ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
werneri
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Temmuz 2010 11:07
Son Ziyaret:
23 Ekim 2020 21:20
Toplam Mesaj:
28 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eren YÜKSEL
Doğum Tarihi:
08 Ağustos 1983
Yaş:
40
İl:
Zonguldak
Meslek:
Yönetici
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[img]https://www.akvaryum.com/Forum/imzalar/96171.jpg[/img]Eren YÜKSEL

SON 10 MESAJI

Doğa katliamının ötücü kuş ayağı
Sanırım hiçbirşey yapılamaz Ali bey maalesef, çünkü insanımız katliam konusunda çok hırslı :(
Microgeophagus altispinosa Cinsiyeti
Merhaba,
 
Aşağıdaki;
 
Microgeophagus altispinosa türüncen elimde 9 adet var yaklaşık 1 senedir bendeler, birbirlerine çeşitli yaklaşımlarını görüyorum fakat herhangi bir yumurta dökme eğilimi, kum kazma eğilimi görmedim. Akvaryumda düz taşlarım var belki bu yüzden kum kazmıyor olabilirler ama yinede hiç kurlaşmıyorlar.
 
Genel ağırlıklı aşağıdaki resimdeki balıklar var akvaryumumda ve 7 adetler, 2 adet de gövde olarak az renkli ve zayıf kalan balığım var.
 
Resimdeki balığımın cinsiyeti hakkında yardımcı olmanız mümkün mü ?
 
 
Bu arada akvaryumumda iki adet cüce vatoz ve çok büyük olmayan yaklaşık 10 adet Meleklerim var.
 
werneri2012-05-15 15:24:53
Yavru Bolivian Ram'lerim üzerine

Maşallah harka yavrularınız var son durum ne oldu acaba benimde merak ettiğim Melekler ile uyumları nasıl ? melekler rahat bırakmıyor gibi, benimde tankımda 9 adet Bolivian ram var ve bir o kadar melek acaba durum ne sizde çok merak ediyorum.

Tüm Gemma Marka Yemler
Arkadaşlar,
 
Gemma marka yemlerin Pro red ürününden bende aldım, kolay aldım 500 gr bu yem 17.25 tl 5.5 TL de kargo ödedim, yemin özellikleri çok verimli fakat ilk dikkatimi çeken küçük parçalar halinde olsada kolay ezilmemesi, yem çok çabuk dibe çöküyor demekki ağır diye düşünüyorum, sorum şu balıklarım ağzına alıp çıkarıyor yani ezemiyor, bunun için ezmek vs. birşeymi yapmak lazım, kullanan arkadaşlardan tavsiyeye ihtiyacım var.
Nereden çıktı bu dernek işi
[QUOTE=undertaker312]

Merhabalar,

Hem Ankara'lı hemde bu hobiye yıllardır gönül vermiş çok eski bir forum üyesi olarak kendi kendimi sorguladım. Neden orada değilim?

Belki bir tek cevaba sığınmamalıydım ama Türkiye'de çalışma standartları ve saatlerinin yoğunluğu, bir tek pazar gününün olması ve elinde kalan tek o gününü birkaç parçaya bölerek bütün işlerini tek güne sığdırmaya çalışması sanırım bazı şeylere zaman ayırırken bazı şeylerdende mahrum bırakıyor. Elbette bu toplumsal değil kişisel bir durum ancak bunun gibi tırnak içinde "bahane" ler birleştirmeyi engelliyor olabilir ve bu bahaneler kişisine, mesleğine, yaşına göre değişebilir.

Saygılar.  


[/QUOTE]
 
 
Burda arkadaşımızın yazdığına katılmamak mümkün değil çalışma şartları ve yoğunluk gerçekten bazen evdeki 500 LT bitkili akv. bakımı için bile zor oluyor. Elimden geldiği kadar bu işin içinde olmaktan mutluluk duyarım, bu forumdan da burdaki hobici arkadaşlardan da çok şeyler öğrendim bu bir nevi vefa borcuda olabilir, ama dediğim gibi gerçekten yoğun bir iş yapıyorum katılabildiğim kadar orda olmaktan mutluluk duyarım. Saygılar.
Hortum-Vatoz-Karides
Yapat ot yerine canlı bitki kullansanız hem Lepistesleriniz için hemde karidesleriniz için harika olur. Bakımı kolay ek uygulama ve zorluk seviyesi düşük bitkiler var kullanmanızı tavsiye ederim.
Yasmut misket gübre
Daha önce kullandığımda bir sorun olmamıştı, şimdi yeniden 50 adet sipariş verdim ve farklı gübreler sorun olacağını sanmıyorum, ama köke gömdükten sonra yerinden çok oynatırsanız erimeye başladığında renk verebilir ama bu kısa sürede çözülür.
3D Arka Fonumu Nasıl Buldunuz:)
Emeğine sağlık hocam güzel olmuş içeriye ekleyeceğin çeşitli kayalar ile saklanacak yerler oluşturabilirsin.
Kar üstünde Sucuk Ekmek Resimler ve Video15-16-17-18-19 -20 Sayfada
Çok Güzel bir organizasyon olmuş inş. daha sonrakilere katılmak dileğiyle, herkes halinden çok memnun anlaşılan. Maşallah.
Bolivian Ram İzlenimleri
Şimdi okuyabildim ama gerçekten süper bir makale sizi tebrik eder ve teşekkürlerimi sunarım, Bolivian ram sahibi olmakla beraber çok fazlaca bilgim yoktu ama dikkat çektiğiniz noktalar ve öneriler çok güzel. Teşekkür ederim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.