ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
ByWhite
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
64
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
19 Temmuz 2015 00:13
Son Ziyaret:
09 Ekim 2015 15:13
Toplam Mesaj:
64 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Girilmedi
Yaş:
Bilinmiyor
İl:
Antalya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

SON 10 MESAJI

Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.
Yazılanları anlamayacak kadar kaç tane cahil varsa ve yalnızca görsel olarak konulan resmin internetten alıntı olduğunu okuyamayacak kadar gözleri bozuk kaç kişi varsa hepsine tek cevap!.. Okumayı öğrenin!.. Resimdeki fonun aynını yapabildiğimi ısrarla belirtmeme rağmen nasıl bir kafayla okuyorsanız göremiyorsunuz.

Okuduğunu görmeyen, yazılanları muhakemeden yoksun insanlar arasında kalıp birşeyler paylaşmaya çalışmanın anlamı da, değeri de yok. Kendi adıma paylaşımlarımın tamamını sildim. Bundan sonra istediğinizi yazabilirsiniz.

Sayın yöneticiler lütfen üyeliğimi bir an önce iptal etsinler. [EDIT]ByWhite,2015-09-23 15:48:53[/EDIT]
Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.
[QUOTE=Tunc Berk]Eğer bu doğru ise Sedat BEYAZ beyin içinde bulunduğu durum hiç hoş bir durum değil.[/QUOTE]

[B]Hoş olmayan durum nedir sorabilir miyim? Hangi telif hakkı, hangi patent hakkı var ortada? Kaldı ki bu işin ticareti farklı bişey zevk için kendi emeğinizle yapmak başka bişey. Hangi kanun, hangi kurallarla beni yargılama hakkını kendinizde görüyorsunuz? Bunca insanın internetten gördüğü şeyleri kendi emeğiyle yapmasına da hemen cevap vermek mecburiyetindesiniz o halde. Hak iddia etmek ne kolay, ne ucuzmuş bunu da sizden öğrenmiş olduk!.. Kendi projesine bu kadar sahip çıkan biri gider telif ve patent haklarını kendi adına satın alır, kopyalanmasını da istemiyorsa orda burda yayınlamaz!.. Kaldı ki gösterilen fotoğraf da örnek olarak gösterilmiş ve açıkça belirtilmiştir. Bilmem anlatabildim mi?[/B][EDIT]ByWhite,2015-09-23 13:30:57[/EDIT]

Sayın yöneticilerden forumlarda bulunan bana ait tüm makalelerin tamamıyla kaldırılmasını ve üyeliğimin de iptal edilmesini rica ediyorum. Kendi bilgi birikimimiz, deneyim ve tecrübelerimizi insanlarla paylaşıp hobiye ve hobicilere kendi çapımda katkıda bulunmaya çalışırken, birinin çıkıp hiç bir kanun ve kurala dayanmadan hak iddia etmesi, başka birinin de çıkıp hiç bir kanun kuraldan haberi ve bilgisi olmadan kendi çapında avukatlık yapmaya kalkması benim kabullenebileceğim birşey değil.
Forumda yazdığım makaleleri kendim silersem sayın yöneticiler ve diğer arkadaşlara saygısızlık olacağını düşündüğüm için silmedim. Fakat bu konuda ısrarcıyım. Lütfen tüm makalelerimi forumdan kaldırıp üyeliğimi de iptal edin.
Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.
Ömer Bey gördüğünüz resim benim akvaryumumdan çekilmiş bir resim değildir. İnternette fon desenleriyle ilgili araştırma yaparken karşılaştığım yüzlerce fon resminden biridir.
Fon bana ait demişsiniz. Nedir bu "bana ait" tripleri? Siz başkasına yaptırmışsınız. Kimin, neyin hakkını hukukunu savunmaya çalışıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ne demek istiyorsanız açıkça söyleyin biz de anlayalım insanlar da anlasınlar. Çıkıp bana ait demekle olmuyor bu işler!.. Sizde var diye başkasında da olamaz mı? Ne hakkı iddia ediyorsunuz?[EDIT]omardaing,2015-10-06 20:45:02[/EDIT]
Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.
Estağfirullah. Yeteneksiz ve tembel demeyelim [:cik:] de işin biraz kolayına kaçanlar diyelim. [;)][EDIT]omardaing,2015-10-06 20:43:47[/EDIT]
Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.
]Amacımız bilgilerimizi tüm hobi dostlarıyla paylaşmak. Herkes herşeyi bilemez doğal olarak. Benim de bilmediğim bir sürü şey vardır. Bu anlamda katkınız için teşekkür ediyorum. Videoadaki fonun doğal görüntüsünden şüphe yok. Alttaki straforu tam saklayamadığı da dikkatlerden kaçmıyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz eyvallah. Zahmetsiz, basit ve çok kısa zamanda fon sahibi olmak isteyenler yapıp kullanabilirler. Ama bana sorarsanız, her bir çatlağını, her bir çizgisini kendi ellerimle, beynimdeki görüntüyle şekillendirmediğim bir fonu akvaryumuma sokmam.
[IMG]http://www.akvaryumworld.com/yahoo_site_admin/assets/images/Tanganyika_Rock.9264939_std.jpg[/IMG]
Bu fonu XPS strafordan yapabilmek için üç ay uğraştım. Tüm yüzeyleri kimi yeri 4-5 kat, kimi yeri ince ve kimi yeri de daha kalın olacak şekilde scalica köpük yapıştırıcı ile macun şeklinde çektim. Sonra da her bir çatlağını, her bir çizgisini kendi ellerimle ve zımpara kâğıdıyla tek tek şekillendirdim. Üç ay yalnızca şekillendirebilmek için uğraştım. Boya için de sanırım 20 gün uğraştım. Benim tercihim de bu. Yine de katkı için tekrar teşekkür ederim.[EDIT]omardaing,2015-10-06 20:42:35[/EDIT]
Karides Dünyası Satışlar 15 Eylül 2017 Başlıyor
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Ben de Antalya'da yaşıyorum. Yeriniz nerde acaba ziyaret etmek isterim.
Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.
[B]Arkadaşlar konumuzun ilk güncelleme bölümü eklenmiştir.
Model Macunu, RTV2 Silikon Kauçuk, Silikon ek ürünleri, Silikon Kalıp Ayırıcılar (Sprey, Yağ, Vazelin), Silikon Negatif kalıp dökümü, Polyester ve Reçine ile son ürün dökümü.

Konumuz daha çoookkk uzun. Farklı teknik ve yöntemler, farklı ürünler anlatmaya, konumuzu güncellemeye devam edeceğiz. Kopukluluk olmaması adına düzelt tuşuyla güncellemeyi konunun devamına ekledim. Yeni güncellemelerle konumuza devam edeceğiz.[/B][EDIT]omardaing,2015-10-06 20:41:57[/EDIT]
Birbirinden Güzel Akvaryum Resimleri Arşivim (3d Fon)
[EDIT]ByWhite,2015-09-23 15:50:47[/EDIT]
Strafor Arka Fon, Rtv2 Silikon, Polyester Çalışma.
[EDIT]ByWhite,2015-09-23 15:40:25[/EDIT]
Japon Akvaryumum
[B]Japonların boylanmalarını etkileyen birçok faktör vardır. Tankın kapasitesi, istediği ve ihtiyacı olan su değerlerinin sağlanması, güçlü bir filtrasyon, ışıklandırma, kullandığınız yemlerin kalitesi v.b. gibi. Ancak hepsinden önemlisi, piyasada japonların çok farklı varyataları bulunuyor. Bunlardan daha önemlisi ise, sizin aldığınız cinsler ve nerden aldığınız. Aldığınız yerde hangi şartlarda yaşadığı gibi önemli faktörler, balıklarınızın gelişmesinde büyük rol oynayacaktır.
[B]http://www.akvaryum.com/Forum/japon_baliklari_icin_ideal_su_degerleri_k762003.asp[/B]
Bu makaleyi okumanızı tavsiye ederim.[/B]

[QUOTE=Tunc Berk]Sedat bey,

İsterseniz 40 yıl balık besleyin, yazdığın bazı cümleler kütüphane bilgisi 300-400 litre de bir japonu 35 santime ulaştıramazsınız, bu durumda kaya olması yada olmaması gelişimi entrese etmez.Diyelimki 15 santim bir japonum var bu balık hangi dekorun arasına sıkışabilir ki.Yukarıda açıkladım hacime göre doğru dekor yapıldıktan sonra sizin söylediklerinizin hiç biri gerçekleşmez.

Hiç bir balık orantılı dekordan sitrese girmez, 10 yıllık tecrübelerinize bunu da ekleyebilirsiniz. 750 litrelik bir arowana tankına 50 kg kaya koysanız umurunda bile olmaz fakat alın o balığı hiç dekorsuz 200 litreye koyun sıçrayarak intihar eder.

Japon kum karıştırır,yosun yer bunlar herkes tarafından bilinen standart şeyler zaten.

Konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok bence çünkü aynı şeyleri tekrar tekrar okumak üyeleri yoracaktır.

Konuyu okuyanlar kendi kararlarını verecek ve uygulayacaklardır.

Japon beslediğim dönemde hazır fıçı dekoru ile kendilerine harika eğlenceler çıkarabildiklerini deneyimlemiş biri olarak yazıyorum.
[/QUOTE]

[B]Sen ve senin gibiler çok biliyorsunuz. Senin gibilere cevap vermekle ben hata yaptım. Bildiğin gibi yap.[/B]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.