ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
karetekid
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
15 Eylül 2010 01:05
Son Ziyaret:
26 Eylül 2010 15:15
Toplam Mesaj:
10 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Hakan Yiğit
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Aksaray
Meslek:
Amelelik :D
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hakan Yiğit

SON 10 MESAJI

Online Oyunlar
Ogame ve klanlar öneririm. Bu 2 oyun adamı delirtir ona göre :  )
Araba alıcam sizce nasıl
[QUOTE=sancare][QUOTE=karetekid]Belki bana söz söylemek düşmez ama şuan aşırı ihtiyacınız yoksa ve paranız maksimum bu arabaya yetiyorsa bence almayın. Logan arabalar Çin malı güven olmaz ayrıca çok yakıyor.Bence paranızı biraz daha biriktirin 1 2 yıl daha otobüslerle minibüslerle idare edin ve koşullar oluşunca güzel bir araba alın ford ,volkswagen.. Bu arabaların sağlamlığıda iyi değildir diye düşünüyorum Allah korusun bir kaza sonunda pestile dönebilir ve insan güvenliği sağlığı benim için önceliklidir her ne koşulda olursa olsun. Ama alırsanızda Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
 
 
Saygılar..
[/QUOTE]
Hakan bey Dacia nın çin malı olduğunu nereden çıkardınız acaba???
markacılık Türkiyede almış başını gidiyor aynı donanımda olan bir polonun fiyatına bakın bakalım ne kadar?[/QUOTE]
 
 
Kusura bakmayın hızlı bir araştırma yapmıştım orada Çin malı yazıyordu hatamı bağışlayın. Ama ben bu tip araçlara fazla güvenmiyorum.
Pc Ghz sürekli değişiyor :S
Saygı değer arkadaşım,
 
İstediğini buldum aşağıda vereceğim linkte ama biraz da araştır forum dışı konulara bakıyorum 8 9 tane konu var hepsindede bulunması kolay şeyler soruyorsun Google denen bir arama motoru var bir zahmet açıp bakarsan hem forum kirliliği azalacak hemde merakın gidecek yeni bilgiler öğreneceksin.
 
karetekid2010-09-21 23:28:47
Araba alıcam sizce nasıl
Belki bana söz söylemek düşmez ama şuan aşırı ihtiyacınız yoksa ve paranız maksimum bu arabaya yetiyorsa bence almayın. Logan arabalar Çin malı güven olmaz ayrıca çok yakıyor.Bence paranızı biraz daha biriktirin 1 2 yıl daha otobüslerle minibüslerle idare edin ve koşullar oluşunca güzel bir araba alın ford ,volkswagen.. Bu arabaların sağlamlığıda iyi değildir diye düşünüyorum Allah korusun bir kaza sonunda pestile dönebilir ve insan güvenliği sağlığı benim için önceliklidir her ne koşulda olursa olsun. Ama alırsanızda Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
 
 
Saygılar..
70 Lt akvaryumda ne ßesLemeLi?

Bence 1 çift biricardhi besleyin (adını yanlış yazmış olabilirim tam olarak bilmiyorum). Ama yavrularını tabi belli bir süreden sonra ayıracaksınız fazla büyürlerse sıkıntı olur..

Windows 7 anti virüs önerisi
[QUOTE=dgkn.blk]Tavsiyem ve en güvendiğim yazılım Kaspersky. Kaspersky Internet Security 2011 veya Pure kullanabilirsiniz bence. [/QUOTE]
 
Gerçektende güvenilir bir antivürüs fakat arkadaş kasmayacak bir program arıyorum diyor bence o antivirüs programı baya kasar bilgisayarınızı.
Hobideki en komik anınız.

Biraz canilik olacak komikte olmayacak ama yinede paylaşmak istedim .Yaşım 6 7 civarıydı küçük bir akvaryumumuz vardı ve içinde 2 tane japon balığı besliyordum. Evimize misafir gelmişti ve küçük kızları vardı çok hoşuma gitmişti onla oynuyorduk felan baya cilveleştik açıkcası Dil%20Çikarma Ardından kıza hava olsun diye ( Havada nasıl hava Mutsuz  ) japon balıklarımı elime alıp uzaktan akvaryuma felan atıyordum onlara evi gezdiriyordum öpüyordum felan ardından misafirler gitti ve tabiki balıkları akvaryuma yeniden koydum dışarı çıktım ve eve geldiğimde ne yazık ki 2 balığımda ölmüştü çok üzülmüştüm.Çok pişmanım ama yaşımız küçüktü aklımız ermiyordu tabi CinnetKizgin

En Fazla Beğendiğiniz Özlü Söz
Dünya Güzel Olsaydı, Doğarken Ağlamazdık... Yaşarken Temiz Kalsaydık Ölünce Yıkanmazdık.
 
Necip Fazıl KISAKÜREK
 
HAYATTA ÜÇ ÇEŞİT İNSANDAN KORKACAKSIN!!.. DAĞDAN İNME, DİNDEN DÖNME, SONRADAN GÖRME
 
Mehmet Akif Ersoy
karetekid2010-09-18 20:25:12
Bilgisayarımın Özelliklerine Göre Oyun Arıyorum.
Mount and Blade Warband bu oyunu tavsiye ederim Türk yapımı ve aşırı güzel helal olsun yapanlara. Derebeylik zamanını anlatan bir oyun  son versiyonunda kendi krallığına sahip olabilme şansında var  : )
Cs 1.6 Cfg Nasıl Kullanılır?
Ben 1.5 oynuyordum 5 ay öncesine kadar cfg arşivim vardı 20 30 tane hepsini sildim sadece en sevdiğim 3 cfgyi bıraktım :  ) Her cfg illa işe yarayacak diye bir durum yok cfgnin kalitesine bağlı :  )

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.