ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
MuhammedCantay
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
21
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
16 Nisan 2017 04:12
Toplam Mesaj:
53 [0.02 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
H.Muhammed CANTAY
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Konya
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
80x40x40 Low Tech Bitkili Kribensis-Kurulum aşamasında
SON 10 MESAJI
Kribensis Ve Diğer Türler Hakkında
Konyada bulunur diye düşünüyorum şayet bulunmazsa başka türe yöneleceğim bende
Konyada bulunur diye düşünüyorum şayet bulunmazsa başka türe yöneleceğim bende
[QUOTE=vadi58]Valla bende de kribensis sevdası başladı daha önce beslemediğim tanımadığım bir tür ,bir hobiciden akvaryumcu vasıtasıyla 7 adet kribensis aldım içlerinden eş tutmuş vardır diye ümit ettim .Ancak eve getirdim 4 gündür akvaryumdalar internetten araştırdığım kadarıyla hepside dişi sanırım daha balıkları akvaryumun içinde gezerken göremedim.Yem atınca çıkıp kaparcasına alıp yemleri birbirlerine kamikaze gibi dalarak kütüklere ve dekorlara saklanıyorlar.Erkek kribensis bulamazsam sanırım bu türden vazgeçeçeğim.Çünkü akvaryumda göremediğim balıkları beslemenin anlamı yok .Yanına başka balık uygun tür bulamadım cüce vatoz ve vantuzlu çöpçümü dahi elden çıkardım.Bakalım ne olacak.Balıklar alışırmı akvaryuma yada içlerinden birisi erkek çıkarmı acaba diye ümit ediyorum.[/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler ben 1 çift beslemeyi düşünüyorum 1e 1d olarak akvaryum 80x40x45 boyutlarında olunca sorun olmaz diye düşünüyorum ancak yinede kuşkularım vardı.Henüz almadım ancak konyadaki akvaryumcuların bir huyu var balığı geri almıyorlar hiç bir şekilde etrafımda da akvaryumu olan kimse yok o yüzden vatoz ve vantuzlu çöpçüyü aldıktan sonra çıkarma gibi imkanım yok yazık olur hayvanlara o yüzden sürekli araştırıyorum net bilgiler bulamadım. Bende de yeni başlayan bir sevda kribensis sevdası ancak dediğiniz gibi sürekli saklandıklarını hiç görünmediklerini bilmiyordum eğer o derece saklanıyorlarsa dediğiniz gibi hiç bir anlamı yok beslemenin.Bu derece saklanmada bir sorun vardır bence dediğiniz gibi hepsinin dişi olması veya başka bir sebep mutlaka vardır ben 2xKribensis 2xCae 2xSiyah cüce vatoz ve 2xÇöpçü beslemeyi düşünüyorum sizin söylediğinize göre pek mümkün değil sanırım
[QUOTE=vadi58]Valla bende de kribensis sevdası başladı daha önce beslemediğim tanımadığım bir tür ,bir hobiciden akvaryumcu vasıtasıyla 7 adet kribensis aldım içlerinden eş tutmuş vardır diye ümit ettim .Ancak eve getirdim 4 gündür akvaryumdalar internetten araştırdığım kadarıyla hepside dişi sanırım daha balıkları akvaryumun içinde gezerken göremedim.Yem atınca çıkıp kaparcasına alıp yemleri birbirlerine kamikaze gibi dalarak kütüklere ve dekorlara saklanıyorlar.Erkek kribensis bulamazsam sanırım bu türden vazgeçeçeğim.Çünkü akvaryumda göremediğim balıkları beslemenin anlamı yok .Yanına başka balık uygun tür bulamadım cüce vatoz ve vantuzlu çöpçümü dahi elden çıkardım.Bakalım ne olacak.Balıklar alışırmı akvaryuma yada içlerinden birisi erkek çıkarmı acaba diye ümit ediyorum.[/QUOTE]
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler ben 1 çift beslemeyi düşünüyorum 1e 1d olarak akvaryum 80x40x45 boyutlarında olunca sorun olmaz diye düşünüyorum ancak yinede kuşkularım vardı.Henüz almadım ancak konyadaki akvaryumcuların bir huyu var balığı geri almıyorlar hiç bir şekilde etrafımda da akvaryumu olan kimse yok o yüzden vatoz ve vantuzlu çöpçüyü aldıktan sonra çıkarma gibi imkanım yok yazık olur hayvanlara o yüzden sürekli araştırıyorum net bilgiler bulamadım. Bende de yeni başlayan bir sevda kribensis sevdası ancak dediğiniz gibi sürekli saklandıklarını hiç görünmediklerini bilmiyordum eğer o derece saklanıyorlarsa dediğiniz gibi hiç bir anlamı yok beslemenin.Bu derece saklanmada bir sorun vardır bence dediğiniz gibi hepsinin dişi olması veya başka bir sebep mutlaka vardır ben 2xKribensis 2xCae 2xSiyah cüce vatoz ve 2xÇöpçü beslemeyi düşünüyorum sizin söylediğinize göre pek mümkün değil sanırım
2 Cüce Vatoz Aldım 4 Saatte Öldüler
Hayırlı geceler akvaryumun sıcaklığı oda sıcaklığının ortalama 3-4 derece altı oluyor oda sıcaklığı 24 ise akvaryum suyu ortalama 20 derece civarındadır cüce vatozlar için ortalama sıcaklıklar 22-27 derece arasıdır.Çok bir fark yok arasında ancak direk akvaryuma eklemeniz de eklenince ölüme sebep olmuş olabilir.Isıtıcı almanızı tavsiye ederim.Fiyat bakımından akvaryumcudan aldıgınız için normal fiyat ancak hobicilerden almanızı tavsiye ederim o boydaki vatozları hobiciler 4-5 tl arası satıyor.Hem hobiye katkı için hemde fiyat açısından avantajlı olduğu için hobiciden almanızı öneririm.
Hayırlı geceler akvaryumun sıcaklığı oda sıcaklığının ortalama 3-4 derece altı oluyor oda sıcaklığı 24 ise akvaryum suyu ortalama 20 derece civarındadır cüce vatozlar için ortalama sıcaklıklar 22-27 derece arasıdır.Çok bir fark yok arasında ancak direk akvaryuma eklemeniz de eklenince ölüme sebep olmuş olabilir.Isıtıcı almanızı tavsiye ederim.Fiyat bakımından akvaryumcudan aldıgınız için normal fiyat ancak hobicilerden almanızı tavsiye ederim o boydaki vatozları hobiciler 4-5 tl arası satıyor.Hem hobiye katkı için hemde fiyat açısından avantajlı olduğu için hobiciden almanızı öneririm.
[QUOTE=Kınayu]Selamlar balmayı düşündüğünüz tür yumurta balığı bu yüzden alacağınız. Vatoz veya vantuzlu çöpçü yumurtalara yaklaşmak isterse kribensizlerle kavga çıkabilir diye düşünüyorum [:(] [/QUOTE]
Dekor olarak 3 tane Hindistan cevizi ve xl boy mango kökü var saklanma alanı fazla ve zaten bitki de var bu şekilde çözebilirmiyim bu kavga sorununu?
[EDIT]MuhammedCantay,2016-12-12 19:18:19[/EDIT]
[QUOTE=Kınayu]Selamlar balmayı düşündüğünüz tür yumurta balığı bu yüzden alacağınız. Vatoz veya vantuzlu çöpçü yumurtalara yaklaşmak isterse kribensizlerle kavga çıkabilir diye düşünüyorum [:(] [/QUOTE]
Dekor olarak 3 tane Hindistan cevizi ve xl boy mango kökü var saklanma alanı fazla ve zaten bitki de var bu şekilde çözebilirmiyim bu kavga sorununu?
[EDIT]MuhammedCantay,2016-12-12 19:18:19[/EDIT]
Üstadlarım forumda olsun internette olsun çok fazla araştırmama rağmen hala net bir bilgiye ulaşamadığım bir konuda yeni konu açma gereği duydum bir kaç soru soracağım akvaryumum 80x40x45 144lt net hacim 130lt filtre olarak sunsun hw603b taban kumu dere kumu low tech bitkili akvaryum tür olarak kribensiste karar kıldım ancak yavru almak istiyorum sürekli olarak sizlerde biliyosunuz ki kribensisin zevki yavrularıyla çıkar ilk sorum şu temizlik için kaç adet vatoz ve çöpçü almalıyım, çöpçü ve vatozun yavru alımına zararı olur mu olacaksa sayıları ne kadar olmalı daha önce vantuzlu çöpçü beslemiştim ve çok memnundum gerçekten akvaryum tertemiz oluyordu vantuzlu çöpçü uygun mudur kribensis ve yavrularıyla beraber bakılabilir mi bu hacim için kaç adet gerekli ve son sorum yanında hangi türler olursa yavrulara bir zararı olmaz biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ancak bu konuda gerçekten çok fazla konu sayfa gezmeme rağmen net bir bilgiye ulaşamadım şimdiden çok teşekkür ederim vereceğiniz değerli bilgiler için.[EDIT]MuhammedCantay,2016-12-11 23:59:01[/EDIT]
Üstadlarım forumda olsun internette olsun çok fazla araştırmama rağmen hala net bir bilgiye ulaşamadığım bir konuda yeni konu açma gereği duydum bir kaç soru soracağım akvaryumum 80x40x45 144lt net hacim 130lt filtre olarak sunsun hw603b taban kumu dere kumu low tech bitkili akvaryum tür olarak kribensiste karar kıldım ancak yavru almak istiyorum sürekli olarak sizlerde biliyosunuz ki kribensisin zevki yavrularıyla çıkar ilk sorum şu temizlik için kaç adet vatoz ve çöpçü almalıyım, çöpçü ve vatozun yavru alımına zararı olur mu olacaksa sayıları ne kadar olmalı daha önce vantuzlu çöpçü beslemiştim ve çok memnundum gerçekten akvaryum tertemiz oluyordu vantuzlu çöpçü uygun mudur kribensis ve yavrularıyla beraber bakılabilir mi bu hacim için kaç adet gerekli ve son sorum yanında hangi türler olursa yavrulara bir zararı olmaz biraz karmaşık oldu kusura bakmayın ancak bu konuda gerçekten çok fazla konu sayfa gezmeme rağmen net bir bilgiye ulaşamadım şimdiden çok teşekkür ederim vereceğiniz değerli bilgiler için.[EDIT]MuhammedCantay,2016-12-11 23:59:01[/EDIT]
Filtre Önerısı
Sunsun hw-603b öneririm çok güzel filtre eger canlı yükü çok fazla değilse sizi idare eder ben 1 haftadır filan kullanıyorum ve memnunum ses tamamen sıfır.Performans olarak beklentiyi çok yüksek tutma ancak gerek fiyatı gerekse sessizliği göz önüne alınırsa kesinlikle tafsiye ederim[EDIT]MuhammedCantay,2016-12-09 01:00:37[/EDIT]
Sunsun hw-603b öneririm çok güzel filtre eger canlı yükü çok fazla değilse sizi idare eder ben 1 haftadır filan kullanıyorum ve memnunum ses tamamen sıfır.Performans olarak beklentiyi çok yüksek tutma ancak gerek fiyatı gerekse sessizliği göz önüne alınırsa kesinlikle tafsiye ederim[EDIT]MuhammedCantay,2016-12-09 01:00:37[/EDIT]
Konya Da Bitkili Akvaryumcu
Ecza deposunun orada ismini net hatırlamıyorum ama okyanus yada pasifik akvaryum var çok güzel bitkiler vardı filtre için girmiştim içeride gördüm gayet güzel gözüküyorlardı ilgilenirseniz yerini tam tarif edebilirim.
Ecza deposunun orada ismini net hatırlamıyorum ama okyanus yada pasifik akvaryum var çok güzel bitkiler vardı filtre için girmiştim içeride gördüm gayet güzel gözüküyorlardı ilgilenirseniz yerini tam tarif edebilirim.
Biyotop Akvaryum Kurucam
Kribensis öneririm
Kribensis öneririm
Yeni Akvaryuma Tür Ve Ekipman Tavsiyesi
540lt 12li natteri pirana sürüsü için uygun diye biliyorum bence bi araştırıp 12li natteri pirana sürüsü yapabilirsiniz daha önce kısa bir süre beslemiştim ancak hobiye yeni başlamışlığın verdiği cahillikle çok küçük hacimde beslemiştim farkına varınca hemen bozmuştum akvaryumu, şimdi ise o kadar büyük hacim için yerim olmadıgı için bakamıyorum sizede tafsiye ederim.dekor olarak benim tafsiyem siyah arka plan tabana lav kırığı kum loş bir ışıklandırma ve kök ve kurumuş yapraklardan oluşmuş çok karmaşık olmayan bir tasarım olması seçim tabi size kalmış. İyi hobiler
540lt 12li natteri pirana sürüsü için uygun diye biliyorum bence bi araştırıp 12li natteri pirana sürüsü yapabilirsiniz daha önce kısa bir süre beslemiştim ancak hobiye yeni başlamışlığın verdiği cahillikle çok küçük hacimde beslemiştim farkına varınca hemen bozmuştum akvaryumu, şimdi ise o kadar büyük hacim için yerim olmadıgı için bakamıyorum sizede tafsiye ederim.dekor olarak benim tafsiyem siyah arka plan tabana lav kırığı kum loş bir ışıklandırma ve kök ve kurumuş yapraklardan oluşmuş çok karmaşık olmayan bir tasarım olması seçim tabi size kalmış. İyi hobiler
Konya Da Bitkili Akvaryumcu
Çarşıda maraşal in orda bir akvaryumcu var tam ismini hatırlayamicam şimdi isterseniz tam yerini tarif edebilirim
Çarşıda maraşal in orda bir akvaryumcu var tam ismini hatırlayamicam şimdi isterseniz tam yerini tarif edebilirim
SON MESAJLAR
- Ani Ölümler Muhammetisler, 03:12
Yeni Üye Forumu - Su Mercimeği Ne Zaman Çoğalır MasterChiefHakan, 02:59
Yeni Üye Forumu - Yeni Kurulum erencivelek, 02:45
Akvaryum Tanıtımı - Karides Yanına Eklenebilecek Balıklar? hagduug, 02:29
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Suyu Çamur Gibi tynoa, 02:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İlk Karides Akvaryumu İçin Fikir hagduug, 02:19
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Balık Kitapları Akvaryumistoluca, 01:39
Yeni Üye Forumu - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin Cyber_Scout, 01:28
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Beyaz Benek / 68 Litre / Yavru Vatozlu Tortuga7, 01:21
Hastalıklar ve İlaçlar - Rotifish Artemia Mix İlk Deneme Başarısızlık Hobimus, 01:04
Omurgasızlar - Akvaryumdaki Bitkilerin Yaprakları Yosun Oluyor Umut t., 00:27
Yeni Üye Forumu - Yeni Akvaryumda Beyaz Yosunlar Var Tortuga7, 00:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bettam Tanktan Atlamış ternapi, 00:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Akvaryum Tabanı Çatlak Hobiye Başlangıç, 23:56
Fiyat Forumu - Şelale Filtre Önerisi rupee, 23:40
Filtreleme Seçenekleri - Bitkili Tank İçin Raspberry Pi Tabanlı Otomasyon paratutmaz, 23:20
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre imuhendisi61, 23:11
Malzemeler ve Yemler Forumu - Akvaryum ₩€€₩, 22:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - En Basit Bitkili Karides Akvaryumu koray ulusoy, 22:50
Akvaryum Tanıtımı - Balığın Karnı Şiş Gibi? User4848, 22:50
Hastalıklar ve İlaçlar - Japon Balığı Hastalık Adasil, 22:42
Hastalıklar ve İlaçlar - 65x35x25 Akvaryum İçin Tür Önerisi Tata, 21:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yosundan Nasıl Kurtulurum 24med11, 21:21
Yosun - Eurostar Hbl 802 Detaylı Deneyimlerim Aguamentist, 21:13
Filtreleme Seçenekleri - İlk Bitkili Kurulum Ve Bloory Mary Karides rupee, 21:11
Akvaryum Tanıtımı - Bitkili Bir Japon Denemesi Aguamentist, 21:10
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 21:08
Akvaryum Dünyasından Haberler - 31w Powerled / Gün Simülasyonlu Armatür - Dıy emresycn, 21:06
Aydınlatma - Karides Akvaryumu Temizliği Ve Uyumlu Türler rupee, 20:59
Omurgasızlar - Blackwater Tür Önerisi Cyber_Scout, 20:50
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 30cm Küp Betta Akvaryumu (yenilikler) Mirza Adar, 20:31
Akvaryum Tanıtımı - Xlpro 230 Mini Dış Filtre 210l/s gorkem41, 20:28
Filtreleme Seçenekleri - Yeni Kurulum Tropheus Akvaryumum dimbeleth, 19:25
Akvaryum Tanıtımı - Transgenik Tetralar Vatozlara Zarar Verir Mi? mustafakrml, 19:23
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Akvaryum Altında Destek Malzemesi AtlasPoyraz, 19:04
Yeni Üye Forumu - Teraryum / Paludaryum Konusunda Chatgpt Dökümüm KaanE, 18:43
Akvaryum Bilimi - Pothos Sarmaşığı Tamamen Su Altında? CoryCory, 17:33
Bitki Türleri ve Bakımı - Sunsun Hw 603b Dış Filtre Hak. onirmani, 17:26
Yeni Üye Forumu - Caridina Başlangıç :) AtlasPoyraz, 17:09
Akvaryum Tanıtımı - Çapa Kurdu Tedavisi CELALSUTCU06, 17:02
Hastalıklar ve İlaçlar - Channa Auranti İnci Kefali, 16:22
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Akvaryumumda Pamuk İstilası caganf, 15:45
Yeni Üye Forumu - Yeni Bitkili Kurulum Cihankuzu34, 13:56
Yeni Üye Forumu - 200 Litre Akvaryum koraykbl, 12:47
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Sarı Prenses Kerevit Akvaryumistoluca, 12:31
Yeni Üye Forumu - Karides Akvaryumu Temizlik Ve Uyumlu Türler Mehari, 12:07
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Fluval 407 Yorumlarınız Srknatmn, 11:55
Filtreleme Seçenekleri - 70cm Transgenik Tetra Akvaryumum. mustafakrml, 07:38
Akvaryum Tanıtımı - Betta Az Hareket Ediyor Efe ulu, 02:22
Hastalıklar ve İlaçlar - Kriza Gold Yem Listesi GorkemKisaoglu, 02:19
Tropheus
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Tilki Kuyruğu sina cen 01:09
- Tetra Discus Yem thercan 00:54
- Afra Jalo Reef thercan 00:54
- Prl Karides Arıyorum Takas Yöntemli ILGIN 00:47
- Pinto Black Zebra ILGIN 00:47
- Akvaryum Arıtma Sistemleri zafer3885 00:22
- Zateksuaritma Akvaryum Arıtma Sistemleri Reef Seri zafer3885 00:22
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 00:21
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 00:21
- Muhtelif Akvaryum Malzemeleri Gurit 23:51
- Ramshorn Ve Minare Salyangoz Ücretsiz Redrainbow 22:59
- Apisto Türleri Ve Tül Ramirezi yamansengonca 22:24
- Sobo Da08 Yemleme Makinesi, Pipo Filtre, Kepçe yamansengonca 22:24
- Blackbline Tetra(muazzam Sürü Balığı) UraL 22:06
- Helferi-monte Carlo-samolus Green-rotala Sahyadrca UraL 22:05
- Frodo Stone 7 Kiloya Yakın osmang 21:48
- Co2 Dıy Sistemi, İsta Difüzör, İndikatör Ve Birçok osmang 21:48
- Zebra Ciklet Çift. Eş Tutmuş osmang 21:48
- 1 Adet Kafalı Erkek Yunus,1 Adet Saulosi Erkek frthakan 21:47
- Yavru, Damızlık Altı Ve Damızlık Erkek Saulosi hoca0666 21:34
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:33
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:33
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 21:33
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-01/02/26 osmandbnl 20:54
- Hobiciden Kaliteli Bitkiler sakal34 20:07
- Akvaryum Malzemeleri sakal34 20:07
- Neocaridina Karides, Salyangoz, Özel Tür Endlerler yasiiinyldrm 19:19
- Caridina Ve Neocaridina Karidesler, Poso Salyangoz Oquanus 19:15
- Afra Coube AlisBaba 18:50
- Electric Blue Acara Çift AlisBaba 18:50
- Bolbitis Heudelotii, Trident Fern metsi 18:45
- Akvaryum 30*30 metsi 18:45
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 18:17
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 18:17
- Akvaryum Çeşitli Malzemeler kilgarrah 17:08
- Katil Salyangoz stopsound 16:03
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 15:40
- Kök Arıyorum LionelMehmet10 15:31
- Betta Sahiplendirme LionelMehmet10 15:31
- Fluval 107 307 Ve Jbl E701 Sıfır Kapalı Kutu propecia 15:22
- 1 Metre Set Akvaryum Veya Tek Tek propecia 15:22
- Tül Kuyruk Vatoz Türleri / Hb White Lepistes kopruluonur 14:47
- Anubias- Christmassmoss- Cryptocoryne Wendtii- Saz kopruluonur 14:47
- İhtiyaç Fazlası Akvaryum Malzemeleri kopruluonur 14:47
- Cüce Gurami Mystic3461 14:44
- İthal Paludaryum / Teraryum Arıyorum ozan_1903 14:43
- Yati Kökü Ve Driftwood Kökleri ozan_1903 14:43
- Apistogramma Ve Cüce Ciklet Türleri rolll 14:32
- Çeşitli Malzemeler Koksal Gurkan 14:25
- Genç Kribensisler Koksal Gurkan 14:25
KULLANICILAR
- 103 Online Kullanıcı, 56 Üye
Online Kullanıcılar
kambortam,
Uls93,
sina cen,
oguzhanYeniBalik,
arquradze,
MosfeT,
erencivelek,
tuaregs,
TropheusTRe,
CoryCory,
osmandbnl,
harunefe,
-Ma-,
MiSoSiKiaN,
lojistisyen,
Emre çetin,
paratutmaz,
gorkem41,
hagduug,
şero,
senely,
TheDS,
LosTurcos,
Farukden,
Gökhan1907,
Standart Moss,
batu811,
xellence07,
MurathanM,
Tortuga7,
Manguday,
turgayoncul,
tent_ahKn,
buy_nuMi,
LionelMehmet10,
Oquanus,
Cihankuzu34,
tynoa,
Adasil,
TSevil,
HüseyinUysal,
ahmetfiratozkaya,
PırtlakTeleskop,
Oktay1453,
cenktopoglu,
emrepablo11,
Maverickse,
Meldaq,
Koksal Gurkan,
KaanE,
oncul123,
Nurcell,
altum123,
Cyber_Scout,
Osmanosman06,
wallece,
Cihanmir,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.