ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
lordhaggar
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
38 dakika önce
Toplam Mesaj:
11 [0.50 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
11 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
CANER CANDAN
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

''Yan sumptan gelen şırşır sesi.''

SON 10 MESAJI

Bakteri Kültürü Kullanmak
Aktif karbonu çıkarmam yeterli olur mu bakteri kültürünü eklemeden önce yoksa herşeye sıfırdan mı başlamalıyım sizce
Bakteri Kültürü Kullanmak
Merhaba, 50 litrelik akvaryumu bugün itibariyle kurdum reeflowers aquaclear su düzenleyici ekledim 24 saat sonrada aktif karbonu çıkarıp sera nitrivec 50 ml bakteri kültürü ekleyeceğim, 48 saat sonrasında aktif karbonu filtreye ekleyip kültürün oluşmasını 7-10 gün kadar beklemek istiyorum sizce bakteri kültürü yemi bactofeeder reeflowers atmalı mıyım, balık yemi kullanmalımıyım amonyak için ve 50 litreye ilk kurulumda kaç ml kültür aşılamalıyım
Biyolojik Sünger
Merhaba, iş ortamında bulduğumuz gözenekli siyah tozlu süngeri sumplı piponun içinde kullanmak istiyoruz iyice yıkadıktan sonra sorun olur mu
Akvaryum İçin Dekor Taş
Ciklet besleyeceğiz şüphelendiğim için eklemeyelim teşekkürler [EDIT]lordhaggar,2026-03-13 11:17:49[/EDIT]
Sumplı Pipo Filtre
Sadece hamburg sumplı pipo filtre karışımı birşey olacak işte hava motoru ile çalışacak iç filtre vs koymayacağım
Akvaryum İçin Dekor Taş
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274897/130320260549021.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274897/130320260549031.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/274897/130320260549051.jpg[/IMG]
en soldaki kaya biraz köpürme sesi çıkardı[EDIT]lordhaggar,2026-03-13 05:50:02[/EDIT]
Akvaryum Yeni Kurulum
Arkadaşlar yeni su ekledikten sonra bakteri kültürü ekleyip 7 gün bekletip canlıları eklemek istiyorum sizce su ekleyince ilk olarak su düzenleyiciye gerek var mı
Akvaryum İçin Dekor Taş
Merhaba, akvaryuma doğadan bulmuş olduğumuz 2 adet ayrı taş koymak istiyoruz çok iyi bir şekilde kaynattık ve yıkadık, limon suyu ve beyaz sirke döktük yalnız 1 tane taş köpürme sesi geldi sizce salınım yapar mı bunun testleri varmı nasıl anlayabiliriz
Sumplı Pipo Filtre
Saklama kabından yapmış olduğumuz sumplı pipo filtrenin içine elyaf, sünger,zeolite,aktif karbon, seramik koymak istiyorum ama sizce uygun mu sorun olur mu ?
Akvaryum Balık Türü Tavsiyesi
Hobidaşlar merhaba, 50 LT. akvaryum için su sıcaklığına, değerlerine açıkçası su ile pek sorunu olmayacak dayanıklı bir akvaryum balığı tür tavsiyesi istiyorum sizlerden deneyimli arkadaşlar önerilerde bulunursa sevinirim mümkünse yurtiçinde bu balığa ulaşabilelim.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.