ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
wolverine3892
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
04 Şubat 2007 12:53
Son Ziyaret:
23 Haziran 2011 01:02
Toplam Mesaj:
176 [0.03 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Derviş Aydın
Doğum Tarihi:
10 Temmuz 1992
Yaş:
31
İl:
Kayseri
Meslek:
öğrenci/universite
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Derviş Aydın

SON 10 MESAJI

İkolalarım ve yavruları(video eklendi)
Arkadaşlar şuanda yeni tankı kurmaya çalışıyorum 1 haftaya büyük balıkları koyarım heralde, yeni tankın boyutları 110*55*70 oldu (keşke daha büyüğü olsaydı :D) sizlere birkaç sorum olacak ilk önce şuanda dişilerin ağzında yumurta var ve taşıma yaparken atma ihtimalleri nedir, ikinci olarak ana tankta denizlerde şeytan feneri(yada piramidi) dediğimiz canlıya benzeyen bir canlı farkkettim nasıl gelmiş olduğunu aklım almadı:D bu canlının zararı varmıdır aynı salyangoz gibi ama kabuğu farklı ve 3 cm civarında.

Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürler.wolverine38922008-10-09 21:23:29
İkolalarda uyum sağlayabilmek için ne yap
Birol bey eğer balıkların 1 erkek 3 dişi olduklarına eminseniz 1-2 haftalık alışma dönemi sonunda rahata kavuşursunuz ama dişi ve erkek üreme hazırlıkları yapıyosa ki bu durum üreme hazırlığı yapan çiftlerdede görülür, üreme sonuçlanınca eski sakin halini alacaktır.

Saygılar
İkolalarım ve yavruları(video eklendi)
Zafer abi öncelikle teşekkürler, senin konuyuda ilgiyle takip etmeye çalışyorum, eminimki en iyi şekilde başaracaksındır.

Bu arada yavruların durumu şuan gayet iyi yerlerinde duramıyorlar sürekli bir araştırma havası içindeler
Antalya'dan bitkili. PATLAMA SONRASI YENIDEN; SAYFA 21
Zafer abi senin konuyuda ilgiyle takip etmeye çalışyorum, eminimki en iyi şekilde başaracaksındır. Yalnız 26 Ağustostan beri baya meraklandık durum nedir acada.

Bu arada ufaklıklar cin gibi maşallah, yerine duramıyo keratalar.
İkolalarım ve yavruları(video eklendi)
Tayfun bey iyi dilekleriniz için teşekkürler, arkadaşlar yem olarak spirulina  tableti kullanmaya karar verdim ama miktar konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum şu anda günde çeyrek tablet kadar veriyorum (aralıklarla) böyle devam etsem sorun olurmu acaba.
İkolalarım ve yavruları(video eklendi)
Arkadaşlar resimler bulanık olduğu için video eklemek zorunda kaldım.

http://www.vimeo.com/1643177

İyi seyirler.
İkolalarım ve yavruları(video eklendi)
Arkadaşlar merhaba akvaryumun ebatlarından dolayı dişiler bir türlü yavrularını salamamıştı ve sürekli erkeklerin saldırılarına maruz kalıyorlardı en çok istediğim şey yavruları salıp tekrar toplaması olmasına karşın 2 dişiyide kusturmak zorunda kaldım kusturmadan 1 gün önce büyük dişimin ağzı baya şişken kusturcağım gün inik görünce vakit kaybetmeyim dedim ve kusturdum büyük dişinin(29.gün) ağzında 7 diğer dişinin(24.gün) ağzından ise 11 adet yavru çıktı yavrular yaklaşık olarak 1 cm boyundalar arkadaşlar sizlere sorum bu yavruları hangi yemlerle beslemeliyim bu sabah sipirulina tabletten ufalayıp çok az miktarda verdim.

Not: 3. dişiyi ise bir türlü yakalayamadığımdan kusturamadım belki onun yavruları salmasını görebilirimBig%20smile(resimleri fotoğraf makinesini tam olarak kullanmayı öğrenince ekleyeceğimBig%20smile)
TROPHEUS BEMBA Akvaryumu (Fotoğraflar Sayfa3-5)
Levent bey öncelikle hayırlı olsun, bembalar gerçekten çok hoş gözüküyor akvaryum dekoruda tropheuslar için oldukça uygun olmuş bu arada bende ikolaya başlayalı 3 hafta oldu balıkların 3'ünde yumurta var ikisi 16 biri 8. günde heralde atmadan salacaklar yavruları bu arada seachem in buffer ve salt lake'ini kullanmanızı tavsiye ederdim balıkların ortama alışması için ama balıkları koyduğunuz için şuanda fazla miktarda uygulamanız ph çarpması yaratabilir (buffer için) salt lake gerçekten balıkların renklerini sergilemesini sağlıyor.

Saygılar.
İkolalarım ve yavruları(video eklendi)
Arkadaşlar akvaryumun resimlerini zor güç çektikten sonra yükledim kayalık alan dişilerin yavruları salması için yeterli midir?
Resimlerin kalitesinden dolayı özür dilerim :)

1 hafta önce yumurta alan büyük dişi (diğerleri ortadaki kayanın arkasında saklanıyorlar)

Sağdan ikinci siyah olan yine aynı dişi, fotoğraf makinesini görünce hemen soldaki uzun kayanın arkasına toplanıyo keratalarLOL
wolverine38922008-08-11 07:04:47
İkolalarım ve yavruları(video eklendi)
Ömer bey öncelikle teşekkürler durumları şuan gayet iyi dün itibari ile bir dişim daha ağzına yumurta aldı inanırmısınız akvaryumun yanına zor yaklaşıyorum yumurtaları atacak diye hele fotoğraf çekmek tam bir eziyet flaşsız çektiğim için hepsi bulanık çıkıyor

Bu arada yeni tank kurma planlarımı biraz ileriye aldım Ağustosun 25inde 375ltlik bir tank düşünüyorum  tankın hazırlık aşamaları falan derken  eylülün ilk haftası balıkları yeni akvaryumlarına koyarım heralde tankı en baştan kuracağım için size birkaç sorum olacak :

ilk olarak taban için 2-3mm mercan kumu düşünüyorum tavsiyeniz nedir ?, Ph'ı ölçmek için seachem'in ph alertını almayı düşünüyorum performansı konusunda bir bilgim yok şuana kadar aldığım ph sıvılarından bir sonuç çıkaramayınca bari gözümün önünde dursun istedimBig%20smile bitki olarak anubias ve saz ekmeyi düşünüyorum bitki konusunda hertürlü tavsiyeye açığım(daha önce hiç bitki tecrübem olmadıEmbarrassed) şimdilik aklıma gelenler bu kadar tekrar ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.  

Zafer Abi balıkların emin ellerdeThumbs%20Up
wolverine38922008-08-10 07:58:34

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.