ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Aguamentist
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1008
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
13 Aralık 2025 00:07
Toplam Mesaj:
831 [1.18 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
205 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
2

BİLGİLER

Ad Soyad:
Taner AKCA
Doğum Tarihi:
15 Mart 1991
İl:
Bursa
Meslek:
Tekniker
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

[IMG]https://r.resimlink.com/H1cI-js.png[/IMG] [URL]https://www.youtube.com/@Aguamentist[/URL]

SON 10 MESAJI

Kaya Yapıştırmak İçin Yapıştırıcı
[QUOTE=fishhyy]
Akvaryuma kullandiklarimi cikarip silerek kurulasam olur mu yoksa emdigi su da mı cikmasi lazim silerek yapistirmayi deneyeyim mi[/QUOTE]

Dediğin gibi kurulayıp yapıştırmayı ben de denedim daha önce ama atıyor maalesef 🤷🏼‍♂️
İyice kuruyup nem kalmaması lazım. Parçalar küçük ise fırına atabilirsin, büyük ise kış geldiği için bişey diyemiyorum ama sıcak ve kuru bir yerde bekletebilirsin. Belki saç kurutma makinesi de iş yapabilir 😁[EDIT]Aguamentist,2025-12-10 09:03:41[/EDIT]
[QUOTE=fishhyy]
Abi driftwoodlar ıslakken de tutar mı acaba senin kullandığın? [/QUOTE]

Islakken tutsa bile bir süre sonra atıyor. Hardscape yaparken materyallerim kuru olması gerekiyor maalesef..
Çift kompanentli pattex kullanıyorum. Gayet memnunum.
Yapıştırma işlemi yaparken pamuk, elyaf vb materyal ile desteklerseniz bir sorun olmuyor.
Bitki Yenilme Sorunu
Sorun elma salyangozudur :)
Eğer bitkiler emers ise adaptasyon sürecinde de böyle durumlar olabiliyor.
2 seçeneğiniz var :)
Aquael Fzn Pro - Yeni Nesil Askı Filtre 🔥
[QUOTE=Cyber_Scout]
Nasıl bir modifikasyon?
Orjinali ile gelen carbon kartuşları yerine tüm kartuş padlerinden 1er yedek pakette olmalı idi..

Ülkemize her zaman bize pahalıya ama dağıtıcıya ucuza mâl olan ürünler geliyor..

[/QUOTE]

Maalesef yedek materyal çıkmıyor kutudan.
Ben ilerleyen zamanlarda bahsettiğim gizli bölüme sadece biyolojik sünger koyup, katuşta sadece elyaf kullanmayı düşünüyorum.
Akvaryumda fazlaca biyolojik materyal var. Sünger ve elyaf işimi görecektir.
[QUOTE=MCY4]Video için teşekkür ederim. Merak ettiğim bir filtreydi, sayenizde bilgi almış oldum.

Uzun süre kullanma şansınız oldu mu? En çok merak ettiğim husus 8-10 gün kullanım sonrasında debi ne durumda oluyor?[/QUOTE]

Rica ederim 🙏🏼
Şu an 1 hafta oldu ve debide azalma yok.
Videoda ürünü standart kullanım üzerinden inceledim.
Videoda göstermediğim bir bölüm var
Filtrenin suyu çektiği bölüm, nerdeyse filtre kovasının yarısı kadar boş bir alan var. Orayı da biyolojik veya mekanik medya ile doldurmak mümkün. İlerleyen süreçlerde modifiye etmeyi düşünüyorum 😇
Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları
Aquael FZN Pro 700 Askı Filtre - En Detaylı İnceleme
[VID]https://youtu.be/tkyGM05DsbU?si=zxRE8SkjQFgoJYfo[/VID]
Merhaba dostlar 🙋🏼‍♂️
Alternatif filtre arayan arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm ürün inceleme videosu sizlerle [:3]
Aquael FZN Pro 700'ün olumlu ve olumsuz yanlarını ürünü en ince ayrıntısına kadar inceleyerek deneyimledim.
Detaylar videoda [:3]
[VID]https://youtu.be/tkyGM05DsbU?si=zxRE8SkjQFgoJYfo[/VID]
Su Marulu Çürüme
Pistia'lar fazla hareket sevmezler. Bu yüzden hareketli bir yüzeyiniz varsa hava hortumu vs ile halka yapıp akvaryum camına vantuz ile sabitleyip bitkileri içinde tutabilirsiniz.
Ayrıca bu bitkiler güçlü ışık severler. Armatürünüz yeterli gelmiyorsa kökleri uzamaz ve bitki zamanla sararır.
Aquael Fzn Pro Serisi Şelale Filtre
Ben FZN Pro 700 modelini kullanıyorum ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim.
Ürünle alakalı detaylı inceleme videosunu da çektim [:)))]
Arkadaşlar hangi modelin neresinden kaynaklı ses sorunu yaşamış anlamadım açıkçası [:?]

Kullandığım süreçte sadece ilk gün, 1 kere pervane sesi duydum. O da 15 dakika sonra geçti gitti.
Ben şahsen memnunum. Fiyat-performans ürün soranlara da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum[:3]

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

1

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.