ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ultraslan-76
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
24 Aralık 2007 22:06
Son Ziyaret:
11 Mart 2010 16:04
Toplam Mesaj:
16 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kamil çiçek
Doğum Tarihi:
01 Temmuz 1970
Yaş:
53
İl:
Igdir
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Akvaryumumun Kapağı
Arkadaşlar akvaryumumun kapağını bugün boyadım. Kuruduktan hemen sonra takarsam balıklarıma zararı olur mu? Yoksa birkaç gün bekletmeli miyim? Şimdiden herkese teşekkürler.
snow prenses cinsiyeti ne olabilir
Arkadaşlar benim 2 tane snow prensesim var. Birisi erkek ama diğerinin cinsiyetini bilmiyorum. Yanyana gelip titriyorlar. Erkek sürekli diğerini kovalıyor. Bazen her ikisi birbirinin etrafında dönüyorlar. Bazen birbirlerinin ağzından tutuyorlar. Erkek üst yüzgeçlerini kaldırarak diğerinin önünü kesmeye çalışıyor. Acaba bu anlattıklarımdan diğer balığımın cinsiyetini çıkarabilen arkadaşımız oldu mu? Bana göre dişi ama bugün akvaryumcuya anlattım her ikisi de erkek dedi. Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Erkeklerden oluşan karma akvaryum
Ben sadece erkek balıklardan oluşan karma bir akvaryum oluşturursam (Bir tane sarı prenses bir tane yunus, snow prenses, imparator, mavi prenses v.b.) balıklar birbirleriyle kavga eder mi?
Auratus
Akvaryumun ışığını kapattığımda normal ışığı yakıyorum. Akvaryumun içi aydınlık oluyor. Erkek saklandığı yerden hemen çıkıyor. Bu sefer erkek dişiyi kovalıyor. Akvaryumun fişini takıyorum erkek kaçıyor dişi kovalıyor. Erkek bir yer bulup saklanıyor. Akvaryumun fişini çekince kovalamaca tersine dönüyor.
Auratus
Bende 2 adet auratus var. Akvaryumun ışığını yaktığım anda dişi auratus erkek auratusu kovalamaya başlıyor. Işığı kapatınca normale dönüyor. Nedeni ne olabilir acaba?
canlı doğuranlar
Arkadaşlar bence kılıçlara haksızlık ediyorsunuz. Bende moly,velifera ve platilerle beraber aynı tankta bir erkek birde dişi kılıçkuyruk var. Diğer balıklarımı rahatsız ettiklerini hiç görmedim.Fabrika gibi sürekli yavru yapıyorlar.Akvaryumuma da renk katıyorlar. Arkadaşlara bu konuda katılmıyorum.Bence diğer canlı doğuranlarla birlikte rahatlıkla besleyebilirsiniz. Fakat 1den fazla erkek kılıç olmaması kaydı ile.
Canlıdoğuranlar üstü açık akvaryumdan sıçrarmı?
Ben siyah molinin atladığına şahit oldum. 4 defa atlamak istedi akvaryumun üstü kapalı olduğu için atlayamadı. Daha sonra kumun üstüne düştü bayıldı. Başka akvaryuma aldım normale döndü. Atlamak istemesinin nedeninin sudaki bozulma olduğunu sonra anladım. Dip çekimi yaptım. Herşey normale döndü. Aynı gün erkek kılıcımı ölü olarak yerde bulmuştum.
Dalmaçyalı Velifera
Olabilir. Çok teşekkür ederim. ultraslan-762008-01-18 14:28:06
Dalmaçyalı Velifera
                Merhaba Arkadaşlar
  Benim erkek veliferamın renginde son dönemlerde değişiklik oldu.Aslında dalmaçyalı olan veliferamın rengi siyahlaşmaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir? Çok sağlıklı görünüyor. Rengindeki siyahın oranı artmaya başladı.
Kılıç balığım kendini cama vuruyor
Ya arkadaşlar bu canlı doğuranların yavru yeme alışkanlığı gerçekten var mı? Çünkü bende her çeşit canlı doğuran aynı tankta yaşıyor. Ben  denemek için 5 adet yavruyu ilk günden itibaren ana tankta bıraktım, hepsi sapa sağlam ve diğerlerine göre daha iyi gelişiyorlar.Tankın her yerinide saatlerce geziyorlar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

KULLANICILAR

  • 27 Online Kullanıcı, 15 Üye

Online Kullanıcılar

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.