ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
memoli52
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
1
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
09 Şubat 2006 15:31
Son Ziyaret:
09 Aralık 2019 18:30
Toplam Mesaj:
97 [0.01 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
mehmet asar
Doğum Tarihi:
03 Ağustos 1976
Yaş:
47
İl:
Istanbul
Meslek:
haritacı
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Mehmet asar/İstanbul/33

SON 10 MESAJI

Bitkili discus
Merhaba,bu da akvaryumumun son hali begeninize sunuyorum.
 memoli522014-02-25 00:25:01
Kalem balığı yavruları çıktı
Teşekkürler iyi dilekleriniz için,yalnız benim balıklar kalem degilmiş,bugün ögrendim kiraz tetra'imiş ama olsun onlarda güzeller,altın kalem balıgının resimleri varsa yollayabilirmisiniz merak ettim,bendede kalem balıgına benzer balık varda,aynısı olabilirmi diye,bendekilerde bir köşeye sıkıştırıp çiftleşiyolar ama daha yavru göremedim.


Kalem balığı yavruları çıktı
Merhaba arkadaşlar,dün akşam bir süpriz ile karşılaştım,bitkili discus ve karma akvaryumumda kalem yavruları ile karşılaştım degişik boylarda var,galiba farklı batın yavrular. 
Altın kalem balığı yavrusu!
Merhabalar,konuyu hortlatayım,öncelikle sizi tebrik ederim bende başardım kalem balığından yavru almayı,bu akşam ışıkları kapatmaya gittigimde yeni misafirlerimle karşılaştım, ne kadar sevindigimi anlatamam,bende aynı sizin gibi bol bitkili tankta aldım yavruları benimkiler farklı boylarda,galiba bir kaç batın yavrular bunlarda resimleri.
Aliminyum kompozitten kapak yapımı
[QUOTE=goktug_dilbazer]Nasil kestiniz bende ayni malzemeden yaptim fakat koseleri kiviramadim kirildi.[/QUOTE]

bükecegim yeri içerden çizdim ondan sonrada,spral ile iç taraftan oydum düzgün bir şekilde büküldü.


[QUOTE=mertozdemir]Arkadaşım Öncelikle Tebrikler. Ama Kenarlarını Eleksol ( Gümüş Gri ) Slikon ile Doldurursan cok daha güzel bir görüntü cıkacaktır..

Arkadaşlar Ben bu Malzemeyi Binaların Dış Cephe Kaplamasında Kullanıyordum Normaldede zaten dış cephe Kaplama Malzemesi Dışı Aleminyum İçi Sıkıştırılmış Plastik Su, Kar, Dolu hiç birşeyden Etkilenmez ama sert bir malzemeye geldiğinde Çizilir En Kaliteli Markası ALBOND Kompozittir.

Fiyatını Soran Arkadaşlar için Söyleyim Tüm Plaka Halinde Satılır Değişik Plaka Ölcüleri Vardır..

2500 mm x 1250 vs. Ortalama bir plaka kompozit yeterli olacaktır arkadaş uygun almış tanıdığı olduğu için normal kalitede bir kompozitin Plaka Fiyatı 250-300 Tl Arası Değişir..
[/QUOTE]

Teşekkürler silikon olayını düşündüm ama yanları vidalı yaptım, çünkü elektrik arızası vs olursa içte kalan florasanların takılı oldugu plakayı sökmem gerekebilir diye,birde fiyat ile ilgili olarak ben reklamcıda sordum plaka fiyatı 4 mm 150 felan dedi bana,benim akrabamdan aldıklarım parça idi oval olarak tesadüf denk geldi ben sadece kenarlarını bükme işini yaptım.
Aliminyum kompozitten kapak yapımı
malzeme bişey tutmadı,akrabam oldugu için bişey istemedi ama ben  20 tl attım kasaya.
Aliminyum kompozitten kapak yapımı
Daha yapım aşamasında çok işi var daha.
Aliminyum kompozitten kapak yapımı
Merhaba arkadaşlar,150*55*60 ölçülerindeki bitkili akvaryumumun uydurma bir kapagı vardı,bende düzgün bir şeyler yapmaya karar verdim,kullanılan malzeme alkopan denilen aliminyum kompozit,geri dönüşüm yapan bir akrabamın oradan temin ettim, kapagın yapım aşamasındaki bazı resimleri paylaşmak istedim,öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. memoli522013-12-05 00:30:05
İstanbul'da İyi Bir Dermatolog
Merhaba,Melih kardeşim öncelikle geçmiş olsun,paşabahçe devlet hastanesinde meryem sevinç elinç hanım var benimde oglumun cildi çok kötü durumdaydı,3 aydır tedavi oluyor,çok şükür baya bir azalma oldu her ay randevu alıp tahlil yaptırıyoruz,ona göre ilacın dozunu ayarlıyor doktor,6 ay sürecekmiş tedavi mutlaka gidiniz,çok kişi de var tedavisi sonuçlanan herkes memnun.
Bitkili discus
Önerileriniz için teşekkürler,zaten balıklar çogaltılacak ( neon,rasbora ve discus) amazon biotopu hakkında dogru söylüyorsunuz ama benim amacım biotop degil,yati köklerim var onları daha koymadım, bitkileri tam düzene oturtayım koyacagım, tekrar teşekkürler saygılar.

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.