ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
YoquNHaSaR
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
26 Nisan 2010 02:51
Son Ziyaret:
20 Mayıs 2010 04:42
Toplam Mesaj:
15 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Ataman HaSaR
Doğum Tarihi:
01 Ocak 1995
Yaş:
29
İl:
Istanbul
Meslek:
Onurkent
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Ataman HaSaR

SON 10 MESAJI

Melek Balıklarının Lavra Gelişim Süreci
Kayıpsız ve mutlu bir şekilde büyümeleri dileğiyle keyifli seyirler :)
Yumurtalı zebra
Barış kardeşim ilk önce şunu söylemem gerekiyorki çoğu çiklet türü balıklar yeni bir ortamda tedirgin olurlar alışmalarını beklemelisiniz. Göktuğ beyinde söylediği gibi zamana bırakın belli olur.
Akvaryum yosunlanması :(
M.Ali kardeşim bende bağcılara yakınımdır.
2 ay öncesine kadar tabyada oturuyordum Esenlere taşındık.
Ailem ayrı olduğu için ben annem ile Başakşehirde kalıyorum ancak hafta sonları esenlerdeyim metro tarafında banada bahsettiğin gibi bir akvaryumcu lazım bulursan haber verir misin ? :)
zebra balığım
Üzülmenin yerine sevinilcek bir hal.
Bende zebra besliyorum üremeleri erken eğer akvaryumda başka balık varsa eşi hariç başka bir akvaryuma almanı tavsiye ederim erkeğin diğerlerini öldürmesini istemiyorsan.
Benim erkek zebram 9 tane amerika cikletini öldürdü ve ağzı eğrik :D
Zebra Tank
Bu yavrular felaket !
çifte hakettiği özgürlüğü vermek için akvaryumun 3/1ni böldüm arasına cam koydum 2 tane ve 3/1 köşesine çifti koydum 15dk takip ettim akvaryumun ustune cıkmaya tırsan balıklarım sırf yemek için atlıyor suyun ustunden !!
biriside camın arasına sıkıştı gözleri dönmüş bunların ya.
Zebra Tank
Tamam :)
Zebra Tank
Akvaryuma aldığımda erkek zebra en fasla 2 gün dayanır .
Dediğim gibi görselliği bozuldu alt tarafı tırtıl gibi ısırılmaktan .
Zebra 5 Zebrayı Öldürdü
Kızarıklık bildiğim kadarıyla göz bölgesinin aşagısında oluyor yani şuan benimkide öyle ve şişik bi durumda her an bidaha yavrulayabilir.
Zaten bilgin olmasa bile anlayabilirsin erkek zebra dişi zebraya vururmuş gibi rol yapıyor yaklaşıyor rahat bırakmıyor ve eğer akvaryumun içindeyse hep bir yerde dururlar özellikle dişi eğer erkek oraya hiç bir balığı sokmuyorsa anlaki yumurta var :)
Kolay hızlı ve sağlıklı bir üreme için akvaryumun içine  bir küp koy taşlar ve kayalardan kopruler yap yani senin bile göremiceğin gizli yerler kur ve akvaryumu birazcık karanlıkta bırak geceleri falan ışık sistemi kullanıyorsan kapatmanı tavsiye ederim bitki varsa o biraz araya girer ama bitki yoksa geceleri kapat emin ol daha rahat üreme olur :)
Ayrıca bazı arkadaşlar yavrularını yediğinden bahsediyor benim çift kesinlikle böyle birşey yapmıyor 1 tane bile yediğini görmedim dişinin yavrular uzaklaştığında agzına alıp sürüye getirdiğini kanıt oldum ama yediğini hiç görmedim .
Midas Çok Saldırganlaştı...
Sana ciklet türü olarak zebrayı öneririm 15-20 günde bir yumurtluyorlar ve 1 çift aldıgında hiç bir problem olmas ancak üreme döneminde diğer tür balıklara zarar verir ancak yavrular büyüdüklerinde erişken erkeği ısırıyorlar bu sebeple ayırman gerekebilir sana tercihim zebra türünü biraz araştır aklına yatabilir .
Papağanlar Saklanıyor
Akvaryumun yanına yaklaştığında kaçıyorlarsa bu gayet normal çünkü ürküyorlar akvaryuma faslasıyla alışmayan balıklar için çok normal bir durumki seninkiler daha 2 günlük :) YoquNHaSaR2010-04-29 18:58:00

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.