ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Erdi Bozdag
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
20 Nisan 2007 13:59
Son Ziyaret:
19 Mayıs 2007 21:18
Toplam Mesaj:
13 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Erdi
Doğum Tarihi:
13 Kasım 1985
Yaş:
38
İl:
Istanbul
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Erdi BOZDAG

60x35x35 Kılıç

SON 10 MESAJI

Canlı Doguran hangi türler anlasamaz?
Merhabalar,
 
Arkadaslar akvaryumumda 1er cift lepistes, plati, kılıç ve black molly var. Dişi kılıç ve platiler kumun ustunde durmaya basladılar. Platilerde beyaz benek var. Dişi kılıçta beyaz benek vardı ilac kullanmaya basladım ve benekler gitti. Acaba bu hastalık mı balıklarda halsizlik ve mutsuzluk yaratıyor yoksa dişi erkek kovalamacalarından mı balıklar yorgun dusuyor? Balıklarımı kaybetmek istemem simdiden yorumlarınız icin tesekkurler.
Bitkilerim ölüyorlarmı acaba?(resimli)
Bunlar bitkilerimi ilk ektigim zamanki durumları...


Fakat kısa boylu olanlar daha sonra yapraklarını yaydılar...
 


Ben akvaryumu ilk kurarken tabana akvaryumcudan aldıgım humus var bir toprak ekledim. Bitkiler icin yararlıymıs. Daha sonra uzerine kumu yerlestirdim ve ufak cukurlar acarak bitkilerimi ektim. Sonrada cukurları kumu hafifce ittirerek kapattım. Annemin ciceklerinden hatırladıgım kadarıyla bitkilerim pek iyi gorunmuyorlar Ouch Gunde 12 saat ışıklandırıyorum. Sizce bir problem varmı, varsa nasıl giderebilirim
 
Tesekkurler.
Aynı tankta kılıç ve yavrular beslenirmi?
Peki bir kılıç dişisi kaç tane yavru dogurabiliyor ortalama? 4-5 tanesinin kurtulması sanırım benim icin yeterli olacaktır. Thumbs%20Up 
Herkese yorumları icin teşekkürler.
Aynı tankta kılıç ve yavrular beslenirmi?
Peki 2lt pet şişeyi keserek yavruluk yapsam (forumda gördüm) yavruları 3-4 hafta burada besleyip sonra tanka salsam en azından biraz daha faydalı olur degilmi? Herkese cevapları icin tesekkur ederim. Ama maalesef suan yavrular icin extra tank yapamam. Yinede tesekkurler. Yavruları aldıkca size yine soracagım. Herkese kolay gelsin
Aynı tankta kılıç ve yavrular beslenirmi?
İşte benim asıl kafama takılan artemiaları veya diger yemleri yetişkinlerle Aynı Tanktaki yavrulara nasıl verebiliyoruz? Ben yetişkin balık olsam artemiaları yavrulardan once yerim :P
Aynı tankta kılıç ve yavrular beslenirmi?
Benim yavru tankı koymaya yerim yok, yeni akvaryum kurdugum icinde param bitti LOL Dogan yavrulara nasıl pul yem, canlı yem veriliyor merak ediyorum.
Aynı tankta kılıç ve yavrular beslenirmi?
Evet diyelimki yeterince bitki ortamını ve erkek\dişi oranını sagladık. Aynı tank icerisinde yavrular nasıl hayatta kalırlar? Onları büyüklere yem olmadan nasıl besleriz? Yada kılıç tankında bu sadece bir hayal mi?
 
Ilginiz icin tesekkurler.
Akvaryumumun Son Hali (resimli)
Peki yavruları yavru tankına aktarmadan nasıl besliyoruz? Diyelimki bitkiler yeterli ve yavrular cok guzel saklanıyorlar. Kılıçlara yem olmadan nasıl yemliyoruz aynı tankın icinde?
Akvaryumumun Son Hali (resimli)



Akvaryumumun son hali budur. Aklımdaki arka fonu buldugumda en kısa zamanda onuda yapıstıracagım. Kılıç beslemek istiyorum diye daha onceden de belirtmiştim. Bu bitkiler geliştiginde kayalarla beraber yavrular için sizce yeterli olurmu? Tankım 65-70lt civarında kac erkek kac disi koymalıyım icine? Lutfen tavsiyelerinizi belirtin.
 
Ilginiz icin simdiden tesekkurler.
Akvaryumumun Son Hali
Akvaryumumun son hali budur. Aklımdaki arka fonu bulduğumda en kısa zamanda onuda yapıştıracağım. Kılıç beslemek istiyorum diye daha önceden de belirtmiştim. Bu bitkiler geliştiginde kayalarla beraber yavrular için sizce yeterli olurmu? Tankım 65-70lt civarında kac erkek kac disi koymalıyım icine? Lutfen tavsiyelerinizi belirtin.
 
Ilginiz icin simdiden tesekkurler.
Ramirezi2007-04-28 16:56:59

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.