
Mücevher Balığı
Bir soru daha sormak istiyorum. 250 lt lik bir akvaryumda yunus,sarı ve beyaz prenses ile mücevher balığım var.bu akvaryum için önereceğiniz bitki nedir? bir tane de vatoz var.
Mücevher Balığı
Teşekkür ederim merter hocam
Mücevher Balığı
Büyük akvaryumda diğer balıklar var ve onların yavruları yemesinden korktum açıkcası.orda yunus ve sarı prenses var bir tanede vatoz
Mücevher Balığı
Merhaba.bir çift mücevher balığım yavruları oldu ilk başta yavruları ayırdım akvaryumdan iki gün ayrı akvaryumda kaldı ama sonra internette araştırırken anne babanın da yanında olması gerektiğini okudum.Anne babayla beraber yavruları 30 lt lik bir akvaryuma koydum.Sizce akvaryum boyutu yavrular büyüyene kadar yeterli mi? bir de dişi olan deli gibi sağa sola gidip duruyor bu normal midir? yavrulara zarar verme ihtimali var mıdır?
Tv Altı Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi
Dış filtrede korkum bozulmasında veya taşma durumundaki risk ama yandan ,iç filtre de bu risk olmaz sanırım
Tv Altı Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi
Meleklerin olduğu bir akvaryum daha asır basıyor şimdilik aklımda.Sürekli hareketin olduğu bir yer olacak oturma odasında balıklar strese girermi acaba?
Tv Altı Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi
[QUOTE=BiotopeDogan]

Afrika da da Canlı bitki de var ama seçenek az. Güney Amerika oluşturabilirsiniz mesela. [/QUOTE]

Aslında olabilir.Zaten halihazırda bir akvaryumum var.Yunus,sarı prenses,beyaz prenses ve mücevher den oluşan farklı tür arayışındayım renkleri canlı ve görsel olması açısından. Bütün herşeyi önceden planlayıp ondan sonra bu işe girişmek istiyorum.

[QUOTE=lepistea04]
Canlı bitki istiyorsanız biraz basit gelicek fakat canlıdoğuran olabilir.[/QUOTE]

Canlı doğuran olabilir.Bir ara baya bi lepistes besledim ama hemen akvaryumu dolduruyorlar :) Gerçi populasyon sınırına ulaşınca kendi kendilerine bir şekilde sayıyı denkleştiriyorlar(sağlamlar kalıyor zayıflar mefta :D)

Meleklerin olduğu bir akvaryum daha asır basıyor şimdilik aklımda.Sürekli hareketin olduğu bir yer olacak oturma odasında balıklar strese girermi acaba?
Tv Altı Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi
Erakay hocam hazır filtreleri inceledim biraz dün ama sanki çevrimde sıkıntı olabilir yeterli gelmeyebilir gibi geldi ve temizlik sıklığı konusunda tereddütte bıraktı beni.

Aslında tür konusunda afrika türleri olabilir ama sürekli hareketin olduğu bir ortam olduğu için stres konusunda çekincelerim var.Bir de akvaryum da az da olsa canlı bitki olmasını istiyorum.

Çok şey istedim galiba [:)]
Tv Altı Akvaryum İçin Tür Tavsiyesi
Uzun zamandır üye olmadan takip ettiğim ve en sonunda dayanamayıp üye oldum o yüzden herkese merhaba.

Televizyon altına tv ünitesinin sehpa kısmına bir akvaryum yapmayı planlıyorum.ebatları 120*50(h)*40 olacak bu akvaryuma yandan iç filtre yapmayı düşünüyorum sizlerinde fikrini almak istiyorum tecrübelerinizi ve hangi tür balıkları tavsiye edersiniz öğrenmek istiyorum.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.