ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
hurgh
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
30 Mart 2010 13:50
Son Ziyaret:
24 Haziran 2013 17:29
Toplam Mesaj:
8 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
öner tan
Doğum Tarihi:
16 Ekim 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
Elektronik Mühendisi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

öner tan

SON 8 MESAJI

50 Litre NaNo Kurulum (resif)
Merhaba ve hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi olur. ben de düşünüyorum ama maliyet konusu beni düşündürüyor. Senin çalışman gibi düşünüyorum ben de . Bu çalışmanın maliyeti ne olur?
 
teşekkür ederim
Cüce vatozlarım sürekli saklanıyor

Merhaba arkadaşlar. Akvaryumum da diğer belıklarımla beraber 2 tane cüce vatoz var ama saolsunlar çok utangaçlar. girdikleri yerden bir türlü çıkmıyorlar. İnanın hiç kendilerini göstermiyorlar. Arada görünüp sonra ortadan kayboluyorlar. Bu tipik bir davranış mıdır. Diğer normal türdeki vatozlarım böyle değil.

Normal vatoz ile cüce vatoz farkı
Cüce vatozların boyu normaller kadar büyümez. ama en önemli fark  cüze vatozların kafalarındaki diken gibi bıyıklarıdır. bu da balığa ayrı bir güzellik verir. Ben de 2 tane var. izlemesi çok zevkli oluyor :)
Baloncuklarr... :)

Aynı problem bende de vardı. Öncelikle hava motorunun altına birkaç kat bez veya ince bir sünger koyarak titreşim sesini ortadan kaldırabiliyorsun. Aynı zamanda hava borusunun bir yere temas etmemesine dikkat et çünkü bu borunun deydiği yer de titreşim sesi çıkarabiliyor. Ben bu şekilde çözüm buldum. maliyet benim için öenmli bir konu olduğu için sessiz bir motor alamamıştım.

dış filtre sürekli çalışmalı mı?
Merhaba arkadaşlar. Dış filtreyi sürekli çalıştırmak mı gerekiyor. ben geceleri çalıştırmıyorum. filtre 4 saatten fazla çalışmaz ise temizlenmesi gerekiyormuş diyorlar. Bu doğru ise sebebi nedir?  İşin aslı nedir?
mavi prenses yavrusu
Merhaba arkadaşlar, bilmediğim için belki abuk bir soru sormuş olabilirim.
Komşum 1 hafta önce iki tane mavi prenses diye balık verdi. Ama balıklar yaklaşık 2 cm olmasına rağmen mavi değiller. Sangi gri gibi bir rengi var. mavi renk alması için daha büyümeleri mi gerekiyor. Aynı boydaki sarı prenseslerim çoktan sarı renklerini aldılar oysaki...
teşekkür ederim 
Arkadaşlar Resimdeki Balığın Cinsi Nedir?
Bu sarı prenses değil. saulosi ye benziyor. yakından bakılması gerekiyor. Yakından bakıp ta sarı prenses teşhisini koyan arkadaş tekrar baksın. hatta bu sitedeki resimlerle karşılaştırsın. Sarıprenses olmadığı ilk bakışta zaten belli.
balığımın türünü bilmiyorum.
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık altı ay önce bir arkadaşım bana yedi tane ciklet yavrusu verdi. Bu vesileyle ciklet beslemeye başladım. 
Bu balıklardan bir çiftinin iki gün önce yaklaşık 40 tane yavrusu oldu. Şimdilik anne babası yavrulara bakıyorlar ama bu hep böyle mi devam edecek. onları ayırmam gerekiyormu. Orta amerika cikletlerinden biri sanırım. Rica etsem bana bu balıkların türünü ve yavrulara davranış biçimi hakkında bilgi verirmisiniz. balıklarımın resmi aşağıdadır.



hurgh2010-03-30 14:19:25

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.