ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kama
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Kasım 2008 15:02
Son Ziyaret:
27 Nisan 2012 15:18
Toplam Mesaj:
19 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kemal kaya
Doğum Tarihi:
14 Temmuz 1986
Yaş:
37
İl:
Ankara
Meslek:
İnşaat Teknikeri
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Kemal Kaya

SON 10 MESAJI

CO2'yi dış filtreye vermek
Bende mayalı sistem kullanıyorum,Co2 hortumunu dış filtrenin çıkış borusunun tam ucuna yerleştirdim gelen tazikle hortumdan çıkan CO2 suyun içine çok hızlı ve kabarcıklar çok küçük şekilde yayılıyor verim çok iyi tavsiye ederim.
Bitkili Tankta Lav Taşı?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim Tunç bey,lavın üstüne belki bi katta başka bi çeşit kum sererimUtangaç
Bitkili Tankta Lav Taşı?
i[QUOTE=Torik]İmzanızda isminizi belirtmediğiniz için size kama demek zoruna kalacağım.
 
Sayın Kama,
Neden böyle bir seçim yaptınız çözemedim. Çözememin nedeni midye kırığı suyu sertleştirir, lav taşı kalsiyum ve magnezyum bileşiklerini bağlayarak su yumuşatır. Sert suyu seven canlılarınız için lav taşı, yumuşak suyu seven canlılar (bitkiler de dahil) için midye kırığı işinizi zorlaştıracaktır.
 
İkisini birden kullanarak sistemi zorlamak yerine hangi türü besleyeceğinize karar verip o türün gereksinimlerini karşılayacak malzeme kullanmanız daha pratik olacaktır sizin için.
[/QUOTE]
 
İlk başta midye kırığı ile başladım ve 6 aydır bitkili tankımda yosun dısında bi sorun yaşamıyorum,fakat tankımdakı kum mıktarı yeterlı gelmedi gözüme bende üstüne 15 kg lav taşı seriyim dedim. Lav taşı acaba zarar verirmi diye düşünmüştüm demekki vermiyomuşTebessüm sevindim. Osmostan su koyduğum için tankıma midye kırığının çok etki edebileceğini sanmıyorum sertliğe. Teşekkürler
Bitkili Tankta Lav Taşı?
Arkadaşlar 300 lt bitkili tankıma kum takviyesi yapmam gerekti,taban malzemesi midye kırığı onun üzerine 15 lt lav taşı kırığı aldım. Sizcee bi sorun olurmu lav taşı bitkilerime zarar verirmi?  Teşekkürler
BİTKİLİ TANKTA MİDYE?
Teşekkür ederim cevabınız için Murat Bey. Benimkini tanka atalı 2 gün oldu hala hareketsiz duruyo yerınden hiç oynamadı,demekki daha adapte olamadı.
BİTKİLİ TANKTA MİDYE?

Kumum midye kırığı tabanda tablet gübreler dışında bişey yok. Benim derdimde sudaki vitamin ve mineralleride aşırı miktarda tüketirmi acaba?

BİTKİLİ TANKTA MİDYE?
Selam arkadaşlar 100*50*65h 300 lt. bol bitkili,ne yazıkki bol mercimekli:(,bol tetralı,cüce vatozlu,bolivian ramli,guramili,kiraz karidesli,bronz çöpçülü,endler's li,lepistesli, tankımda midyeye yer varmı yada gerek varmı sizce? Ayrıca tankımda Atman F-201 650 lt iç filtre,Eheim 2215-02 650 lt dış filtrem sürekli çalışmakta. Dün aldıgım 1 adet midyeyi tankıma attım ama kafamda bi soru işareti var yardımcı olursanız sevinirim. Tankımda kullandıgım gübreler,vitaminler ve bilimum faydalı katkıların midye tarafından emileceginden ve diger canlılara bişey kalmayacagından şüpheleniyorum. Çünki midyeler saatte 20 lt kadar suyu tek başlarına çevirebiliyor yani emiyorlar. Sizce bu bi sorun yaratırmı? Teşekkürler... 
Bamboo
Bende yaprakları dısarıda olarak kullanıyorum vantuzla sabitledim gayet ii durumda yaprakları her geçen gün artıyo ve kökleri sürekli uzuyor. Bencede tankın dengesi için çok ideal tavsiye ederim.
180*80*70 lik akralik akvaryum
KONUYU KİTLEYEBİLİRSİNİZ. TEŞEKKÜRLER. AKRİLİK YALAN OLDU CAMA DEVAMUtangaç
15 mm Yerine Çift Kat 8 mm Nası Fikir?
KONUYU KAPATABİLİRSİNİZ

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.