ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Biyolog1461
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
10
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
25 Eylül 2024 16:16
Toplam Mesaj:
25 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
ÖZGÜR ARSLAN
Doğum Tarihi:
09 Ekim 1987
İl:
Kocaeli
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
ÖZGÜR ARSLAN
SON 10 MESAJI
Semenderim Firar Etti
[QUOTE=melikev][:((]Arkadaşlar sabah kalktım semenderim akvaryumda yok. Kapakta kapalıydı üstelik nasıl çıkabilir anlamıyorum. Akvaryumun Kapağındaki o yarı açılır bölmede küçük bir aralık vardı sadece. Bulamadım da. Ne kadar dayanabilir dışarıda. Bu arada 2 kedim var. Yiyeceklerine ihtimal vermiyorum ama oynama ihtimalleri yüksek[:(][/QUOTE]
Geçmiş olsun kedileriniz onu bulur bence ama zarar verirmi orasını bilemiyorum :)
[QUOTE=melikev][:((]Arkadaşlar sabah kalktım semenderim akvaryumda yok. Kapakta kapalıydı üstelik nasıl çıkabilir anlamıyorum. Akvaryumun Kapağındaki o yarı açılır bölmede küçük bir aralık vardı sadece. Bulamadım da. Ne kadar dayanabilir dışarıda. Bu arada 2 kedim var. Yiyeceklerine ihtimal vermiyorum ama oynama ihtimalleri yüksek[:(][/QUOTE]
Geçmiş olsun kedileriniz onu bulur bence ama zarar verirmi orasını bilemiyorum :)
Akvaryumdaki Son Drum
[QUOTE=Bugra61][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241413/140320240015401.jpg[/IMG]
Hayalimdeki akvaryumu oluşturdum. Şu ana dek herşey tıkırında ilerliyor planım SunSunun 603B dış filtresini almak[/QUOTE]
Merhaba hayırlı olsun kurulumunuz çok güzel görünüyor. Akvaryum hacminiz nedir acaba Birde şu an filtre ne kullanıyorsunuz?
[QUOTE=Bugra61][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/241413/140320240015401.jpg[/IMG]
Hayalimdeki akvaryumu oluşturdum. Şu ana dek herşey tıkırında ilerliyor planım SunSunun 603B dış filtresini almak[/QUOTE]
Merhaba hayırlı olsun kurulumunuz çok güzel görünüyor. Akvaryum hacminiz nedir acaba Birde şu an filtre ne kullanıyorsunuz?
Beta Balığım Suyun Dibinde Duruyor
[QUOTE=Lunay]Teşekkürler. O zaman sorun akvaryum diyebilir miyiz? Pet shoplara sorduğum zaman önermediler o yüzden almadım pipo filtre alacaktım. Su değişimlerinde ne gibi risk olabilir pek bilgim yok o yüzden soruyorum[/QUOTE]
Hacim az olduğundan su değişimlerinde canlılar sıcaklık değişimlerini de tolere edemeyebilirler. Beyaz benek hastalığı bu sebeple olur genellikle. Biyolojik filtrasyonu filtre olmadan sağlayamazsın balık atıklarından dolayı zehirlenebilir. Hacmin ve filtrasyonun önemi çok hayatidir bu hobide .
[QUOTE=Lunay]Teşekkürler. O zaman sorun akvaryum diyebilir miyiz? Pet shoplara sorduğum zaman önermediler o yüzden almadım pipo filtre alacaktım. Su değişimlerinde ne gibi risk olabilir pek bilgim yok o yüzden soruyorum[/QUOTE]
Hacim az olduğundan su değişimlerinde canlılar sıcaklık değişimlerini de tolere edemeyebilirler. Beyaz benek hastalığı bu sebeple olur genellikle. Biyolojik filtrasyonu filtre olmadan sağlayamazsın balık atıklarından dolayı zehirlenebilir. Hacmin ve filtrasyonun önemi çok hayatidir bu hobide .
Beta Balığım Suyun Dibinde Duruyor
[QUOTE=Lunay]Merhabalar, beta balığım suyun dibinde bitki köklerinin arasına giriyor. Normalde çok hareketli olurdu ve attığım yemleri anında yerdi. Sabah attığım yemi yememiş. Karnı şiş değil. Sanırım hava almak için arada bir suyun üstüne çıkıyor hemen geri iniyor. Çok az hareket ediyor. Çok endişelendim neden olabilir? 2-3 hafta önce aldım. Akvaryumu 5 lt (küçük farkındayım değiştireceğim en kısa zamanda). Bir sitede hava motoru önerilmişti birisine bende hemen gittim aldım ama iyileştirir mi bilemedim?[:(][/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun. Sorun sizinde yazdığınız gibi 5 LT lik bir akvaryumda her zaman risk büyük olur. Filtrenizde yoktur muhtemelen su değişimleri çok riskli olacaktır.
[QUOTE=Lunay]Merhabalar, beta balığım suyun dibinde bitki köklerinin arasına giriyor. Normalde çok hareketli olurdu ve attığım yemleri anında yerdi. Sabah attığım yemi yememiş. Karnı şiş değil. Sanırım hava almak için arada bir suyun üstüne çıkıyor hemen geri iniyor. Çok az hareket ediyor. Çok endişelendim neden olabilir? 2-3 hafta önce aldım. Akvaryumu 5 lt (küçük farkındayım değiştireceğim en kısa zamanda). Bir sitede hava motoru önerilmişti birisine bende hemen gittim aldım ama iyileştirir mi bilemedim?[:(][/QUOTE]
Öncelikle geçmiş olsun. Sorun sizinde yazdığınız gibi 5 LT lik bir akvaryumda her zaman risk büyük olur. Filtrenizde yoktur muhtemelen su değişimleri çok riskli olacaktır.
Malawi Kayalık Alan Taklidi.
[QUOTE=Fatih96]
Sera Flora kesinlikle karıştır pul yemine farkı göreceksin. Bence Sera'nın en güzel yemi. Sarımsaklı yemin aslında protein yemi o da yeterli olur ve renk için etkisi olur. Ama son zamanlarda tecrübe ettiğim bir yem var renk için onu kullanıyorum ben hafta da 2 gün balıklar renk ve canlılık konusunda müthiş farketti. Tropical Softline America yemin ismi. Yemlerken suyun dışına çıkacaklar neredeyse. Ama şuan da yem çeşitliliğin var zaten elindekilerde bayatlamasın. İlerleyen zamanda eklersin daha yararlı olur.
Bu arada Sera Flora 2 adet var piyasada. yeşil kırmızı karışık pul gibi olan var ondan alma. Benim dediğim Sera Flora Nature diye. Pullar daha koyu bir renk de. [/QUOTE]
Tamamdır yemleri bitireyim Tropical Softline o zaman bakarım. Sera Flora Nature de alıp karıştırıcam önerileriniz için tekrardan teşekkürler keyifli hobiler :)
[QUOTE=Fatih96]
Sera Flora kesinlikle karıştır pul yemine farkı göreceksin. Bence Sera'nın en güzel yemi. Sarımsaklı yemin aslında protein yemi o da yeterli olur ve renk için etkisi olur. Ama son zamanlarda tecrübe ettiğim bir yem var renk için onu kullanıyorum ben hafta da 2 gün balıklar renk ve canlılık konusunda müthiş farketti. Tropical Softline America yemin ismi. Yemlerken suyun dışına çıkacaklar neredeyse. Ama şuan da yem çeşitliliğin var zaten elindekilerde bayatlamasın. İlerleyen zamanda eklersin daha yararlı olur.
Bu arada Sera Flora 2 adet var piyasada. yeşil kırmızı karışık pul gibi olan var ondan alma. Benim dediğim Sera Flora Nature diye. Pullar daha koyu bir renk de. [/QUOTE]
Tamamdır yemleri bitireyim Tropical Softline o zaman bakarım. Sera Flora Nature de alıp karıştırıcam önerileriniz için tekrardan teşekkürler keyifli hobiler :)
[QUOTE=Fatih96]Merhaba, Kurulumunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Demasoni ve ıceman balıkların otçul sarı prenses de hem etçil hem otçul bir balık. Biraz yemleme yaparken otçul ağırlıklı yemler vermeye özen göstermelisin. Sarı prenses yem konusunda aşırı seçici olmasa da demasoni ve ıcemanda etçil yem verildiği zaman form bozuklukları belli oluyor. Hafta da 2 gün protein ağırlıklı yem versen yeterli olur senin tank özelinde.
Yemlerin gayet güzel. Ben de genelde pul yem veriyorum. Bilindik firmaların otçullar için hazırlanmış pul yemlerini karıştırıyorum. Özellikle bu karışımın içinde Sera Flora olsun. Gayet besleyici bir yem ve benim otçul cikletlerim de bayılıyor. Dediğim gibi hafta da 2 günde canlı yem veriyorum.
Akvaryum litre olarak güzel ama uzunluk olarak kısa vadede sorun olmasa da ileride sorunlar çıkabilir. Özellikle üreme dönemlerinde. Akvaryumun yüksekliği fazla. Tahminimce en çok yukarıda ve o bölgeye yakın gezen Iceman'dir. Ama şuanlık balıkların keyifli duruyor. keyifli hobiler diliyorum.[/QUOTE]
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Sera flora sipariş edicem pul yemime karıştırırım . Akvaryum evet yükseklik en kare gibi duruyor aslında melek akvaryumu iyi giderdi ama oscarlardan sonra biraz hareket istedim :) Protein yem olarak öneriniz varmı birde sarımsaklı tablet yemim galiba proteinlide onu kullansam yeterlimidir?
[QUOTE=Fatih96]Merhaba, Kurulumunuz hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Demasoni ve ıceman balıkların otçul sarı prenses de hem etçil hem otçul bir balık. Biraz yemleme yaparken otçul ağırlıklı yemler vermeye özen göstermelisin. Sarı prenses yem konusunda aşırı seçici olmasa da demasoni ve ıcemanda etçil yem verildiği zaman form bozuklukları belli oluyor. Hafta da 2 gün protein ağırlıklı yem versen yeterli olur senin tank özelinde.
Yemlerin gayet güzel. Ben de genelde pul yem veriyorum. Bilindik firmaların otçullar için hazırlanmış pul yemlerini karıştırıyorum. Özellikle bu karışımın içinde Sera Flora olsun. Gayet besleyici bir yem ve benim otçul cikletlerim de bayılıyor. Dediğim gibi hafta da 2 günde canlı yem veriyorum.
Akvaryum litre olarak güzel ama uzunluk olarak kısa vadede sorun olmasa da ileride sorunlar çıkabilir. Özellikle üreme dönemlerinde. Akvaryumun yüksekliği fazla. Tahminimce en çok yukarıda ve o bölgeye yakın gezen Iceman'dir. Ama şuanlık balıkların keyifli duruyor. keyifli hobiler diliyorum.[/QUOTE]
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Sera flora sipariş edicem pul yemime karıştırırım . Akvaryum evet yükseklik en kare gibi duruyor aslında melek akvaryumu iyi giderdi ama oscarlardan sonra biraz hareket istedim :) Protein yem olarak öneriniz varmı birde sarımsaklı tablet yemim galiba proteinlide onu kullansam yeterlimidir?
[QUOTE=Orhan76]Malawileriniz ve dekorasyon gerçekten güzel, sizin türünüze özel yemleme pek bilmiyorum ben kendi amerikan cikletlerime tropicalin pro defence ve america cichlid series granülleri ayrıca tetra pro algae veriyorum, günde 2 defa yemleme yapıyorum 5 adet karma amerikana, haftada 2-3 sefer tetra pro algae veriyorum, malawiler akıntıyı sever diye duymuştum belki ilerde akvaryuma akıntı yapacak bir iç filtre, sump veya dalga motoru koyabilirsiniz naçizane fikrim, şimdiden keyifli hobiler dilerim [:iyi:][/QUOTE]
Teşekkür ederim bende sabah ve aksam şeklinde uyguluyorum şu an. Hava moturum çift çıkıslı iç filtre ziyade hava taşı koyabilirim arkaya. Şimdilik bu şekilde biraz boylansınlar bakalım :)
[QUOTE=Orhan76]Malawileriniz ve dekorasyon gerçekten güzel, sizin türünüze özel yemleme pek bilmiyorum ben kendi amerikan cikletlerime tropicalin pro defence ve america cichlid series granülleri ayrıca tetra pro algae veriyorum, günde 2 defa yemleme yapıyorum 5 adet karma amerikana, haftada 2-3 sefer tetra pro algae veriyorum, malawiler akıntıyı sever diye duymuştum belki ilerde akvaryuma akıntı yapacak bir iç filtre, sump veya dalga motoru koyabilirsiniz naçizane fikrim, şimdiden keyifli hobiler dilerim [:iyi:][/QUOTE]
Teşekkür ederim bende sabah ve aksam şeklinde uyguluyorum şu an. Hava moturum çift çıkıslı iç filtre ziyade hava taşı koyabilirim arkaya. Şimdilik bu şekilde biraz boylansınlar bakalım :)
Ölçüler:70/70h/40 190LT
Canlı Türleri:Labidochromis Caeruleus (1E/3D), Pseudotropheus Demasoni(4 YAVRU), Pseudotropheus Acei(1E/3D)
Bitki Türleri:Yok
Tankın Yaşı:2 yıl oscar tankı sonrası 2 haftalık malawi kurulumu
Filtrasyon ve Işıklandırma:Jebo 825 dış filtre + pipo filtre
Tasarım ve Dekorasyon: Doğal kayalar[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240926131.jpg[/IMG]
Herkese merhaba. Malawi karma tankım balıklarımın gelmesi ile son halini aldı. Yem olarak JBL Novo Malawi, NLS Cichlid formula ve Tropical Garlic tablet var. Yem çeşidim yeterlimidir? Önericeğiniz başka yem ve hangi aralıkarla yemleme yapmam konusunda tavsiyenize ihtiyacım var. Genel olarak görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla..[EDIT]Biyolog1461,2024-03-13 09:31:44[/EDIT]
Ölçüler:70/70h/40 190LT
Canlı Türleri:Labidochromis Caeruleus (1E/3D), Pseudotropheus Demasoni(4 YAVRU), Pseudotropheus Acei(1E/3D)
Bitki Türleri:Yok
Tankın Yaşı:2 yıl oscar tankı sonrası 2 haftalık malawi kurulumu
Filtrasyon ve Işıklandırma:Jebo 825 dış filtre + pipo filtre
Tasarım ve Dekorasyon: Doğal kayalar[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925191.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925381.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240925531.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/161767/130320240926131.jpg[/IMG]
Herkese merhaba. Malawi karma tankım balıklarımın gelmesi ile son halini aldı. Yem olarak JBL Novo Malawi, NLS Cichlid formula ve Tropical Garlic tablet var. Yem çeşidim yeterlimidir? Önericeğiniz başka yem ve hangi aralıkarla yemleme yapmam konusunda tavsiyenize ihtiyacım var. Genel olarak görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla..[EDIT]Biyolog1461,2024-03-13 09:31:44[/EDIT]
Lepistes
Hamile gibi anüs kısmı siyahlaştıysa yakında doğum yapar.
Hamile gibi anüs kısmı siyahlaştıysa yakında doğum yapar.
Akvaryum Çok Kirleniyor
Öncelikle merhaba bu hobiye yeni başladınız sizi soğutmak istemem çünkü bizde buralardan geçtik. Size tavsiyem şu, eğer bütçeniz ve imkanınız var ise daha büyük bir akvaryum yanına ısıtıcı ve en azından iç filtre almanız. Şu an için imkanınız yok ise bu japonlara nazaran oksijen bakımından daha dayanaklı olan tek bir erkek beta almanız. Bu akvaryumda bakteri kültürü oluşması imkansız gibi 3 - 4 günde bir su değişimi ile devanm edip akvaryumu nispeten oda sıcaklığında bir yere koymanız olacaktır.
Öncelikle merhaba bu hobiye yeni başladınız sizi soğutmak istemem çünkü bizde buralardan geçtik. Size tavsiyem şu, eğer bütçeniz ve imkanınız var ise daha büyük bir akvaryum yanına ısıtıcı ve en azından iç filtre almanız. Şu an için imkanınız yok ise bu japonlara nazaran oksijen bakımından daha dayanaklı olan tek bir erkek beta almanız. Bu akvaryumda bakteri kültürü oluşması imkansız gibi 3 - 4 günde bir su değişimi ile devanm edip akvaryumu nispeten oda sıcaklığında bir yere koymanız olacaktır.
SON MESAJLAR
- Istakozum Hasta Gibi Tarık Buğra, 13:26
Omurgasızlar - 200 Litreye Seyir Zevki Yüksek Balık Önerisi AmatorBetaci, 13:26
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepisteslerim Deli Gibi Yüzüyor Bilinmeyen nnn, 13:24
Hastalıklar ve İlaçlar - İkolo Kaiser Karın Şişliği Orhan76, 13:11
Hastalıklar ve İlaçlar - 440 Litre Akvaryum İçin Isıtıcı Tavsiyesi Erenguven, 12:28
Yeni Üye Forumu - Bitkili Akvaryum (hitech) B.CENİK, 11:59
Akvaryum Tanıtımı - 100 40 45 6mm Kayıtlı Kuşaklı Alınır Mı AmatorBetaci, 11:06
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeşil Su Kültürüm Çöktü Pirelerim Aç Kalacak GhostKoi, 10:50
Malzemeler ve Yemler Forumu - 30 Yıl Sonra Yeniden Akvaryum RedJohn, 09:55
Yeni Üye Forumu - Glass Belly Lepistes scorpion26, 09:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Teleskop Balığımın Ağzındaki Beyazlık Orhan76, 09:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Yüzey Skimmer Kullanımı Sadece Dış Filtre İçin Mi ILGIN, 02:33
Yeni Üye Forumu - Walstad Bakımı Hakkında Sorularım Ibrahim_1, 02:17
Yeni Üye Forumu - 60*30*40 Nature High Tech Denemesi :) CoryCory, 01:53
Akvaryum Tanıtımı - 40x30x30 Bitkili Betta Tankım aupqua, 23:21
Akvaryum Tanıtımı - 90*45*45 Natural Style CoryCory, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Fotosentetik bakterilerin akvaryumlarda kullanımı Rafayel, 22:23
Akvaryum Bilimi - Deniz Akvaryumu Sonrası Bitkili mrah, 22:13
Akvaryum Tanıtımı - 120 Litre Akvaryum Tür Önerisi Ero77, 22:09
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sadece 6500k Beyaz Işık İle Bitki Yetiştirme mrah, 21:05
Işık CO2 ve Ekipmanlar - 60x40x40 Low Tech RedJohn, 20:43
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum İşgal Altında ygzkrdg, 20:41
Hastalıklar ve İlaçlar - 10 Sene Sonra Geri Dönüş Tavsiyesi cihann7, 20:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Eminönü Teleskop Akvaryum Ouuz, 20:06
Yeni Üye Forumu - Hobiye Dönüş Tankım Ve Tavsiyeler Muhammed2323, 19:39
Yeni Üye Forumu - Gurami Ve Lepistes Otu PufferKingdom, 19:14
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Vıraklayan Gurami - Trichopsis Vittata 40 Lt Lowt İnci Kefali, 18:25
Akvaryum Tanıtımı - Bu Vatozun Adı Nedir Bilen Varmı? YUSUFbAşKaN, 17:38
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin ChipSet, 17:34
Yeni Üye Forumu - Moli BAYRAKTR, 16:58
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bitkili Akvaryumlar İçin Led Armatür Yapımı TurX, 16:18
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Küçük Canlı Doğuran Tankı İnci Kefali, 15:35
Akvaryum Tanıtımı - Her Deneme Başarısız M0nty, 15:27
Labirentliler - Bakteri Kültürü Sonrası Dip Çekimi Hakkında İnci Kefali, 15:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Cüce Vatoz Cinsiyet scorpion26, 14:52
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Malawi Ciklet Sarı Prenses Gelişim Aşamaları Orhan76, 12:00
Makaleler ve Tercümeler - Cüce Vatozların Cinsiyeti Nedir ? KaanE, 11:20
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 25 Küp Bitkili Hm Betta İnci Kefali, 10:38
Akvaryum Tanıtımı - Vahşi Beta Yavrularının Yemlenmesi İnci Kefali, 10:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Ölçüsü İbrahim571, 09:47
Yeni Üye Forumu - Hava Kompresörü Tavsiyesi ahmetferit01, 09:42
Malzemeler ve Yemler Forumu - Beta Balıgı Garip Hareket Emirbatn, 08:56
Yeni Üye Forumu - Betta Yansıma Sorunu İnci Kefali, 07:35
Yeni Üye Forumu - 75*50*50 Ölçüleri İçin Dış Filitre Tavsiyesi Eminsalih, 05:29
Yeni Üye Forumu - Beta Balık Akvaryum Fikirleri sepypoem, 01:22
Yeni Üye Forumu - Sıfır Bitkili Balıklı Akvaryuma Bitki Ekme? kad1rc4nn, 00:20
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Sarı Prenses AnıL57, 23:08
Yeni Üye Forumu - 1cm Cam Kalınlığına Dijital Termometre Uygun Mu? GhostKoi, 22:45
Malzemeler ve Yemler Forumu - Co2 Mayalı Sistem Kurulum sonosmanli55, 22:25
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Sizce Pistialarım İçin Yeterli Bir Aydınlatmamı ? sonosmanli55, 22:17
Işık CO2 ve Ekipmanlar
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Yaklaşık 2 Yaşında 15 Cm Gayet Sağlıklı ugur0991 13:23
- Cüce Vatoz mertank 12:46
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 12:43
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 12:43
- Oase Scaperline Soil 9lt Brown Aktif Bitki Toprağı Thunderbird 12:25
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri devko 12:16
- Co2 Tüp , Co2 Diffüzörler, Co2 Regülatör devko 12:16
- Eheim Reeflex Uv Filtre 350 7 Watt Hiko 12:10
- Creaqua Firefly V2 150cm 100watt Ayaklı Armatür Hiko 12:10
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 12:06
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 12:06
- Afrika Cichlidleri devito 11:50
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 11:47
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 11:41
- Sicce Shark 300 Protein Skimmer vel1d 11:40
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 11:28
- Seachem Amguard Rafayel 11:28
- Erkek Black Calvus Ve 3 Dişi Caudo Kemalk41 10:47
- Moss Ve Lepistes Otu omersayar 10:47
- Tuxedo Lepistes , Ateş Neon Karides Ve Beyaz Kurt omersayar 10:47
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 10:38
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 10:38
- Mangrow Üstü Anubiaslar, Cüce Cyrptocoryne nikon_ 10:27
- Beyaz Ve Mikro Kurt, Kızılağaç Kozalağı nikon_ 10:27
- Sera Otomatik Yemleme Makinesi nikon_ 10:27
- Süper Red Erkek Vatoz, Sterbai, Elma Salyangozu nikon_ 10:27
- 107 Farklı Tür Bitki %10 İndirim🌼🌺 hasancn 10:25
- Bitki Budama Seti , Kepçe , Karides Filtre Ucu, hasancn 10:25
- Cam Emiş Basış ,gübre Seti 7 Parça hasancn 10:25
- Kamlumbağa Tankı hasancn 10:25
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 09:58
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 09:35
- Boyu İthal Akvaryum Seti Ve Malzemeler musatürk 09:34
- High Tech İçin Smd Led AtlasPoyraz 09:31
- Grindal Set Ve Mikrofex 300 AtlasPoyraz 09:31
- 4mm Buhar Camı Tutucu AtlasPoyraz 09:31
- Hb White Lepistes gorkemortakci 09:29
- Mikrofex & Sirke Kurdu & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 09:23
- Cüce Krvt & Katil Saly. & Sakura & Kiraz & Ramshor scorpion26 09:23
- Leleupi & Endler & Medaka scorpion26 09:23
- Resun Dms 400t5 40 X 30 X 38 Cm 45 Litre scorpion26 09:23
- Tuxedo Koi Lepistes,orando-ranchu Japon Balıkları EKAR 08:48
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 08:48
- Malzeme propecia 08:45
- Fluval 107 207 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 08:45
- Bitkili Akvaryumdan Çıkan Tüm Set Malzemeler burakbozcelik 08:36
- Java Moss , Java Fern Filizleri Miller 08:24
- Rasbora Arıyorum Miller 08:24
- Proserpinaca Palustris,pogostemon Octopus,malzeme livadi 08:06
- Sıfır Hagen Kutu Filtreler ootkn 07:28
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 64 Üye
Online Kullanıcılar
Akax,
MiSoSiKiaN,
neomeo,
demg,
inspector,
MehmetAkif,
Koksal Gurkan,
caldi10,
ternapi,
Orhan76,
-RBG-,
scorpion26,
Furkann,
yusuf0616,
mar76,
valarmorghulis12,
Kdo61,
son06,
ozerimm,
hasancn,
Mikail Erdoğan,
Mahir06,
Zabimaru,
ngokkaya,
Bilinmeyen nnn,
ugur0991,
AmatorBetaci,
vel1d,
Ibrahim_1,
Azizdurdenn,
EKAR,
Huseyinyilmazs,
ScarX,
Smokie,
urzais,
ootkn,
VickiEvobe,
ArthurLew,
Kerberos00,
ZoDiRiK,
alperibis,
ShrimpMaster,
gokhankum,
eataseven1,
GreeNWooD,
ArtaN,
bendeniztayfun,
İnci Kefali,
Karakus7,
Eldurmaz,
EmreCev,
ciways,
Tolga15,
XAli,
Kemalk41,
cihann7,
featmuco,
Rafayel,
Kennethidoni,
atakanaydin,
İpekçiyusuf,
egol,
Fırat murat,
PufferKingdom,
HarunYILDIRIM,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.