ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
kaganpeker
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
21 Haziran 2013 11:40
Son Ziyaret:
27 Mart 2015 17:00
Toplam Mesaj:
44 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
kağan peker
Doğum Tarihi:
02 Eylül 1983
Yaş:
40
İl:
Istanbul
Meslek:
kombi
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

kağan peker

SON 10 MESAJI

artemia büyütmek
Evet inşallah üremeside gerçekleşi
r :)
artemia büyütmek
Hayirli aksamlar fakat ben kaya tuzu degil bildigimiz turşu tuzu kullandim..
artemia büyütmek
Arkadaşlar resimleri paylaşıyorum 
artemia büyütmek
Hayir herangi bi sorun olmadi. Tuz yosunun olusmasini ve sararip kararmasina neden olmadi hatta size fotograf yollarim saat 1 yada 2 gibi. Akvaryumun icerisinde olusan yosunu tam olarak kendi gozlerinizle görebilirsiniz. .
artemia büyütmek
Artemia ile yosunun ilgisi yok diyebilirler sonucta maya verenler bile var.. ancak ben yosunda zengin mineral kaynaginin oldugunu dusunerekten boyle bisey yaptim ve gayet basarili oldu.. suyun icindeki tuz miktari artemia cikartmada kullandigim miktarla ayni.10 lt 4 tatli kasigi tursu tuzu :)) ancak gunes isigini tum gun goren bir yerde bakiyorum artemialara. Baska kafana takilan bisey varsa sorabilirsiniz tek tek cevaplarim..
artemia büyütmek
Suan hersey yolunda hayirlisi bakalim insallah yavru almakta nasip olur :)
artemia büyütmek
Hayirli akşamlar arkadaslar. Artemialarim 10 günü devirdi ve hala yasiyorlar. Ben ufak bir pet şişe icerisinde artemialari cikardiktan sonra küçük bir Akvaryumun içerisine bosalttim ancak akvaryumu bir hafta oncesinden icine suyunu doldurdum ve guneste 1 hafta beklettim dogal yosun oluşması için ve hic hava vermedim. Detaya iyi bakin hic hava vermedim ve hala hava vermiyorum ve gayet saglikli bir sekilde yaşamaya devam ediyorlar. Asil mesele yosunun kendi olusmasi sonra icinde bakterileri ve doğal ortami kendi yaratmasi..
artemia büyütmek
Herkese hayirli aksamlar arkadaslar ve admin arkadasim konuyu yanlis yere actiysam ozur dilerim çünkü özelden mesaj yazdim geri dönüş yapmadınız. . Siz degerli akvarist arkadaslarim artemia ile ilgili calismalarimdan elde edindigim tecrübeleri mi sizlerle paylasmak istiyorum..artemia yumurtalarini normal standart bi sekilde cikardiktan sonra artik yasatmanin yolunu buldum ve bir cok makale yazan arkadaslarin dediginden biraz farkli bi yöntem buldum ve suan 10 gündür işe yariyor ve gayet sağlıklı artemia larim var.. Kisaca sunu soylemek istiyorum hic hava vermedigim halde yasiyorlar devamini siz degerli arkadaslara birazdan anlaticam çünkü musteri beni bekliyor işim biter bitmez size detaylı olarak anlaticam..
tropheus ikola
Teşekkür ederim Barış Bey.Balıklarımı deep sea dan aldım. F0 yavrusu..Bantları düzgün olması için F1 yavrusu almadım.Çünkü şebeke suyunda büyüyüp yavruladıkları için renk konusunda da canlı olmayacağını düşündüğüm için F0 aldım.. Kısaca bant olayına fena takık durumdayım ve düzenli olarak haftada 1 su değişimi ve haftada 4 gün artemia veriyorum sağlıklı ve renkleri düzgün olsun diye..Dekor konusuna gelince, bu taşlar bu hafta gidiyor.Yerine koyu renkte taşlardan dekor yapmayı düşünüyorum. Çağdaş ÖZDOĞAN2014-06-16 14:54:59
tropheus ikola
Hayırlı akşamlar arkadaşlar sizden ricam tropheustan anlıyan arkadaşlarım elimde bulunan 3 aylık ikolalarım sizce formları v.s düzgün mü ?
Çağdaş ÖZDOĞAN2014-06-16 14:52:52

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.