ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BETA.4
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
236
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
27 dakika önce
Toplam Mesaj:
398 [0.53 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
119 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Arda YÜCE
Doğum Tarihi:
23 Ağustos 2011
İl:
Istanbul
Meslek:
Öğrenci
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Arda Hayvansever Geleceğin akvaristi Lise öğrencisi oldu

SON 10 MESAJI

Neon Tetra
[QUOTE=Mhlsyksl21]Merhabalar herkese bu hobiye uzun bir süreden sonra tekrar giriş yapmak istiyorum yalnızca bir kaç sorum olacak sizlere neon tetra beslemek istiyorum 90lt bir akvaryumum mevcut bu akvaryumda neon tetra beslemek için bitki kök vs ph dengesi kum filtre ve akvaryum kültürü kısaca nasıl yapılmalı neleri önerirsiniz şimdiden yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻[/QUOTE]
Forum ansiklopedisinde tüm bilgiler ve fazlası var diye hatırlıyorum.[:)]
30 Litrelik Canlı Doğurgan Akvaryumu
[QUOTE=Baliklarinaasik]Fotoğraf koyamadım ama anlatıyım 30 litrelik akvaryumum 1 siyah molim ve 4 tane endler Lepistes yavrusu var hepsi erkek 2 farklı yem veriyorum biri toz proteinli biride moliler için iç filtrem var süsler;4 kilo silis kum , bahçeden topladığım sirke testi yaptığım taşlar, petshopcudan aldığım küçük kale. Ne düşünüyorsunuz [:?]
[:)][/QUOTE]
Fotoğraf yüklemeniz daha uygun olacaktır birde bence bitki de alın hiç olmadı lepistes otu alın , göreceksiniz akvaryumu çok daha güzel hâle getireceklerdir.
Arka Fon Tavsiyesi?
[QUOTE=xfuriousx]Sp Demasoni Iceman için Mavi-Lacivert-Siyah renklerden hangisini önerirsiniz[/QUOTE]
Bencede siyah en uygunu olacaktır.
Balık Ve Bitki Önerisi
[QUOTE=İnci Kefali]

Apisto giriş için kakadu iyidir. Elizabethea zor balık. Az biraz tetra ve cory de koyarsın yanına. Güzel olur.[/QUOTE]
Sağol abla kakadu beslerim o zaman ama agassizi de düşünmüyorum değil ve rio ucayali biyotopu düşünüyorum.
Camcıya Akvaryum Yaptırmak
[QUOTE=İsmail_96965]

İstanbul'un işçilik maliyetini bilmiyorum ama cam 600-700 tutar işçiliğide bilmiyorum ama oda 600 tutar gibi mahalle arasında sohbetinin olduğu esnaflara yaptırmaya çalış
Ama senin alcağın akvaryum küçük olduğu için hazır alırsan daha uygun olur [/QUOTE]
Bir tanıdığının tanıdığı camcıda belki indirim yapar.[:)]
Ya istediģim ebatta yokki 2. elde ben 60 uzunluk 40 yükseklik 30 genişlik istiyorum bu da 2. el olarak yok.
Camcıya Akvaryum Yaptırmak
[QUOTE=İsmail_96965]2.el temiz bir akvaryum alsan daha Uygun'a gelir ama sıfır olsun diyosan
Can kalınlığı uzunluğuna göre değişir kaç cm akbaeyum istiyorsunuz[/QUOTE]
Abi sana birşey sorabilirmiyim,
60x30x40 akvaryum 6mm olacak ve istanbulda ne kadara yatırabilirim sence?
Abi kusura bakma önceki konulardada çok soru sordum.
Balık Ve Bitki Önerisi
[QUOTE=Canahsha]

Apistolar için kırmızı burunlar, rasboralar ve neonlar bence gayet iyi oluyor görsel açıdan.
Hacminize göre bence en az 6'şarlı grup olarak ekleyebilirsiniz.[/QUOTE]
O zaman kakadu, elizabethea,gün batımı apisto arasından birini seçip 1e 3d veya 1e 2d yapıp 8li kırmızı burun tetra yapsam sizce olur mu yoksa kabukçullara mı geçeyim?
Sizi de bunalttıysam özür dilerim cikletleri hiç hakim değilimde.[EDIT]BETA.4,2025-07-29 17:26:33[/EDIT]
Balık Ve Bitki Önerisi
[QUOTE=Canahsha]

Ne gibi bir sorun çıkmasından çekiniyorsunuz ?
Aynı coğrafyada yaşayan ve birbirileriyle uyumlu türleri temin ederseniz herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. ( Canlı sayısını hacme göre dikkate alarak tabii. )[/QUOTE]
Bilmiyorum ya lepisteslerim arasında bile sorun çıkmıştı.
Sizce apistoların yanına veya sajicanın yanına hangi türleri ekleyebilirim 72 litrede?[:?]
Balık Ve Bitki Önerisi
[QUOTE=Canahsha]

Bence o hacimde karma bir tank kurulabilir.
Neon, kırmızı burun vs. gibi sürü balıklarıyla beraber apisto kakadu çifti ile bana sorarsanız (blackwater kurulum) hoş bir görüntü yakalanabilir.
Yine de tercih sizin tabii.[/QUOTE]
Ya şimdi karma tank düşündüm ama işte bilmiyorum hiç sorun çıksın istemiyorum belki biyotopları araştırıp bir biyotop akvaryumu kurabilirim.
Balık Ve Bitki Önerisi
[QUOTE=İsmail_96965]

Çok bi fark olmazsa sorun çıkartmaz ama dekorda koycağın için 80 den yukarı olmasın estağfurullah her zaman sorabilirisin [/QUOTE]
Tüm bilgiler için sağol abi.[:)]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.