ÖZELLİKLER
Kullanıcı Adı:
Erkan ÖZ
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
19 Mart 2014 14:52
Toplam Mesaj:
66 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
erkan öz
Doğum Tarihi:
23 Şubat 1981
İl:
Istanbul
Meslek:
fotoğrafçı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
SON 10 MESAJI
S e L o Portfolyo (Yeni Fotoğraf Eklendi)
Ne kadar güzel fotoğraf çekmişsiniz selo bey :) başarılarınızın devamını dilerim. Yalnız HDR çekimini biraz bulutluhavada deneseniz , yahut gün batımına doğru eminim ki çok daha iyi başarılar elde edebileceksiniz :)
Ne kadar güzel fotoğraf çekmişsiniz selo bey :) başarılarınızın devamını dilerim. Yalnız HDR çekimini biraz bulutluhavada deneseniz , yahut gün batımına doğru eminim ki çok daha iyi başarılar elde edebileceksiniz :)
210 Litre Karides Akvaryumum
[QUOTE=SeLo]Maşallah çok güzeller . [/QUOTE]
[QUOTE=utkubayrakk]Maşallah hocam, akvaryum cıvıl cıvıl gözüküyor elinize sağlık. 210 litre karidesler için adeta bir ülke, baştan sonra kadar geziyorlar mı? :)
[/QUOTE]
[QUOTE=SeLo]Maşallah çok güzeller . [/QUOTE]
Sağolasın selocan
[QUOTE=utkubayrakk]Maşallah hocam, akvaryum cıvıl cıvıl gözüküyor elinize sağlık. 210 litre karidesler için adeta bir ülke, baştan sonra kadar geziyorlar mı? :)
Baştan başlıyorlar ama sonuna gelmeden sıkılıyorlar :) teşekkürler
Akvaryumumdaki canlının adı nedir
Rashromm salyangoz dostum bunlar. Sana bir zararı yoktur fakat kısa zamanda fazlaca çoğalırlar :) camlara yapışmış yumurtaları görürsen şaşırma :)
Rashromm salyangoz dostum bunlar. Sana bir zararı yoktur fakat kısa zamanda fazlaca çoğalırlar :) camlara yapışmış yumurtaları görürsen şaşırma :)
[QUOTE=aziz_basak] Uzun süre karides besledim karidesin yeri her zaman ayrıdır bende akvaryumunuz gerçekten çok güzel maşallah akvaryumunuzdaki karidesler dünyanın en şansılarından :) yanlız sakura ve rilli ile kaplan ve mavi kaplanın kırılma ihtimalleri var bence bilerekmi karıştırdınız yoksa benmi yanlış hatırlıyorum. [/QUOTE]
[QUOTE=scanner45]Hayırlı olsun bende ufakını yapacağım en kısa zamanda :-D[/QUOTE]
[QUOTE=aziz_basak] Uzun süre karides besledim karidesin yeri her zaman ayrıdır bende akvaryumunuz gerçekten çok güzel maşallah akvaryumunuzdaki karidesler dünyanın en şansılarından :) yanlız sakura ve rilli ile kaplan ve mavi kaplanın kırılma ihtimalleri var bence bilerekmi karıştırdınız yoksa benmi yanlış hatırlıyorum. [/QUOTE]
Rili ile kaplan kırılmaz dostum :) rili ile sakuralar kırılmasın diyede sakuraları çıkarttım :)
[QUOTE=scanner45]Hayırlı olsun bende ufakını yapacağım en kısa zamanda :-D[/QUOTE]
inşallah güzel kardeşim. daha güzelini sen yaparsın...
[QUOTE=sancos]Beslediğiniz karides türlerinin birbirini kırma ihtimali var mı?[/QUOTE]
alpino24 2013-05-04 18:22:15
[QUOTE=sancos]Beslediğiniz karides türlerinin birbirini kırma ihtimali var mı?[/QUOTE]
Şuan akvaryumda 30 tane kadar kırmızı rili, 10 tane normal kaplan 1 adetde mavi kaplan var. Rililer ve kaplanlar birbiri ile kırılmıyorlar dostum.
Karides Dünya'm(1.Snf Sakura - Sarı Ateş Neon - Mavi İnci - T.Sakura)
[QUOTE=ColorTR] [QUOTE=Erkan ÖZ] [QUOTE=SeLo] [QUOTE=ColorTR]Evet fotoğrafta oynama gerçekten yok, 1/6 sn. pozlamasından dolayı aşırı flulaşmadan dolayı karides o şekilde gözüküyormuş anlaşılan. Diğer yerler gayet net ama karidesin en ufak kıpırdamasından dolayı fluluk olmuş.
Beni düşündüren şey özellikle karidesin hiçbir dokusunun gözükmeyişi ve alanının dışına renk taşması idi, oda dediğim gibi 1/6 sn pozlamadan kaynaklanmış anlaşılan
[/QUOTE]
Artık o kadar bilgim yok dediğim gibi çektiğim gibi oynama yapmadan foruma eklediğim bir fotoğraf.
[/QUOTE]
Benim amacım konuyu baltalamak değil, sadece doğruyu göstermekti. İyi niyetimin göstergesi olarak Selahattine gece facebook üzerinden yaklaşık yarım saat kırk dakika anlatarak, tüm sorularını da cevaplayarak nasıl daha iyi fotoğraf çekebileceğini, ışık konusunda neler yapabileceğini, elindeki makinayı nasıl daha iyi kullanabileceğini anlatmaya çalışarak ve gerekli teknik içerik linklerini yollayarak yardımcı olmaya çalıştım zaten. Yaklaşımınız ve hitabınızdan dolayı size hiç bir şey söylemeyeceğim çok istiyorsanız araştırabilirsiniz
Yazılan mesajı ben zaten size değil Selahattine yazdım, sizin gibi polemik yaratmaya çalışan ve iğneleyici mesajlar yazan birini de ilgilendireceğini düşünmüyorum
Konuyu daha fazla kirletmemek adına bu son mesajımdır.
[/QUOTE]
[QUOTE=ColorTR] [QUOTE=Erkan ÖZ] [QUOTE=SeLo] [QUOTE=ColorTR]Evet fotoğrafta oynama gerçekten yok, 1/6 sn. pozlamasından dolayı aşırı flulaşmadan dolayı karides o şekilde gözüküyormuş anlaşılan. Diğer yerler gayet net ama karidesin en ufak kıpırdamasından dolayı fluluk olmuş.
Beni düşündüren şey özellikle karidesin hiçbir dokusunun gözükmeyişi ve alanının dışına renk taşması idi, oda dediğim gibi 1/6 sn pozlamadan kaynaklanmış anlaşılan

[/QUOTE]Artık o kadar bilgim yok dediğim gibi çektiğim gibi oynama yapmadan foruma eklediğim bir fotoğraf.
[/QUOTE]
Fotoğrafta oynama varmı yokmu orjinalmi ışıkmı bunlara niye bu kadar takılıyorsunuz ki? biraz bilgi sahibisiniz ve hemen fotoğrafta yok kontras yok ışık dengesi yok diyafram. Yahu adamın elinde 200 tl lik digital fotoğraf makinası var. Alıyor otomatiğe çekiyor. Birde fotoğrafın orjinalini istiyorsunuz :)s yok perde değeri şu kadarmış ondan olmuş :)))) 1/6 sny pozlaması nedir? yada kaç olmalı bana bunu söyleyebilirmisin acaba dostum? ve aşırı flulaşma nedir?
[/QUOTE]
Benim amacım konuyu baltalamak değil, sadece doğruyu göstermekti. İyi niyetimin göstergesi olarak Selahattine gece facebook üzerinden yaklaşık yarım saat kırk dakika anlatarak, tüm sorularını da cevaplayarak nasıl daha iyi fotoğraf çekebileceğini, ışık konusunda neler yapabileceğini, elindeki makinayı nasıl daha iyi kullanabileceğini anlatmaya çalışarak ve gerekli teknik içerik linklerini yollayarak yardımcı olmaya çalıştım zaten. Yaklaşımınız ve hitabınızdan dolayı size hiç bir şey söylemeyeceğim çok istiyorsanız araştırabilirsiniz
Yazılan mesajı ben zaten size değil Selahattine yazdım, sizin gibi polemik yaratmaya çalışan ve iğneleyici mesajlar yazan birini de ilgilendireceğini düşünmüyorum
Konuyu daha fazla kirletmemek adına bu son mesajımdır.
[/QUOTE]
dostum ben sana iğneleme yapmıyorum sadece soruyorum. Madem bu kadar bilgilisin bizede yardımcı ol lütfen. 1/6 saniye pozlaması nedir? en az kaç olmalı, nasıl olmalı, birde aşırı flulaşma fotoğraf çekme tekniklerinde yeni bir terimmidir? bunların cevabını sordum sen iğnelemek demişsin. bu forum bilgi paylaşımı forumu değilmi? bende sana soruyorum işte aydınlat beni.... sen seloya yazdın ben sana soruyorum.
Karides Dünya'm(1.Snf Sakura - Sarı Ateş Neon - Mavi İnci - T.Sakura)
[QUOTE=SeLo] [QUOTE=ColorTR]Evet fotoğrafta oynama gerçekten yok, 1/6 sn. pozlamasından dolayı aşırı flulaşmadan dolayı karides o şekilde gözüküyormuş anlaşılan. Diğer yerler gayet net ama karidesin en ufak kıpırdamasından dolayı fluluk olmuş.
[/QUOTE]
Artık o kadar bilgim yok dediğim gibi çektiğim gibi oynama yapmadan foruma eklediğim bir fotoğraf.
[/QUOTE]
[QUOTE=SeLo] [QUOTE=ColorTR]Evet fotoğrafta oynama gerçekten yok, 1/6 sn. pozlamasından dolayı aşırı flulaşmadan dolayı karides o şekilde gözüküyormuş anlaşılan. Diğer yerler gayet net ama karidesin en ufak kıpırdamasından dolayı fluluk olmuş.

[/QUOTE]Artık o kadar bilgim yok dediğim gibi çektiğim gibi oynama yapmadan foruma eklediğim bir fotoğraf.
[/QUOTE]
Fotoğrafta oynama varmı yokmu orjinalmi ışıkmı bunlara niye bu kadar takılıyorsunuz ki? biraz bilgi sahibisiniz ve hemen fotoğrafta yok kontras yok ışık dengesi yok diyafram. Yahu adamın elinde 200 tl lik digital fotoğraf makinası var. Alıyor otomatiğe çekiyor. Birde fotoğrafın orjinalini istiyorsunuz :)s yok perde değeri şu kadarmış ondan olmuş :)))) 1/6 sny pozlaması nedir? yada kaç olmalı bana bunu söyleyebilirmisin acaba dostum? ve aşırı flulaşma nedir?
135 litre low tech bitkili
Çok daha güzel olacak zamanla. kardeşim yaparda kötümü olur.
Çok daha güzel olacak zamanla. kardeşim yaparda kötümü olur.
[QUOTE=daixn45]Maşallah , çok güzel olmuş tankınız :) Işıklandırma olarak 2 tane grolüx mü kullanıyorsunuz?
[/QUOTE]
alpino24 2013-05-04 18:21:51
[QUOTE=daixn45]Maşallah , çok güzel olmuş tankınız :) Işıklandırma olarak 2 tane grolüx mü kullanıyorsunuz?
[/QUOTE]
Teşekkürler kardeşim. Evet iki adet grolüx var, öğlen 12 de açılıyor gece 23.00 da kapanıyor.
SON MESAJLAR
- 68 Litre Tetra Tankı İçin Filtre Tavsiyesi Mehari, 11:09
Filtreleme Seçenekleri - Çapa Kurdu Tedavisi MertSoyumert, 10:49
Hastalıklar ve İlaçlar - Filtre Malzeme Önerisi Cihankuzu34, 10:24
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Balık Kitapları GhostKoi, 10:23
Yeni Üye Forumu - Low Tech Bitkili Akvaryumum Tatar10, 09:25
Akvaryum Tanıtımı - Orionled D Serisi Tecrübe Eden Var Mı? Aguamentist, 07:44
Bitki Akvaryumları Genel - Frontoza Ve Yunus Yen Önerisi K0L0Ni, 07:38
Yeni Üye Forumu - Bu Yem Nasil egemenc, 03:38
Yeni Üye Forumu - Taban Filtresi İşe Yarıyor Mu? Fatih_hakankaan, 02:34
Filtreleme Seçenekleri - Bakteri Kültürü Hakkında Hoppala, 02:33
Yeni Üye Forumu - Yapay Kuluçka - Trichogaster Leerii (inci Gurami) Cyber_Scout, 02:00
Labirentliler - Trichopsis Pumila Cyber_Scout, 01:54
Akvaryum Tanıtımı - Inci Gurami - Trichogaster Leerii Cyber_Scout, 01:50
Labirentliler Tanıtımı - Dario Dario (red Scarlet) Cyber_Scout, 01:45
Akvaryum Tanıtımı - 80x45x45 Karma Bitkili Ve Karma Balık Türleri Cyber_Scout, 01:40
Akvaryum Tanıtımı - Betta Dimidiata - Firefly Cyber_Scout, 01:37
Labirentliler Tanıtımı - Japon Balıklarım Üst Üste Öldüler kerimkoz, 01:12
Yeni Üye Forumu - Balıklarım Oranda Mı? adem5454, 00:06
Cinsiyet ve Tür Belirleme - 👋 Yeni Gelenler Buradan Merhaba Desin esucsuz, 23:43
Yeni Üye Forumu - Plati İçin Tavsiye Fatih_hakankaan, 23:25
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 3in1 Güney Amerika Tankları Ve Vertikal Bahçe bendeniztayfun, 23:08
Akvaryum Tanıtımı - Akvaryum 3'ü 1 Arada enginhayta, 22:50
Akvaryum Tanıtımı - Dicsus Akvaryumu enginhayta, 22:48
Akvaryum Tanıtımı - Yıllar Sonra Hobiye Dönüş enginhayta, 22:35
Akvaryum Tanıtımı - Dış Filtre Önerisi abbgk16, 22:14
Filtreleme Seçenekleri - Beyaz Benek Hastalığı abbgk16, 22:11
Hastalıklar ve İlaçlar - Hasta Lepistes bendeniztayfun, 22:01
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Balık Tavsiyesi kralsakir, 21:51
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 45x30x30 Canlı Tavsiye İnci Kefali, 21:27
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum Sonrası Sorular Merdow, 20:20
Yeni Üye Forumu - Hightech Cuba Akvaryumu Yosun Sorunu BilalA, 19:17
Yosun - Flowerhorn Akvaryumu KaanE, 18:56
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 40x30x20 Bitkili Tank M.Murat Yavuz, 18:39
Akvaryum Tanıtımı - 75 Litre Bitkili Akvaryum Samnastrp, 18:37
Akvaryum Tanıtımı - 🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin twinsoul, 18:18
Akvaryum ve Su Altı Fotoğrafçılığı - Tür Önerisi Japonseven, 18:13
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Rotifish Artemia Mix İlk Deneme Başarısızlık Cyber_Scout, 18:08
Omurgasızlar - Walstad Deniyorum Ibrahim_1, 17:47
Akvaryum Tanıtımı - Walstad Metodu Bitkili Akvaryum Kurulumu hkn1er, 17:00
Akvaryum Tanıtımı - Filtreleme Önerisi Cyber_Scout, 16:55
Yeni Üye Forumu - Father Fish Yöntemiyle 50x30x30 hounddog, 16:21
Akvaryum Tanıtımı - 130x65x55 İçin Yan Sump Mı Yoksa Dış Filtre Mi? mutlubaba, 16:17
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryumdaki Bitkilerin Yaprakları Yosun Oluyor Umut t., 16:16
Yeni Üye Forumu - 3,5 Aylık Erkek Lepistesim Neden Saldırıyor Mstfnr123., 16:04
Canlı Doğuranlar - Shallow Blackwater Bimaculata AtlasPoyraz, 15:55
Akvaryum Tanıtımı - Frontoza İçin 150x70x50 İyi Midir? TropheusTRe, 11:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Kurulum | [40x40x40] – Neon Tetra-karides Orhan76, 10:04
Akvaryum Tanıtımı - Bitki Gübresi Önerisi batu811, 09:04
Malzemeler ve Yemler Forumu - Sürekli Su Değişimi AtlasPoyraz, 08:25
Kendin Yap Sistemler (DIY) - Aguamentist Youtube Ve Sosyal Medya Tanıtımları Aguamentist, 08:03
Akvaryum Dünyasından Haberler
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Kökler Ve Bitkiler Mikail Erdoğan 11:26
- Akvaryum Adına Her Şey Komple Akvaryum Malzemeleri Mikail Erdoğan 11:26
- Akvaryumların İhtiyaçları GETS34 11:22
- Mikrofex & Su Piresi & Mikrokurt scorpion26 10:41
- Katil Saly. & Kiraz & Sarı Ateş & Ramshorn scorpion26 10:41
- Her Türden Cüce Vatoz Dişileri scorpion26 10:41
- Apistogramma Kakadu Alpay232 10:12
- Haqos Expro 500- Yati Kökü Mehari 10:05
- Afrika Cichlidleri devito 09:48
- Hobiye Son.malzemeleri Satıyorum. Update-01/02/26 osmandbnl 09:46
- Mdf Akvaryum Dolabı osmandbnl 09:46
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 09:37
- Karides ,vatoz, Bitki Çeşitleri, Gübre reano 09:37
- Mangrow Üstü Anubiaslar(yeni), Cüce Cyrptocoryne nikon_ 09:09
- Corydoras Sterbai nikon_ 09:09
- Mikro Kurt Kültürü nikon_ 09:09
- İndirimm Moly,plati,lepistes,vatoz EKAR 07:59
- Süper Formda Amazon Bitkisi (dişi) EKAR 07:59
- Smart 50 Isıtıcı 250 Tl Özgür7 07:47
- Seachem, Akvaryumlar, Malzemeler Uygun Fiyat!!!! Özgür7 07:47
- Muhtelif Malzemeler İle Takas Yapabiliriz SmallCandyThing 07:40
- Isıtıcı | Hava Motoru | Filtre | Jilet | Akvaryum SmallCandyThing 07:40
- Beta SmallCandyThing 07:40
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 07:21
- Pistia , Flame Moss , Java Moss gyunda 06:42
- Karides , Salyangoz , Kırma Karides 3tl gyunda 06:42
- Su Piresi , Balık Yemi , Pipo Filtre gyunda 06:42
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 04:11
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 04:11
- Bitki Çeşitleri emreemin 04:11
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 04:11
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 04:11
- Hepsi 1.500 Gel Al İASK77 00:39
- Tasarım Tadında Kök Çeşitleri /bitki Ekimine Uygun İASK77 00:39
- İç Filtreler İASK77 00:39
- Toplu Alımda 6.000₺ Kaçırma! İASK77 00:39
- Mikrogeophagus Ramirezi Yeni Erişkin Çiftler. koyu 23:54
- Yunus - Sarı Prenses - Beyaz Prenses - Auratus - Malawi market 23:19
- Safkan Sajica Yavruları Malawi market 23:19
- Aquael Fzn Pro 700 Askı Filtre abbgk16 23:18
- Apiatogramma Macmasteri Genç Çiftler rhn35 23:10
- 200 Adet Sarı Ve Beyaz Prenses tetikk 22:21
- Apistogramma Ve Cüce Ciklet Türleri rolll 21:45
- Phillippines İthalatı Lepistes Türleri Aqualandakvaryum 21:35
- Wi- Fi Bağlantılı Otomatik Yemleme Makinesi serdar131977 21:27
- Damızlık Maulana Ve Blue Neon Cigled ( Usisya ) serdar131977 21:27
- Power Led Ve Aliminyum Soğutucu Ve Dijital Ph Metr serdar131977 21:27
- Azolla, Moss, Karides, Lepistes, Katil Salyangoz Aquarist101 20:47
- Yeni Malzemeler Ve 37cm İthal Akvaryum Takasa Açık Aquarist101 20:47
- Satılık 1 Erkek 3 Dişi Endler _bburak 20:42
KULLANICILAR
- 116 Online Kullanıcı, 63 Üye
Online Kullanıcılar
Tunapekdemir,
Atooken,
Suprabranchial,
Alpay232,
Tortuga7,
kdrackgz,
AtlasPoyraz,
hasancn,
Mikail Erdoğan,
serdarasci,
Orhan76,
EmreCev,
sina cen,
pitsem,
cancogan,
Joec,
kambortam,
heybetmahir,
sıtkı,
rupee,
Coolermaster34,
ciways,
fikret43,
-RBG-,
egedin,
MuratOzdemir,
scorpion26,
ercane,
ka2n,
dark blue,
osmandbnl,
ssener,
serhatankara,
LosTurcos,
can0101,
MiSoSiKiaN,
tolgat,
Best Fish,
bilkan,
musileno,
Mehari,
mustafakrml,
Melih Arslan,
erdalakçay,
yns325,
orhan_6070,
Kaan Demirci,
Kemalk41,
zekigonlum,
MCY4,
ternapi,
muharremcey,
kerimkoz,
Predatorr,
MertSoyumert,
erdo_bg,
Ruchansuzen,
Corydoras.gram,
ahmetfiratozkaya,
TuRKeR,
koyu,
Formicasmind,
Taskinn,
Cyber_Scout,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.