ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
zaferoguz412
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
05 Eylül 2007 22:29
Son Ziyaret:
29 Mayıs 2015 21:27
Toplam Mesaj:
35 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Zafer Oğuz
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Bilecik
Meslek:
memur
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

100x50x65 cm
80x30x40cm

SON 10 MESAJI

Seachem stability hakkında
Ben de sizin gibi düşünüyordum. Kurulum olayını yeniden yapsam iyi olacak. İşi sansa bıakmamalı.
Seachem stability hakkında
Akvaryumun tabanına Prodac fondo vivo bitki kumu, mango kökü, dekor amaçlı daha önceden kullandığım iki adet kaya var henüz. Bu koku meselesinden korktuğumdan dolayı daha balık eklemedim. Kokuyu havalandırmayı artırarak azaltmaya çalştım fark olmadı. Bu arada akvaryumun içinde ki su da hafif sisli bir görüntü var. Değerli ilgileriniz için teşekkür ederim.

Seranın nitrivec ürününde a"çıldıktan sonra buzdolabında saklayın" ibaresi yazdığı için benzer ürün olduğunu düşünerek buzdolabına koymuştum. :(((
Eheim Classic 250 2213-02
2 yıldır eheim 2217 kullanıyorum ses dahil hiç bir sorun yaşamadım.
BeZGiN2013-04-02 12:58:45
KAFA MOTORU SEÇİMİ
Atmanın kafa motorlarının elektrif sarfiyatı çok fazla. 15 watt' tan düşük tüketimlisini görmedim. Eheim tavsiye ederim.
Seachem stability hakkında
Akvaryumumun kurulumunda kullanmak için arkadaşımdan camdan kapaklı bir şişe içinde bir miktar stability bakteri kültürü aldım. Akvaryumu hemen kurmaya fırsatım olmadığı için cam şişeyi bakteri kültürü bozulmasın diye buzdolabına koydum. Yaklaşık bir ay kadar buzdolabında bekledi ve 1 hafta önce yeni kurulan akvaryumumda ürünü kullandım. Şu an akvaryumun kapağını açıp kokladığımda çürüme kokusuna yakın bir koku alıyorum. Bu arada dış filtrenin içinede tetranın bactozym ürününü koymuştum. Bakteri üremesini artırması amacıyla. Akvaryumda şu anda balık koymadım. Tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim, bu durumun balıklara zararı olu mu? Teşekkür ederim.
Prodac Fondo Vivo
Merak ettiğim bir şey var. 300 ltlik akvaryumumda bu kumu kullanmak istiyorum. Bu kum diğer bitki kumları gibi hafif midir? Dip çekimi esnasında dağılır mı? Üzerine herhangi bir malzeme sermeden kullanılabilir mi? Teşekkürler
Tetra bactozym nasıl kullanılır?
Yanlış anlamadıysam eğer, önce bakteri kültürü kullanacağım. Bakteri oluşumu tamamlandıktan sonra bactozym kullanacağım. İlginize teşekkür ederim.
Tetra bactozym nasıl kullanılır?
Akvaryumumda bakteri kültürü olarak kullanmak için tetranın bactozym ürününü aldım. Nasıl kullanılacağıyla ilgili bilgiye ihtiyacım var. Ayrıca ambalaj üzerinde türkçe kullanma kılavuzu yok. Teşekkür ederim.
su hacmi ve vatoz yavruları
Arkadaşlar çok canımı sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.110 lt.lik bir akvaryumda bir erkek iki dişi şeklinde cüce vatoz yetiştiriyorum.Yalnız her yumurtlama sonrası çıkan yavruların büyük bölümünü ilk haftada kaybediyorum.su değişimi ilk haftalarda yapmadım öldüler,sürekli dip süpürgesi ile dip çektim yine öldüler,nitratı ölçtüğümde 50 ppm civarı çıkıyor. acaba bundan dolayı mı ölümler oluyor? Son olarak sormak istediğim, akvaryumun hacmini artırırsam bu konuda fayda sağlar mı?

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.