ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
demir_suvari
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
02 Kasım 2008 00:14
Son Ziyaret:
04 Kasım 2019 00:23
Toplam Mesaj:
25 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
MEHMET AKİF ÖZAL
Doğum Tarihi:
06 Mart 1989
Yaş:
35
İl:
Ankara
Meslek:
Aircraft Maintenance Technician
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Life is a dream,You must awake someday...

SON 10 MESAJI

Betta ile vatoz ve çöpçü yaşar mı ?
[QUOTE=MissSevda]Kardesimin bettasi en çok sevdigim erkek lepistesimin kuyrugunu yirtti yha yirtik yirtik dolaniyor img src="http://www.akvaryum.com/forum/smileys4/smiley19.gif" height="18" width="18" border="0" align="absmiddle" alt="Aglama" / niye öyle oldu. Çöpcülere dokunmuyor hiç ama lepisteslerimin kuyrugunu kemiriyor.[/QUOTE]


Betta lar yaşadığı ortamda süslü balık sevmez, lepisteslerin kuyruğunu bir başka erkek betta ya benzetip tehdit olarak algılamış olabilir.
Anlayamadığım Ölümler Ve Son Durum
Durum günceldir bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım [:?]
Anlayamadığım Ölümler Ve Son Durum
Merhaba arkadaşlar, abilerim

Tropik canlıya geçeli fazla olmadı, daha önce malawi ve meleklerim vardı bir süre discuss besledim ama sürekli dip çekimi istemesi vazgeçmeme sebep oldu. Linkte tankımın son durumu görünüyor. Bitkiye de yeni başladım, hastalıklarını ve yaprakların durumuna yorum yapamıyorum. İki adet normal ve iki adet de tül zebram vardı sebepsiz yere formdan düşüp öldüler; Şimdi de neon tetralarımda bir sıkıntı var videoda görünüyor neon tetralardan birisinin kuyruğunda beyaz bir yara var ve rengi de sönükleşti formdan düştü. Turuncu balon moly ara ara ısıtıcının köşesine çekiliyor bir stres sebebi var çözemedim iki diş sarımsak ezip iki gün önce tanka ekledim büyük bir kısmını yediler ama pek yeterli olacak gibi görünmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar...

[VID]https://youtu.be/s67OKQ5FZdE[/VID]
Moss Türleri ve Bakımı
Bu moss ları nasıl temin edebiliriz tasarım yapıyorum da Türkiye'de bulunmayan cinsleri yüzünden hevesim kursağımda kalmasın :)
Bombeli Akvaryum Kapağına Led Aydınlatma
Bu tankın aynısından 4 sene kullandım ilk çektiğim tesisatta arkadaki büyük kısımın ölçüsünde cam kestim silikonla etrafını doldurdum kablo geçecek kadar bir delik açtım, plastik kısmından 15 Watt lık masa lambası florasanı ve balastı da camın üzerine sabitledim, değil aydınlatma sorunu ışıktan balıklarım rahatsız oluyor diye altına ışığı kesmesi için kaplama kağıdı bile koydum :D Led aydınlatmaların suyla teması ve su buharından etkilenmemeleri konusunda henüz parlak bir gelişme yok ama eline sağlık uğraşmış yapmışsın güle güle kullan.
Kızıl Argus Rahatsızlığı
Ph hakkında kesin bişey söyleyemiycem ama tuzluluk 1.05-1.07 arasında ve bugün öğlen saatlerinde %50 dip çekimi yaptım şimdi tekrar arkadaşlarının arasına döndü ama sırtında parça parça beyazlıklar var ve garip hareketler yapıyor.
Kızıl Argus Rahatsızlığı
S.a Sayın akvarist dostlarım ve abilerim 2 hafta kadar önce aldığım kızıl argus balıkçıdan getirirken strese girdi ve mantar oldu 2 hafta kadar "sera bactopur" tedavisi uyguladım hastalığı geçti ama şimdi de akvaryumun üst köşesine çekildi hiç orta kısımlara gelmiyor ne olduğunu anlayamadım yardımcı olurmusunuz.
Beijing akvaryum ÇİN ( Güncel ve bitti )
Peki Batuhan Bey göremedim ama bu tur size maddi yönden ne kadara mal oldu ?
Mono'm da bir hastalık var
Teşekkür ediyorum izzet bey o tuz oranı zaten mevcuttu ve balığım 4 gün önce öldü...
ama acı suya dair olmazsa olmaz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim geri kalan mono'm la arguslarım için. Tebessüm
42x28x28 ölçülerinde mono beslenirmi.
Benim akvaryumum 65*45*50 olmasına rağmen bir argus ve bir mono besliyorum ve ikisinin de akvaryumun darlığından sıkıntı çektiklerini düşünüyorum monoyla argusun özelliklerini ve kaç litre hacimde stressiz yaşayabileceklerini araştırmanızı tavsiye ederim

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.