ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
japoncuk
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
17 Ocak 2007 13:39
Son Ziyaret:
31 Temmuz 2007 14:31
Toplam Mesaj:
65 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
sercan aktan
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kartal sercan aktan/
bir gün daha çaldım sensizlikten

SON 10 MESAJI

otopsi
 Teşekkürler Ahmet bey...
otopsi
SAMET bey ben siz hatalısınız demedim ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım benden kaynaklanıyorsa özür dilerim siz balıgınızın öldüğünü ve yavru olup olmadıgına bakmak için kestiginizi ve yavrularında öldügünü söylemişsiniz bende hem olen balıgınıza hemde yavrularınıza üzülmüşsünüzdür bu dahada acı vermiştir size dedim zevk için balıgımı kestiniz demedim.sadece bir arkadaşımız balıkları canlı canlı kesenler var sizin kesmeniz kızılacak birşey degilki yazmış bende canlı canlı kesmekmi araştırma için mi bu tamamen zevk için yapılmış birşey olur o zaman ben en azından öldükten sonra kestim demek istemiştim siz o arkadaşa verdigim cevabı kendinizemi yazdıgımı sandınız anlayamadım. Kısacası size eleştiri veya başka bir yorum yapmadım yanlış anlaşıldıysam tekrar özür dilerim... japoncuk2007-06-08 19:05:27
otopsi
İlk önce kovalaştıklarını görüp ayrı bir tanka almıştım birkaç yumurta döküldügünü görünce cok az karnına dokundum ve birsürü yumurta bırakmıştı dişi daha sonra döllendiginden emin olmadıgım için erkegi sagmıştım.3buçuk günde yavrular cıkmıştı ilk 2gün yem vermedim 3.gün haşlanmış yumurta sarısı verdim ertesi günde yumurta sarısı verdim ve sonra yem vermeye başladım ufalayarak kurt yemlerden verdim pul yemlerden filan verdim ama yaşatamadım ısı sabitti yalnız suları cok pislenmişti ama dip çekimi yapamıyordum yavruları çekerim diye sanırım sudan kaynaklanıyordu ölümler.Siz nasıl degiştiriyorsunuz sularını beni bilgilendirirdeniz bir sonraki yavrularımı kurtarabilirim sayenizde tabi yumurtlarlarsa.Fakat neden buyumEdiğini hala anlamış değilim tek kalan yavrumun.                                 SAYGILAR..
otopsi

Zaten öldüğünü söylemişsiniz yavruların yaşıyor olsalardı en azından tek can kaybetmiş olurdunuz fakat yavrularda ölmüş bu cok üzücü dedim bende zaten.

otopsi
Yok artık canlı balık kesmek mi? Onu yapanlardamı var?Valla ben ölüyken zor cesaret ettim hatta sonra üzüldüm bile ama çok şey öğrendim bu sayede..
             Bu arada iyileştirmek için kesiliyorsa diycek lafım yokta ÖLDÜRMEK İÇİN KESİLİYORSA KINIYORUM.
             SAYGILAR...
japoncuk2007-06-08 18:29:09
otopsi
AHMET bey size bi sorum olacak.Bu benim ölen balıgımın yumurtaları olgunlaşmış olsaydı onları bi kaba alıp zaman kaybetmeden erkekleri sagsaydım yavru almam mümkün olurmuydu?
 Ben japonlardan 2kere yavru aldım ilkinde 70kadardı onlardan yalnızca1tanesini yaşatabildim fakat2.yumurtadan150kadar yavru çıktı deneyimlerime güvenip daha az can kaybederim sanıyordum fakat hepsi4gün içinde öldü şuan elimde 3buçuk aylık bir yavru kaldı oda hala çok ufak buyutemiyorum ayrıca bir gözü siyah ötekisi gri çerçeveli.
otopsi

Açıkçası bende yumurta varmı diye açtım vardı fakat tam oluşmamışlardı bu sırada organlarınıda inceleme fırsatı bulmuş oldum.Sizinkisi dahada üzücü olmuştur samet bey tek can kaybettiginizi sanırken yavrularında canlarını kaybettigini bilmek daha kötü.

                     SAYGILAR...
otopsi
Teşekkürler arkadaşlar destekleriniz için.Aslında yazarken tereddüt etmiştim ama insanlara bile otopsi yapılıyor ben nede olsa öldü diye düşünmüştüm ve gerçektende karnı okadar şişmiştiki ıspanak yoktu evde olsa hemen tedaviye başlayacaktım ama cok geç kaldım zaten karnının patlamış oldugunu görünce ordan kesip baktım yani ben acmasamda karnı patlak olarak çöpe gitcekti.               
                                 SAYGILAR...
otopsi
 Arkadaşlar biliyorum belki bana kızacaksınız ama ne yaptıysam meraktan yaptım 2-3gündür çingene japonum yapay bitkinin altında öylece yatıyordu fakat yem attıgımda cıkıp yiyip yine eski yerine dönüyordu ara sıra degil hep öyleydi sonra ters döndü bende onu ayırdım diyer balıklar sitrese girmesinler diye gece de öldü bende merak edip küçük bir makasla karnınından acarak iç organlarına baktım cok ilginçti gerçektende balon gibi birşey vardı içinde hava kesesi olsa gerek.birde siyah küçük bi balon gibi birşey vardı oda ödü oldugunu düşünüyorum o patladı ve sarı bi su aktı içinden annem ödüdür dedi beyaZ beyaz ufak ve yuvarlak birsürü yumurta oldugunu düşündügüm şeyler vardı aslında tedaviye başlayacaktım ıspanak filan verecektim ama geç kaldım çünkü ters dönmüştü bile.Her neyse arkadaşlar biliyorum bana kızdınız bende cok üzüldüm öldügünde ama zaten ölmüştü insanlara bile otopsi yapıyorlar ben balıga yapmışım çokmu? kızmayın ne olur.Bunu anlatıyorum çünkü balıgınız oldugunde denemeyin diye içindekileri ben anlattım zaten bide siz yapmayın.
siyah teleskopum

Merhaba arkadaşlar, benim simsiyah olan teleskopum sapsarı oldu. Yalnızca kuyruğunun ucunda siyahlık kaldı. Birde çok az göz çevresinde. Sizce bu normal mi? Yani renk değişimi mi?

             Şimdiden teşekkürler
                   SAYGILAR...
halongan2007-08-15 22:14:44

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 20 Online Kullanıcı, 11 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.