ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Erenalp
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
5 Saat 6 Dakika önce
Toplam Mesaj:
3 [0.43 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
3 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Eren alp
Doğum Tarihi:
Girilmedi
İl:
Ankara
Meslek:
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Hobide yeniyim ama araştırıyorum.

SON 3 MESAJI

%100 Silikon Mu, Akvaryum Silikonlu Mu?
Normal silikon meselesinden haberim var. Bu yüzden onu dahil etmedim zaten. Bahsettiğim %100 silikon suya salınım yapacak başka bir katkı maddesi içermediğinden akvaryumlarda kullanımı güvenilir olarak kabul ediliyor.
%100 Silikon Mu, Akvaryum Silikonlu Mu?
Forumda bu konu hakkında mevcut başlık bulamadım. Varsa kusura bakmayın forumda yeniyim bu da ilk başlığım.
%100 silikonun akvaryumlarda kullanılmasında herhangi bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla. Bu durumda aynı fiyat bandında akvaryum silikonu mu yoksa %100 silikon mu daha mantıklı bir seçim olur?
%100 silikon akvaryum dışında başka projelerde de kullanılabilir bu yüzden daha avantajlı olur, niş bir ürün evin içinde daha uzun süre yer kaplamadan tükenmiş olur.
Ancak akvaryum silikonu da sırf bu iş için formüle edildiğinden mukavemeti daha yüksek mi olur acaba?
[EDIT]Erenalp,2026-04-24 15:26:14[/EDIT]
👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin
Herkese merhabalar, bir süredir takip ettiğim hobiye fiziki olarak dahil olmaya fırsat buldum sonunda. Bitkili nano tankla başlamak istiyorum. Nano balıklar; walstad, düşük teknolojili kurulumlara devam edicem inşallah. Herkese keyifli hobiler. Bütçe çok kısıtlı olduğundan Ankara içi bitki paylaşmak isteyenlere açığım.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

• 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.