ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
garson
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
27 Aralık 2005 12:34
Son Ziyaret:
17 Ocak 2010 16:37
Toplam Mesaj:
28 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ramazan KAYA
Doğum Tarihi:
28 Mayıs 1986
Yaş:
37
İl:
Afyon
Meslek:
öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

RAMAZAN KAYA (TETA)
100*40*50 (200 lt) 3 D 1 E YUNUS
6 D 1 E s.PRENSES
6 tane 4-6 cm s.p
39 tane yavru s.p

SON 10 MESAJI

çiftleşme saati

Murat bey bende çiftleşmenin saatinin olmadığı kanısındayım.Bazen sabah kalktığımda ağzına yumurta aldığını,bazende gündüz gözümün önünde çiftleştiklerini gördüm.Yani su şartları uygunsa herhangi bir zaman diliminde olabilir diye düşünüyorum.

Saygılar.

Dişim beyazladı!

Fotoğraf:Yok

Canlıdaki Belirtiler:Beyazlama

Akvaryum Kapasitesi (litre):200

Akvaryumdaki Diğer Canlılar:Yok

Bilinen Tüm Su Değerleri (pH, sıcaklık, amonyak, nitrat):Sıcaklı 27-28

Filitrasyon:Sürekli

İlaç Kullandıysanız İsimleri ve Miktarları:Sera bactopur kullanma talimatına göre

Diğer Genel Bilgiler (Su değişim sıklığı, akvaryumda en son yaptığınız değişiklikler vb.) :Düzenli dip çekimi yapılmakta.

İyi akşamlar.Arkadaşlar bir hafta önce dişim (s.p) ağzına yumurta almıştı.Bende onu ayrı tanka aldım ama bugün farkettim ki alttan üste doğru bir beyazlama var acaba neden olabilir? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Dişimi kaybetmek istemiyorum.Hele ki bu sıkıntıda...

Debisi düştü!
Sağolun arkadaşlar sorunu çözdük.
Debisi düştü!
Merhaba arkadaşlar.Arkadaşımın atman ef1 dış filtresi var ve son günlerde debisi oldukça düştü.Dün mıknatısını falan temizledik ama faydası olmadı.Akvaryumu bombe cam ve yerden epeyce yüksek acaba debi bu yüzden mi düşüyor? Ama ilk zamanlar gayet sorunsuz çalışıyordu...
canlı yem kullanımı
Bence de canlı yemin balıkların gelişiminde çok büyük katkısı var.Nasıl verileceğini bildikten sonra bence problem yok.Ben haftada 2 kez balıklarıma canlı yem veriyorum.Bazı arkadaşlar canlı yemin sağlıklı olmadığını düşünüyor.Canlı yemi nasıl temin ettiğimi anlatsam belki de birçoğunuzun midesi kaldırmayabilir.
Balıklarım Oburlaştı
Öncelikle herkese teşekkürler.Cichledlerin ihtiyaçlarından fazlasını yemediğini daha önce okumuştum.İşte bu yüzden endişelenip sizlere sorma ihtiyacı hissettim.Ama anladım ki endişelenecek bir durum yokmuş.Aksine sevinmem gerekiyormuş .Dip çekimini düzenli olarak yapıyorum.Tekrar yardımcı olan herkese teşekkürler .
Balıklarım Oburlaştı
Merhaba arkadaşlar.Akvaryumumda şu anda 6 yetişkin yunus,4 yetişkin sarı prenses,2 snow prenses ve 3 tane yavru sarı prensesim var.Düzenli olarak günde iki kez yemliyorum ama son zamanlarda balıklarımda devamlı bir aclık hissediyorum.Acaba neden kaynaklanır?
Supradyn vitamin hakkında
Kullanmış olduğunuz yemler zaten gayet kaliteli.Arkadaşların dediği gibi eğer sağlıklılarsa vitamine ihtiyaç yok.Akv şartlarınızı uygun tutun yeter.Sağlıklı balıklar.
Isıtıcı yeterli olur mu?
Merhaba arkadaşlar. 200 lt akvaryuma 200 watt' lık ısıtıcı yeterli olur mu? Forumda yeterli olabileceği yazıyor ama lider markalardan bahsedilmiş.Bendeki ısıtıcının markası 'NATURAL'.Burada bahsedilen lider markalardan bulmak biraz zor,bulunsa dahi biraz pahalı.Yardımcı olursanız sevinirim. garson2006-9-4 8:9:49
kılıkckuyrugum ne zaman doguracak(resimli

Arkadaşlar ben merak ediyorum bu dişiye nasıl plati denildiğini.Bu dişi bal gibi kılıçkuyruk dişisi.Ayrıca doğum da çok yakın.Ben yavruluk tavsiye etmiyorum.Bırakın akvaryumda doğursun.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.