ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
vatanda
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Ağustos 2007 20:18
Son Ziyaret:
11 Mart 2008 04:06
Toplam Mesaj:
18 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
adil altıntaş
Doğum Tarihi:
08 Ocak 1983
Yaş:
41
İl:
Siirt
Meslek:
Teknisyen
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Adil...

SON 10 MESAJI

---Akvaryum.com Anahtarlığı---
Güneydoğu bölgesi olarak isterseniz yardımcı olabilirim. Hatta abartıp benden hediye akvaryum.com tishirt yada kıslık akvaryum.com yazan atkılar yaptırabilirim :)))) Ciddin istenilirse elimden geleni yaparım.
Lepistes Doğuruyor Herkes İzlesin...
Sormayın bende  1 dişi 1 erkek  orjinal aile var süper yavruları var. Yavruların yarısı gs yarısı fb li doguyor :) Ama çok geç renk alıyorlar bakalım en kısa sürede resim koyucam .
İç filtreyi çıkartayım mı?
Bence iç filtre yerine bitki tanklarına şelale filtre alın. Hem daha rahat hemde akıntı istediğiniz gibi oluyor. Bitkilerde zarar görmüyor.
taban konusuda küçük bir soru

Özkan bey öncelikle size aquaclay yerine dere kumu tavsiye ederim. Hatta şayet yeterince iyi temizleyebilirseniz. Yakınlarınızdaki verimli bir kumluk alandan alacağınız kum çok daha faydalı olabilir. Benim akvaryumumda midye kırığı, aquaclay, lav kumu, dere kumu, kum karışık durumda akvaryumda ve 1 haftada bile çok kötü bitkilerde yeşerme gözlemledim. Bu kumun yanına gübre koymanız çok ama çok güzel olur.

 
Şimdiden olası yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama bazen gözden kaçıyor. Hayırlı geceler.
Bunlar benim nacizane gözlemlerim. 
vatanda2007-10-04 23:29:18
Sihirli Balık (Kendi kendine oluşuyor!)
Bu olayın bir benzeri bende de gerçekleşti ve hayret ettim. Gelen bitkileri akvaryumuma diktim. Aradan geçen 2 günün sonunda akvaryumda 9 adet yavru balık peydah oldu. Sonuçta anlaşıldı ki gelen bitkilerin içinde killifish yumurtaları varmış. Bende bu set ne kadar ve nerden bulabilirim merak ettim.
Eledoa
Elodea larla ilgili bir problem yapraklarda erime meydana geliyor ilk başlarda.
20 litrelik bitki tankı

Sarı prenses mi okuduklarıma inanamadım. 20 lt de sarı prenses bence katliam.

Bitkilerde erime ve parçalanma

Evet köklü olarak diktim. Işık problemim mevcut şu anki grolux 10 wattlık ve pek ışık almıyor bitkiler. 2 adet 75 watt lık ampul desteği koyacağım içine glorüx ü çıkarıp. Yeni dikildikleri için en az 1 hafta bu tarz problemler olabilirmiş. 2-3 hafta bekledikten sonra net bir sonuç çıkartabilir dedi arkadaşlarım. bu sabahta sararan yapraklarımda yeniden yeşllenmeye başlamış. Bakalım kısmet.

Bitkilerde erime ve parçalanma
galiba bakır eksikliği var nasıl çözülür ki ?
Bitkilerde erime ve parçalanma
İyi günler akvaryumumda  6 adet 3 ü dev kripton 2 si cüce kripton 1 adette soğanlı bitki olmak üzere 6 adet bitki mevcut. 4 gün önce bitki ekimi yaptım ve akvaryum dün döngüyü tamamladı su kristal gibi güzel oldu içine 4 lepistes 6 çöpçü attım içine bu arada akvaryum 50 lt ışıklandırma grolux 15 watt 1 adet florasan 1 adet 100 watt armut ampul . dibinde lav kumu dere kumu aquaclay ve deniz kumu var az miktarda. Bitkilerin uçları parçalanmış ve sararmalar başlamış. Dibi soğanlı bitki ve 1 adet cüce kripton yaprak vermeye başladı ama diğerleri kötü durumda. Yardım lütfen.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.