ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
angerinthedark
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
29 Temmuz 2010 14:53
Son Ziyaret:
02 Eylül 2010 09:08
Toplam Mesaj:
6 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Abidin Çelebi
Doğum Tarihi:
19 Mayıs 1989
Yaş:
35
İl:
Adana
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Abidin Çelebi

SON 6 MESAJI

Aşırı Güneşlenme...):
Arkadaşlar ben kaplumbağamı güneşte unnuttum ve içeri aldığımda çok garipti mesela yem yemiyo ve çok durgun bide gözleri çok kaşınıyor heralde sürekli gözüyle uğraşıyor. Şimdi bu durum geçicimi yoksa akciğer enfeksiyonu olmuş olabilirmi. Şoka girdiyse ne zaman düzelir? Şimdiden çok teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara.
Kaplumbağalar ve güneşlendirme

Benim kaplumbağam aşırı güneşe maruz kaldı şimdi şokda gibi yem kabul etmiyo sizce geçici bi durummu bu? Yoksa hastalandımı?

Kaplumbağam çok durgun ve yemek yemiyor
Kabuğunda beyaz noktalar var 2 adet bugün veterinire götürdüm gözleri enfeksiyon kapmış dedi bi damla verdi gönderdi başka bişe demedi peki göz enfeksiyonu olduğunda da yem yememesi normalmi?
Fikire ihtiyacım var!
Arkadaşlar bi konu açıp sizi meşgul etmek istemezdim ama başka bi üyenin konusunda yazdım kimse yardımcı olmadı. Bende konu açmak zorunda kaldım. Şimdi benim derdim bizim kaplumbağa çok halsizleşti ve yemi yemiyor arada sırada yemeye çalışıyor ama parçalayamıyor 1 haftadır böyle.Kabuğunda beyazlıklar var ve güneşde kuruyunca kabukları kalkıyomuş gibi duruyo acaba kabuk değiştirdiği için böyle halsiz olabilirmi? Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler.
Kaplumbağam çok durgun ve yemek yemiyor

Daha küçükler günde 3 öğün 1er tane stick yem veriyoruz ve hergün yeterince güneş görüyolar.Buaralar güneşe çıkardığım zaman hasta olan en çok güneşleniyo anlamadım bi türlü nesi var.Yem markasıda sanyu turtle stick ve kurutulmuş karides..

angerinthedark2010-07-30 11:45:11
Kaplumbağam çok durgun ve yemek yemiyor
Sevgili arkadaşlar ben bu sitenin yenisiyim ama takip ederdim sürekli. Birşey sormak içinde üye oldum; Ben kızarkadaşımın kaplumbağalarına bakıyorum şu an ama bir tanesi 2 - 3 gündür durgunlaştı ve yemi çok az yiyor bazen hiç yemiyor güneşte kabuğu kuruyunca kabuğunun kalkmaya başladığını gördüm 1-2 aydır da kabuğunda 2 adet beyaz nokta var ve çok durgun sizce kabukmu değiştiriyor? Ayrıca bundan başka bi sorunu yok yani gözde şişme falanda yok bu arada yaz aylarında olduğumuz için kış uykusuna yatması imkansız yardımcı oluırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.


Arkadaşlar yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.